مصرف زیاد نمک بروز سکته های قلبی را تا 2 برابر تشدید می کند


مصرف زیاد نمک با ایجاد زمینه های فشار خون و تورم عروق بروز سکته های قلبی را تا 2 برابر تشدید می کند.
دکتر عبداللهی، رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاراناظهار داشت: متاسفانه فرهنگ غلط استفاده از نمک زیاد زمينه ساز بروز بسیاری از ناراحتی های قلبی، ناراحتی های گوارشی چاقی و فشار خون در کشور شده اما هنوز این مشکل به طور جدی پیگیری نشده است.

چند توصیه به افراد در رابطه با مصرف سیر


سیر دارای خواص بسیار مفیدی بوده که بهتر است افراد در این مورد به چند توصیه توجه کنند.
دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: سیر از گروه خانواده پیازها بوده و خواص سیر به خاطر ترکیبات گوگردی آن است که سر دسته آن آلیسین است.

وی تصریح کرد: آلیسین دارای خواص ضد عفونی کنندگی در دستگاه گوارش داشته و همچنین باعث می شود که سیر خاصیت پایین آورنده چربی خون داشته باشد و همچنین سیر خاصیت ضد سرطانی دارد.

چاقی شکمی، خطر مرگ را تشديد مي‌كند


getty01-87.jpgطبق تحقیق انجام شده از سوی کلینیک دانشگاهی "میو" آمریکا، افرادی با وزن طبیعی که دچار تجمع چربی در شکم هستند به نسبت به افراد چاق در خطر بیشتری از مرگ قرار دارند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ـ منطقه اصفهان و به نقل از پایگاه خبری کلینیک میو، بررسی‌های این مطالعه حاکی از آن است که افراد دارای شاخص توده بدن طبیعی که دچار چاقی مرکزی (چاقی شکمی) هستند، از بیشترین میزان خطر مرگ به دلیل ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و یا ابتلا به سایر بیماری‌ها برخوردار هستند.

برای کاهش چربی خون تغذیه خود را اصلاح کنید!


راهكار درست شدن اختلال افزايش چربي خون، مصرف داروهاي گياهي يا شيميايي براي کاهش ظاهري چربي خون نيست بلكه بايد تغذيه بيمار اصلاح شود.

triglycerides-diet.jpgدکتر حسن اکبري در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا ـ منطقه دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به اينكه افراد درک صحيحي از بالا بودن چربي خون ندارند گفت: درمان ها و راهکارهاي ارايه شده براي تصحيح چربي خون اساسي نيست و نه تنها مشکلي را حل نمي کند، بلکه موجب تشديد اختلالات متابولسيم يا سوخت و ساز چربي ها در سلول ها و بروز عوارض خطرناك مانند افزايش خطر ابتلا به سرطان‌ها مي شود.

تاثير آجيل خوردن در کاهش بيماري‌هاي قلبي


خوردن آجيل باعث کاهش خطرات بيماري قلبي مي‌شود.

untitled (5 of 5).jpgبه گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خراسان و به نقل از Zee News، محققان اظهار کردند: خوردن آجيل کمک مي‌کند تا خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي در افراد مبتلا به سندرم متابوليک(MetS) و يا کساني که با چربي اضافي شکم، قند خون بالا و فشار خون بالا مواجه هستند کاهش يابد.
با استناد به بيانيه‌اي از دانشگاه بارسلونا، چاقي در سراسر جهان در حال پيشرفت است.
مصرف اين دانه‌ها باعث کاهش بيماري‌هاي قلبي و ناراحتي‌هاي مرتبط با آن مي شود.

تناسب اندام در ميانسالي و کاهش بروز بيماريهاي مزمن


918-1.jpg
تناسب اندام در ميانسالي موجب کاهش بروز بيماري‌هاي مزمن در اواخر عمر مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خراسان و به نقل از فاکس نيوز، محققان موسسه کوپر اعلام کردند: داشتن تناسب اندام در طول سنين 30 ،40 و 50 سالگي نه تنها به طول عمر بيشتر کمک مي‌کند بلکه به داشتن زندگي سالم نيز منجر مي‌شود.

رابطه تخم‌مرغ با لاغر شدن


2-431.jpg
مطالعات جديد حاکي از اين است که براي کم کردن وزن مي توانيد در وعده صبحانه تخم مرغ بخوريد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خراسان، مدتها قبل مردم از خوردن تخم مرغ براي ابتلا به فشار خون بالا و کلسترول دوري مي‌کردند اما در حال حاضر، متخصصان در دانشگاه سوري دريافته‌اند خوردن تخم‌مرغ براي صبحانه مي‌تواند به کاهش کالري در ناهار و شام کمک کند.

تند غذا خوردن چاقتان مي‌كند


به سرعت غذا خوردن منجر به چاقي مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ منطقه خراسان و به نقل از Zee News، مطالعات جديد حاکي از اين است که با شتاب غذا خوردن مي تواند منجر به چاقي شود.
910108_Obesity_Cognition.jpgديلي ميل به نقل از انجمن تغذيه آمريکا گزارش کرد محققان دريافته‌اند که زنان در سنين بين 40 تا50 سال تمايل به غذا خوردن سريع دارند و احتمال زيادي براي ابتلا به اضافه وزن نسبت به کساني که آهسته غذا مي‌خورند را دارند.
بر اساس اين مطالعه، به سرعت غذا خوردن مي‌تواند خطر ابتلا به اضافه وزن را تا دو برابر افزايش دهد.
ايان مک دونالد ـ پژوهشگر در دانشگاه ناتينگهام اظهار کرد: خوردن بيش از حد سريع مي تواند منجر به چاقي شود. خوردن سريع منجر به فرستادن مقادير زياد هوا به معده و ايجاد ناراحتي‌هاي گوارشي مي‌شود.

عوارض فقرآهن و كم‌خوني چيست؟

88-47.jpg
کم خونی در دو سال اول زندگی، اثرات غیر قابل جبرانی بر رشد و تکامل مغزی کودک دارد و موجب کاهش ضریب هوشی کودک می شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خلیج‌فارس، زهرا عبداللهي ، با اشاره به اينكه ضعف و خستگی، کاهش قدرت یادگیری و افت تحصیلی در نوجوانان از جمله مهم‌ترین عوارض فقرآهن است، اظهارکرد:‌ عوامل متعددی از جمله استفاده از غذاهای غیرخانگی و فست فودها مانند سوسیس و کالباس موجب فقر آهن می‌شود.

نوع تغذیه مادر تاثیری در شیردهی ندارد

 عضومرکز تحقیقات نوزادان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت :‌ نوع تغذیه مادر به طور کلی در شیردهی تاثیری ندارد.
 به گزارش وب دا ، دکتر رضا سعیدی افزود: استثناهایی پیرامون تاثیر نوع تغذیه مادر در شیردهی وجود دارد، به طوریکه مادرانی که سوء تغذیه شدید دارند و یا رژیم های غذایی پرچرب دارند، ممکن است در ترشح شیر با مشکل مواجه شوند.
این پزشک فوق تخصص بیماریهای نوزادان اظهار داشت: یکی از اجزای شیر مادر تری گلیسریدها و چربی های خاص هستند که در شیر وجود دارند و رژیم های غذایی پرچرب نیز حاوی تری گلیسرید است و می تواند باعث پرچرب شدن شیر مادر و افزایش کالری و در نتیجه احساس سیری بیشتر در کودک شود.