
به گزارش وب دا به نقل از نشريه مديكال اكسپرس، محققان انگليسي با انجام مطالعات خود بر روي 23500 فرد بالاي 40 سال دريافتند كه استفاده از رژيمهاي غذايي كه شامل مقادير بالايي از آنتياكسيدانها به ويژه سلنيم و ويتامينهاي C و E است، امكان ابتلاء به سرطان لوزالمعده يا پانكراس را در گروه مورد مطالعه نسبت به بقيه افراد تا دو سوم كاهش داده است.
براساس اين گزارش محققان با بررسيهاي بيشتر افزودند: در صورت اثبات يك رابطه مستقيم علت و معلولي در آزمايشات بعدي مصرف غذاهاي سرشار از آنتي اكسيدانها و اين ويتامينها ميتوانند تا 8 درصد از وقوع سرطان لوزالمعده جلوگيري كند.