جام جم آنلاين: تقريبا از يك دهه پيش دانشمندان به خواص مهم جلبكهاي دريايي دست يافتند و در ميان اين جلبكها كلرلا (chlorella) اهميت بالايي دارد كه به عنوان يك ابرماده غذايي شناخته شده است.
در حقيقت ميتوان آنها را به عنوان يك ماده غذايي كامل در نظر گرفت، زيرا سرشار از كلروفيل، ويتامين B، ويتامين C، ويتامين E، بتاكاروتن، اسيدآمينه، منيزيم، آهن، موادمعدني، كربوهيدرات و مقدار زيادي پروتئين (بيشتراز50 درصد) است.
همچنين با سموم تركيب ميشود و آنها را به خارج از بدن هدايت ميكند. از آنجا كه پروتئين بسيار بالايي دارد يكگزينه خوب براي افراد گياهخوار محسوب ميشود.
يكي از خواص عمده جلبــك كلرلا، سمزدايي و پاكسازي بدن است. برخي از تحقيقات انجام شده نشان ميدهد اين جلبك ميتواند فلزهاي سنگين را از بدن دفع كند و در نتيجه ما شاهد آسيبپذيري كمتري در بافتهاي بدن خواهيم بود.