پیاز و سیر باعث کاهش خطر سرطان می‌شود

یک بررسی جدید نشان می‌دهد افرادی که غذاهایشان را با مقداری فراوانی پیاز و سیر معطر می‌کنند،ممکن است کمتر به انواع مختلف سرطان مبتلا شوند.


به گزارش خبرگزاری رویترز پژوهشگران در تحلیلی از هشت تحقیق در ایتالیا و سوئیس دریافتند که بزرگسالان مسنی که بیشترین مصرف سیر و پیاز را دارند در معرض کمترین خطر ابتلا به شماری از سرطان‌ها از جمله سرطان تخمدان و روده بزرگ و گلو  هستند.
این یافته‌ها که در شماره اخیر American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده‌اند، با برخی از پژوهش‌های گذشته از جمله در چین در این مورد همخوانی دارند.

مواد غذايي كم چرب و كم كالري عامل چاقي افراد


محققان آمريكايي معتقدند مواد غذايي كم چرب بر عكس تصورها باعث مي شود افراد غذاي بيشتري مصرف كنند.

 به نقل از خبرگزاري آلمان، تحقيقات دانشگاه گرنل آمريكا نشان مي دهد، افرادي كه غذاهاي رژيمي و كم چرب مصرف مي كنند نسبت به افرادي كه از غذاهاي معمولي و مرسوم استفاده مي كنند به طور متوسط، 28 كالري بيشتري مصرف مي كنند.
بنابر اين گزارش، در اين تحقيق محققان از شكلات هاي معمولي شكلات هايي كه روي آن "فاقد كالري" درج شده بود استفاده كردند.
بر اساس اين گزارش، كم چرب بودن يا فاقد چربي بودن مواد غذايي اين احساس را در افراد ايجاد مي كند كه مي توانند بيشتر از آن ماده غذايي استفاده كنند و به همين دليل آنها را چاق تر مي كند.

مصرف كلم از بروز سرطان روده جلوگيری مي‌كند


به گفته پزشكان مصرف كلم در رژيم غذايي تا حدود زيادي خطر بروز سرطان را در افراد كاهش مي‌دهد و به دليل داشتن مقادير زيادي فيبر و آنتي‌اكسيدان احتمال خطر بروز سرطان روده را كاهش مي دهد.

به نقل از پايگاه خبري چاينا دايلي، نتايج مطالعات انجام شده در اين زمينه نشان مي‌دهد افرادي كه در هفته حداقل يك بار كلم مصرف مي‌كنند، در مقايسه با افرادي كه ماهي يكبار كلم مصرف مي‌كنند احتمال بروز سرطان كولون (روده بزرگ) در آنها به اندازه يك‌سوم كاهش مي‌يابد.
بنابراين گزارش، همچنين مصرف كلم بروكلي به علت داشتن مقادير زياد فيبر خطر سرطان روده و دستگاه گوارش و اختلالات قلبي را كاهش مي‌دهد.
 
 

كمبود ويتامين C از علل خشكي پوست

كمبود املاح و ويتامين‌ها به ويژه ويتامين C باعث از بين رفتن آب ميان بافتي پوست و خشكي آن مي‌شود.

دكتر مهران پيراسته، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ويتامين C يكي از مواد ضروري در ساخت پروتئين‌هاي پوست است و كمبود اين ويتامين در بدن باعث از هم گسيختگي سلول‌هاي پوست شده و مشكلاتي از قبيل ترك، زخم، شل شدن و چين و چروك پوست را ايجاد مي‌كند.
وي گفت: افراد براي پيشگيري از اين عوارض بايد مصرف روزانه آب فراوان و انواع سبزي‌ و ميوه تازه را در برنامه‌ غذايي خود قرار دهند.

نوشیدن قهوه موجب کم وزنی نوزاد نخواهد شد

 همواره عوامل گوناگونی موثر بر مادران باردار و جنین ذکر می شد که یکی از آنها نیز تفکر تاثیر منفی قهوه بر رشد جنین است که تحقیقات خلاف این را می گوید.

به گزارش سلامت نیوزبه نقل از شیکاگو تایمز ، نوشیدن حداکثر 3 فنجان قهوه در روز در دوران بارداری تاثیر منفی بر روی نوزاد و مادر نخواهد داشت.
البته مادرانی که در این دوران علاوه بر قهوه از مواد دیگری نیز مانند سیگار یا الکل یا برخی داروها بدون تجویز پزشک استفاده می کنند بیشتر در معرض دنیا آوردن نوزاد نارس یا کم وزن قرار دارند. 
محققان معتقدند ، نوشیدن بیش از حد قهوه ، یعنی مصرف روزانه 5 فنجان قهوه یا بیشتر خطر مرده به دنیا آمدن جنین را افزایش می ‌دهد اما نوشیدن روزانه 3 فنجان قهوه تاثیری بر روی جنین نخواهد داشت.
البته بهتر است مادران در کنار نوشیدن قهوه به اندازه کافی از آب و میوه ها و سبزیجات نیز استفاده کنند تا نیازهای گوناگون بدن بهتر تامین شده و مواد اضافه بهتر دفع شود.

شادی از بروز فشار خون جلوگیری می کند

 مطالعات نشان داده شادی و تفکر مثبت در زندگی نه تنها جریان زندگی را ساده تر می کند بلکه از بروز فشار خون بالا نیز تا حدی جلوگیری می کند.

به گزارش سلامت نیوزبه نقل از ام اس ان بی سی ، فشارخون یکی از بیماریهای شایع در سنین میانسالی و سالمندی است که عوارض متعددی از جمله مشکلات قلبی و عروقی را در پی دارد.
در یکی از مطالعاتی که بر روی 2500 فرد 65 سال انجام شد ، مشخص گردید ، افرادی که دید مثبت به اطراف خود دارند فشار خون پایین تر و وضعیت جسمی سالم تری دارند ؛ زیرا مثبت گرایی نه تنها بر روح بلکه بر جسم انسان نیز تاثیر گذار است.


زنان شيرده كمتر به روماتيسم مفصلي دچار مي‌شوند


احتمال ابتلا به روماتيسم مفصلي در زناني كه به كودكان خود شير مي‌دهند كمتر از ساير زنان است.

به گزارش ايسنا، طبق پژوهشي كه در دانشگاه هاروارد انجام گرفت، نشان داد كه شيوع روماتيسم مفصلي در زنان شيرده نسبت به زنان ديگر كمتر است.
طي اين بررسي مشخص شد: زناني كه در طول عمرشان بين يك يا دو سال به فرزندشان شير داده‌اند تا 30 درصد كمتر از سايرين به روماتيسم مفصلي مبتلا مي‌شوند و اين درصد با افزايش مدت شيردهي حتي به 50 درصد نيز مي‌رسد.
نتايج اين پژوهش در كنار كاهش خطر سرطان تخمدان و پستان، ارزش شيردهي را براي مادران افزايش مي‌دهد.
گفتني است، نامنظم بودن سيكل‌هاي قاعدگي و شروع زودرس آنها (در حوالي 10 سالگي) نيز با افزايش شيوع روماتيسم مفصلي ارتباط دارد.

دوستت دارم‌ ويتامين من!


در اواخر دوران بربريت مدرن بود كه بيماري بري‌بري براي اولين بار توسط «فونك» ضربه فني شد.
فونك با اعتقاد به اصل «از آب كره بگير» توانست از پوستة برنج، ماده‌اي كريستالي به‌دست بياورد كه بيماري بري‌بري را «برو بيرون» مي‌كند يعني از بدن بيرون مي‌كند. او نام اين مادة عجيب را «آمين حياتي» (Vite amin) گذاشت و كلمة ويتامين از همين‌جا گرفته شده است.
ويتامين‌ها عناصري هستند كه بدن براي انجام فعاليت‌هاي حياتي خود به آن احتياج دارد اما قادر به ساختن آن‌ها نيست و بنابراين بايد آن‌ها را از طريق تغذيه به دست بياورد. 


سلول‌هايمان گرسنه‌اند!



 
هميشه عجله داريم، گاهي با يک دست فرمان را گرفته‌ايم و با يک دست سعي مي‌کنيم ساندويچي را که «قوت غالب»مان شده، گاز بزنيم. اين تنها روايت زندگي شهري نيست.
حتي روستايي‌ها هم ذائقه‌شان تغيير کرده. همگي غذا مي‌خوريم اما بدون توجه به حفظ سلامت.مي‌گويند سوءتغذيه ريزمغذي‌ها در حال حاضر بزرگترين مانع مساله تغذيه‌اي كشور است.
مي‌گويند كمبود ريزمغذي‌ها بيشتر طبقات آسيب‌پذير و كم درآمد جامعه را در معرض آسيب قرار مي‌دهد و  در دراز مدت بر سلامت، توانايي يادگيري و توليد آنان اثر مي‌گذارد. مي‌گويند جامعه به دليل ميزان بالاي بيماري‌ها و فقدان غم‌انگيز توانمندي انسان‌ها متحمل هزينه‌هاي كلان مي‌شود. اما چه بايد كرد؟

تغذيه در بيماران MS


چربي هاي گياهي ( چند زنجيره اي ) بايد به جاي چربي هاي حيوانيجايگزين شوند.
امروزه شواهد علمي بسياري وجود دارد كه اهمييت و نقش تغذيه را در حفظ سلامت بيماران MS ثابت كرده. اگرچه اكثر دستورات توصيه هاي عمومي است و تمام افراد بايد از آن پيروي كنند, ولي مواردي نيز وجود دارد كه در بيماران MS بر آنها تاكيد شده. افراد با عادات غذايي نادرست بايد بعد از آگاهي از برنامه تغذيه صحيح به تدريج و در چند مرحله از برنامه غذايي مناسب استفاده كنند. لذت بردن از غذا يك اصل مهم در تغذيه است و محروميت مطلق از مواد غذايي مورد علاقه وجود ندارد وبه همين علت اگر خوراكي هايي خارج از چهارچوب برنامه توصيه شده هستند مي توانند به مقدار كم و در دفعات كمتر استفاده شوند.