آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
نوشابههاي انرژي زا، دندان را خراب ميكنند
60 درصد از مرگ و ميرها از مصرف روغن نباتي است
وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي امار 60 درصدي مرگ و مير ناشي از بيماري هاي قلب و عروق در كشور را به دليل استفاده از مصرف روغن نباتي جامد دانست.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، كامران باقري لنكراني وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي امروز 21 فروردين در نخستين كنفرانس خبري خود كه به مناسبت هفته سلامت در خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران با حضور خبرنگاران رسانه ها برگزار شد با اعلام اين خبر كه رسانه ها و مطبوعات نقش مهم و قابل توجهي را در ارتقاء سلامت افراد جامعه دارند، افزود: وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي به غير از وظايف ذاتي و جاري خود كه شامل برنامه هاي بهداشتي و سلامتي براي مردم است، نقش ديگري به عنوان يك ركن اساسي و قابل توجه دارد كه تعامل اين وزارت خانه براي ارتقاء سلامت مردم جامعه با ديگر سازمان ها و نهادها و ارگان هاي مربوطه است.وي گفت:
ارتباط میان کمبود ويتامين K و آرتروز
کمبود ويتامين K باعث افزايش و شيوع آرتروز زانو و دست
مي شود.به گزارش باشگاه خبرنگاران اميرحسين بدوي در تحقيقات پايان نامه اي
خود به بررسي کمبود ويتامين K در بدن پرداخت.اين پژوهش با مطالعه بر روي
650 فردي که ميزان ويتامين K پلاسماي خون آنها پايين بود نشان داد: ابتلا
به آرتروز و درد در مفاصل در اين افراد بيشتر است.همچنين بعضي پروتئين هاي
استخوان ها و غضروف ها به ويتامين K وابسته هستند و وقتي اين پروتئين ها به
طور صحيح کار نکند بدن دچار اختلالات استخوان و غضروفي مي شود.اين پژوهش
نشان مي دهد در بيماري آرتروز بالشتک غضروف بين مفاصل به مرور زمان از بين
مي رود و درد و سختي مفاصل و محدوديت حرکتي ايجاد مي شود کمبود ناکافي
ويتامين کا دليل مشکلات انعقادي خوان است.
مصرف میوه از بروز مشکلات تنفسی جلوگیری می کند
بررسی ها نشان می دهد مصرف میوه های تازه در رژیم
غذایی ، باعث جلوگیری از آلرژی های تنفسی به ویژه آسم در کودکان می شود.به
گزارش سلامت نیوز به نقل از بی بی سی نیوز ، دانشمندان تحقیقات خود را بر
روی 700 کودک روستایی انجام دادند و متوجه شدند ، استفاده از میوه و
سبزیجات فراوان در رژیم غذایی باعث کنترل بیماری آسم و انواع آلرژی می
شود.نزدیک به 50 میلیون نفر در انگلستان مبتلا به آسم هستند که از هر 10
نفر یکی از آنان کودک است و با توجه به اینکه اکثر بیماریهای تنفسی مزمن
هستند ، ابتلا به آنها در دوران کودکی می تواند زمینه ساز مشکلات بعدی و یا
تشدید بیماری در بزرگسالی باشد نیازمند توجه ویژه است
افت فشار خون در نتيجه مصرف شكلات احتمال بروز سكته را كاهش ميدهد
محققان آلماني اعلام كردند: مصرف شكلات ميتواند فشار
خون را كاهش دهد.به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران
(ايسنا)، براساس نتايج تحليلي كه اخيرا از سوي محققان آلماني صورت گرفته و
از سوي انجمن پزشكي آمريكا در نشريه «طب داخلي» به چاپ رسيده است، غذاهاي
غني از شكلات ظاهرا در كاهش ميزان فشار خون نقش موثري دارند در حالي كه
نوشيدن چاي سبز يا چاي سياه اين تاثير را ندارد.اين مطالعات نشان داده است:
در افرادي كه حداقل به مدت دو هفته شكلات مصرف كرده بودند، ميزان افت فشار
خون به همان اندازه افرادي است كه براي كنترل فشار خون خود از داروهاي
متداول كاهش فشار خون مصرف كرده بودند. شواهد علمي هم چنين نشان ميدهد
مصرف مكملهاي كروم باعث لاغري ميشود
به گفته پزشكان مصرف تركيبات حاوي كروم باعث افزايش
فعاليت عضلات و مصرف كالري بيشتر و همچنين افزايش متابوليسم و سوختن
چربيهاي قهوهاي بدن ميشود.به گزارش سلامت نیوزو به نقل از پايگاه خبري
رويترز؛ مصرف مكملهاي غذايي حاوي كروم باعث رشد بهتر عضلات و سوختن
چربيهاي قهوهاي بدن ميشود.
بنابراين گزارش؛ تحقيقات پژوهشگران دانشگاه اوهايو حاكي است تركيبات حاوي كروم باعث افزايش فعاليت عضلات و مصرف كالري بيشتر ميشود و همچنين علاوه بر تاثير مثبت بر متابوليسم چربيها به طور ژنتيكي نيز باعث لاغري ميشود.به گفته پزشكان مصرف مكملهاي حاوي كروم خطر بروز سندرمهاي گوارشي را كه باعث ايجاد چاقي و اضافه وزن ميشوند كاهش ميدهد.
گفتني است؛ اين نتايج حاصل تحقيقات انجام شده در يك دوره 30 روزه بر روي 45 هزار ژن موش است
بنابراين گزارش؛ تحقيقات پژوهشگران دانشگاه اوهايو حاكي است تركيبات حاوي كروم باعث افزايش فعاليت عضلات و مصرف كالري بيشتر ميشود و همچنين علاوه بر تاثير مثبت بر متابوليسم چربيها به طور ژنتيكي نيز باعث لاغري ميشود.به گفته پزشكان مصرف مكملهاي حاوي كروم خطر بروز سندرمهاي گوارشي را كه باعث ايجاد چاقي و اضافه وزن ميشوند كاهش ميدهد.
گفتني است؛ اين نتايج حاصل تحقيقات انجام شده در يك دوره 30 روزه بر روي 45 هزار ژن موش است
تأثير مصرف آب گريپ فوروت بر سلامت قلب
به گفته دانشمندان دانشگاه لوئي پاستور فرانسه، مصرف
آب گريپ فوروت و ساير مركبات به علت دارا بودن مقادير زيادي پلي فنل در
سلامت قلب و جلوگيري از بروز ناراحتيهاي قلبي بسيار موثر است.به گزارش
باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري رويترز؛ محققان دانشگاه لوئي
پاستور در فرانسه با انجام آزمايشهاي مختلف تأثير آب مركبات طبيعي نظير آب
گريپ فوروت بدون الكل را بر روي بيش از 100 فرد مبتلا به بيماريهاي قلبي
مورد مطالعه قرار دادند و نتايج آنان بسيار موفقت آميز بوده است.بنابراين
گزارش، پلي فنلهاي موجود در آب گريپ فوروت نسبت به ساير ميوهها بسيار
زياد است و اين امر باعث سلامت قلب در افراد ميشود.به گفته پزشكان تحقيقات
هنوز در موره نحوه ي تأثير مثبت اين تركيب بر روي سلولهاي خون و قلب
ادامه دارد.
استرس در اثر تغییر رژیم غذایی
جام جم آنلاين: تغییر رژِیم غذایی برای از دست دادن وزن اضافی اغلب کار دشواری است. به گفته محققان ممکن است اتخاذ رژیم غذایی کم چرب به منظور کاهش وزن اثرات جسمی و روانی بر فرد اعمال کند و این امر از شانس موفقیت رژیم غذایی جدید برای افزایش سلامت می کاهد. با توجه به جمعیت زیاد افرادی که دچار اضافه وزن هستند و نوع غذاهای مصرفی در جوامع که غالبا شامل غذاهای پر چرب و پر کربوهیدرات است ، پرداختن به فاکتورهایی که در عدم موفقیت رژِیم های غذایی نقش دارند حائز اهمیت است. به گزارش یورک آلرت مطالعه در موش آزمایشگاهی نشان داده است محروم ساختن موش ها از غذای پر چرب و پر کربوهیدرات باعث بروز حالت های اضطرابی دراین حیوان و افزایش سطوح هورمون های استرس در مغز این حیوان شد.
شير كاكائو را جايگزين شير نكنيد
استفاده از كاكائو به عنوان طعم دهنده شير باعث كاهش جذب 10 درصدي ميزان كلسيم موجود در آن خواهد شد.
دكتر محمدرضايي در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا در همدان، افزود: يك ليوان معمولي شير كامل حاوي 300 ميلي گرم كلسيم و مقاديري چربي و ويتامين D است كه كاملا جذب بدن ميشود.
وي اظهار داشت: چنانچه اين مقدار شير كاكائو استفاده شود مقدار كلسيم جذب شده در بدن 280 تا 285 ميلي گرم خواهد رسيد كه اين رقم نشان دهنده تاثير كاهش جذب كلسيم به ميزان حدود 10 درصد توسط اين ماده افزودني است.
دكتر محمدرضايي در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا در همدان، افزود: يك ليوان معمولي شير كامل حاوي 300 ميلي گرم كلسيم و مقاديري چربي و ويتامين D است كه كاملا جذب بدن ميشود.
وي اظهار داشت: چنانچه اين مقدار شير كاكائو استفاده شود مقدار كلسيم جذب شده در بدن 280 تا 285 ميلي گرم خواهد رسيد كه اين رقم نشان دهنده تاثير كاهش جذب كلسيم به ميزان حدود 10 درصد توسط اين ماده افزودني است.
اشتراک در:
پستها (Atom)