طی نتایج حاصله از تحقیقات: خوردن آجیل باعث کاهش خطرات بیماری قلبی میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از Zee News، محققان اظهار کردند: خوردن آجیل کمک میکند تا خطر ابتلا به بیماریهای قلبی در افراد مبتلا به سندرم متابولیک(MetS) و یا کسانی که با چربی اضافی شکم، قند خون بالا و فشار خون بالا مواجه هستند کاهش یابد.
توصیههای جدید برای درمان فشارخون بالا
با استناد به بیانیهای از دانشگاه بارسلونا، چاقی در سراسر جهان در حال پیشرفت است.
دوبرابرشدن چاقی در کودکان زیر پنج سال
مصرف این دانهها باعث کاهش بیماریهای قلبی و ناراحتیهای مرتبط با آن میشود.