مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان، ابتلا به سرطان لوزالمعده را کاهش می دهد

 خوردن مواد غذايي با منبع آنتي­اكسيداني و ويتامين­هاي­و E از بروز سرطان لوزالمعده مي كاهد.
به گزارش وب دا به نقل از نشريه مديكال اكسپرس، محققان انگليسي با انجام مطالعات خود بر روي 23500 فرد بالاي 40 سال دريافتند كه استفاده از رژيم­هاي غذايي كه شامل مقادير بالايي از آنتي­اكسيدان­ها به ويژه سلنيم و ويتامين­هاي C و E است، امكان ابتلاء ‌به سرطان لوزالمعده يا پانكراس را در گروه مورد مطالعه نسبت به بقيه افراد تا دو سوم كاهش داده است.
براساس اين گزارش محققان با بررسي­هاي بيشتر افزودند: در صورت اثبات يك رابطه مستقيم علت و معلولي در آزمايشات بعدي مصرف غذاهاي سرشار از آنتي اكسيدان­ها و اين ويتامين­ها مي­توانند تا 8 درصد از وقوع سرطان لوزالمعده جلوگيري كند.

نتايج حاصل از اين گزارش همچنين مي­افزايد كه مهم­ترين آنتي­اكسيدانها، ويتامين­هاي C و E و بتاكاروتن ها هستند. سلنيم نيز بعنوان يك ماده معدني نقش آنتي­اكسيداني مهمي دارد كه تمامي اين­ها بايد از طريق غذا وارد بدن شوند چرا كه بدن به تنهايي نمي تواند آنها را توليد كند.
به گفته محققان 35 درصد از كل سرطان ها با خوراكي ها و مواد غذايي كه در رژيم هاي غذايي وجود دارند مرتبط هستند و داشتن يك رژيم غذايي سالم تا حدي مي تواند فاكتورهاي خطر ابتلاء به انواع سرطان ها را كاهش دهد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر