بیماران تالاسمی به منظور تقویت و حفظ سلامت استخوانها باید مواد غذایی سرشار از کلسیم را مصرف کنند.
به گزارش وب دا، کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه سست و شکننده شدن استخوان ها به عنوان يکي از عوارض اين بيماري، مشکلات زيادي را براي تالاسمي ها به وجود مي آورد، اظهار داشت: مصرف شیر و لبنیات و منابع غذایی حاوی ویتامین Dشامل زرده تخم مرغ و ماهی از جمله مواد غذایی است که بیماران تالاسمی باید در رژیم غذایی خود قرار دهند.
دکتر زهرا اباصلتی با بیان اینکه به اين بيماران بايد به طور مرتب خون تزريق شود. به همين دليل مقدار زيادي آهن در بدنشان دارند که مي تواند به قلب و ساير اندام هاي بدن آسيب برساند، خاطر نشان کرد: کلسیم علاوه بر افزایش استحکام استخوانها جذب آهن را نیز در بدن بیماران تالاسمی کاهش می دهد.