خوردن مواد غذايي با منبع آنتياكسيداني و ويتامينهايC و E از بروز سرطان لوزالمعده مي كاهد.
به گزارش وب دا به نقل از نشريه مديكال اكسپرس، محققان انگليسي با انجام مطالعات خود بر روي 23500 فرد بالاي 40 سال دريافتند كه استفاده از رژيمهاي غذايي كه شامل مقادير بالايي از آنتياكسيدانها به ويژه سلنيم و ويتامينهاي C و E است، امكان ابتلاء به سرطان لوزالمعده يا پانكراس را در گروه مورد مطالعه نسبت به بقيه افراد تا دو سوم كاهش داده است.
براساس اين گزارش محققان با بررسيهاي بيشتر افزودند: در صورت اثبات يك رابطه مستقيم علت و معلولي در آزمايشات بعدي مصرف غذاهاي سرشار از آنتي اكسيدانها و اين ويتامينها ميتوانند تا 8 درصد از وقوع سرطان لوزالمعده جلوگيري كند.
نتايج حاصل از اين گزارش همچنين ميافزايد كه مهمترين آنتياكسيدانها، ويتامينهاي C و E و بتاكاروتن ها هستند. سلنيم نيز بعنوان يك ماده معدني نقش آنتياكسيداني مهمي دارد كه تمامي اينها بايد از طريق غذا وارد بدن شوند چرا كه بدن به تنهايي نمي تواند آنها را توليد كند.
به گفته محققان 35 درصد از كل سرطان ها با خوراكي ها و مواد غذايي كه در رژيم هاي غذايي وجود دارند مرتبط هستند و داشتن يك رژيم غذايي سالم تا حدي مي تواند فاكتورهاي خطر ابتلاء به انواع سرطان ها را كاهش دهد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر