برای کاهش چربی خون تغذیه خود را اصلاح کنید!


راهكار درست شدن اختلال افزايش چربي خون، مصرف داروهاي گياهي يا شيميايي براي کاهش ظاهري چربي خون نيست بلكه بايد تغذيه بيمار اصلاح شود.

triglycerides-diet.jpgدکتر حسن اکبري در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا ـ منطقه دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به اينكه افراد درک صحيحي از بالا بودن چربي خون ندارند گفت: درمان ها و راهکارهاي ارايه شده براي تصحيح چربي خون اساسي نيست و نه تنها مشکلي را حل نمي کند، بلکه موجب تشديد اختلالات متابولسيم يا سوخت و ساز چربي ها در سلول ها و بروز عوارض خطرناك مانند افزايش خطر ابتلا به سرطان‌ها مي شود.

تاثير آجيل خوردن در کاهش بيماري‌هاي قلبي


خوردن آجيل باعث کاهش خطرات بيماري قلبي مي‌شود.

untitled (5 of 5).jpgبه گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خراسان و به نقل از Zee News، محققان اظهار کردند: خوردن آجيل کمک مي‌کند تا خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي در افراد مبتلا به سندرم متابوليک(MetS) و يا کساني که با چربي اضافي شکم، قند خون بالا و فشار خون بالا مواجه هستند کاهش يابد.
با استناد به بيانيه‌اي از دانشگاه بارسلونا، چاقي در سراسر جهان در حال پيشرفت است.
مصرف اين دانه‌ها باعث کاهش بيماري‌هاي قلبي و ناراحتي‌هاي مرتبط با آن مي شود.

تناسب اندام در ميانسالي و کاهش بروز بيماريهاي مزمن


918-1.jpg
تناسب اندام در ميانسالي موجب کاهش بروز بيماري‌هاي مزمن در اواخر عمر مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خراسان و به نقل از فاکس نيوز، محققان موسسه کوپر اعلام کردند: داشتن تناسب اندام در طول سنين 30 ،40 و 50 سالگي نه تنها به طول عمر بيشتر کمک مي‌کند بلکه به داشتن زندگي سالم نيز منجر مي‌شود.

رابطه تخم‌مرغ با لاغر شدن


2-431.jpg
مطالعات جديد حاکي از اين است که براي کم کردن وزن مي توانيد در وعده صبحانه تخم مرغ بخوريد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خراسان، مدتها قبل مردم از خوردن تخم مرغ براي ابتلا به فشار خون بالا و کلسترول دوري مي‌کردند اما در حال حاضر، متخصصان در دانشگاه سوري دريافته‌اند خوردن تخم‌مرغ براي صبحانه مي‌تواند به کاهش کالري در ناهار و شام کمک کند.

تند غذا خوردن چاقتان مي‌كند


به سرعت غذا خوردن منجر به چاقي مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ منطقه خراسان و به نقل از Zee News، مطالعات جديد حاکي از اين است که با شتاب غذا خوردن مي تواند منجر به چاقي شود.
910108_Obesity_Cognition.jpgديلي ميل به نقل از انجمن تغذيه آمريکا گزارش کرد محققان دريافته‌اند که زنان در سنين بين 40 تا50 سال تمايل به غذا خوردن سريع دارند و احتمال زيادي براي ابتلا به اضافه وزن نسبت به کساني که آهسته غذا مي‌خورند را دارند.
بر اساس اين مطالعه، به سرعت غذا خوردن مي‌تواند خطر ابتلا به اضافه وزن را تا دو برابر افزايش دهد.
ايان مک دونالد ـ پژوهشگر در دانشگاه ناتينگهام اظهار کرد: خوردن بيش از حد سريع مي تواند منجر به چاقي شود. خوردن سريع منجر به فرستادن مقادير زياد هوا به معده و ايجاد ناراحتي‌هاي گوارشي مي‌شود.

عوارض فقرآهن و كم‌خوني چيست؟

88-47.jpg
کم خونی در دو سال اول زندگی، اثرات غیر قابل جبرانی بر رشد و تکامل مغزی کودک دارد و موجب کاهش ضریب هوشی کودک می شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خلیج‌فارس، زهرا عبداللهي ، با اشاره به اينكه ضعف و خستگی، کاهش قدرت یادگیری و افت تحصیلی در نوجوانان از جمله مهم‌ترین عوارض فقرآهن است، اظهارکرد:‌ عوامل متعددی از جمله استفاده از غذاهای غیرخانگی و فست فودها مانند سوسیس و کالباس موجب فقر آهن می‌شود.

نوع تغذیه مادر تاثیری در شیردهی ندارد

 عضومرکز تحقیقات نوزادان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت :‌ نوع تغذیه مادر به طور کلی در شیردهی تاثیری ندارد.
 به گزارش وب دا ، دکتر رضا سعیدی افزود: استثناهایی پیرامون تاثیر نوع تغذیه مادر در شیردهی وجود دارد، به طوریکه مادرانی که سوء تغذیه شدید دارند و یا رژیم های غذایی پرچرب دارند، ممکن است در ترشح شیر با مشکل مواجه شوند.
این پزشک فوق تخصص بیماریهای نوزادان اظهار داشت: یکی از اجزای شیر مادر تری گلیسریدها و چربی های خاص هستند که در شیر وجود دارند و رژیم های غذایی پرچرب نیز حاوی تری گلیسرید است و می تواند باعث پرچرب شدن شیر مادر و افزایش کالری و در نتیجه احساس سیری بیشتر در کودک شود.

شکلات ممکن است از سکته مغزی جلوگیری کند



محققان در عین حال، نسبت به قند و چربی زیاد در شکلات هشدار داده اند
شکلات ممکن است برای لاغری، چندان مناسب نباشد ولی تحقیقات تازه نشان می دهد که ممکن است بتواند از سکته مغزی جلوگیری کند.
بر اساس تحقیقی که روی بیش از ۳۷هزار مرد سوئدی انجام گرفته، کسانی که بیشتر از همه شکلات می خورند، کمتر از همه در معرض خطر سکته قرار دارند.

با این حال، هم این محققان و هم "انجمن سکته"، هشدار داده اند که این تحقیقات نباید بهانه ای برای خوردن بیش از حد شکلات شود.به تازگی نیز نتایج تحقیق دیگری منتشر شده بود که بر اساس آن، خوردن شکلات ممکن است وضعیت قلب را بهبود ببخشد.

عنصر روی و سلامتی


مهدی احتشامی زیر نظر دکتر سلطانعلی محبوب 
روی جزو 15 عنصر معدنی و ضروری است، که بدن ما به آن نیاز دارد. روی به طور عمده در عضلات اسکلتی، کبد، پانکراس، غده پروستات، کلیه‏ها و همچنین در ساختار استخوا‏‏ن‏‌ها، پوست، مو و ناخن  وجود دارد که نشان دهنده نقش آن در این ارگان‌ها است.
نقش روی در حفظ سلامتی
تقویت سیستم ایمنی: کمبود شدید روی عملکرد ایمنی را مختل می‌کند. حتی درجاتی از کمبود متوسط و خفیف روی عملکرد ماکروفاژ‌ها و نوتروفیل‌ها، فعالیت سلول‌های کشنده را تحت تاثیر قرار می‌دهد. مکمل‌یاری روی در این افراد باعث بهبود پاسخ‌های ایمنی گردیده است.
بهبود زخم‌ها: روی باعث انسجام غشا‌های موکوسی و پوست می‌شود. بیماران مبتلا به زخم‌های پا، سطوح سرمی پایین و متابولیسم غیرطبیعی روی دارند. برخی از مطالعات مصرف مکمل‌های سولفات روی را در بهبود زخم‌ها پیشنهاد کرده‌اند.

افزايش قدرت مغز با فلاونوئید‌ها


 سارا موذن زير نظر دکتر رضا امانی 
فلاونوئیدها

واژه فلاونوئید، نامي‌تلفیقی برای رنگدانه‌های گیاهی است که مترادف کرومون به معنای رنگ مي‌باشد. این ترکیبات پلی‌فنولی تقریبا در تمام میوه‌ها و سبزي‌ها، دانه‌ها و نوشیدنی‌هایی نظیر چای و قهوه به وفور یافت مي‌شوند. فلاونوئید‌ها دارای اثرات قوی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌التهابی هستند که سبب کند شدن فرآیند کاهش توانایی بدن در اثر افزایش سن مي‌شوند. مصرف مواد غذایی غنی از ترکیبات پلی‌فنل از جمله فلاونوئید‌ها تاثیر بسزایی در حفظ کارایی مغز، بهبود حافظه و افزایش توانایی یادگیری دارد، از طرفی با بهبود سیگنال‌دهی عصبی در شکل‌گیری حافظه نیز نقش دارد. این ترکیبات برای اولین بار در سال ١٩٣٠ توسط دانشمند مجارستانی بنام آلبرت فون زنت گیورگی شناسایی و معرفی شدند. پس از آن شناسایی فلاونوئیدها در مواد غذایی مختلف رواج یافت. در گذشته تصور مي‌شد که فلاونوئید‌ها ویتامین هستند، به همین دلیل اسامي‌ویتامین P و ویتامین C2 به آنها اطلاق شد. در حال حاضر بیش از ٤٠٠٠ واریته از فلاونوئیدها شناسایی شده است که بسیاری از آنها مسئول رنگ جذاب گل‌ها، میوه‌ها و برگ‌ها مي‌باشند. فلاونوئیدها بر اساس ساختار مولکولی آنها به شش گروه تقسیم مي‌شوند. محتوای فلاونوئیدی غذاهای مختلف به تفکیک گروه‌های اصلی فلاونوئیدها در جدول زير آمده است.