مصرف كلم از بروز سرطان روده جلوگيری مي‌كند


به گفته پزشكان مصرف كلم در رژيم غذايي تا حدود زيادي خطر بروز سرطان را در افراد كاهش مي‌دهد و به دليل داشتن مقادير زيادي فيبر و آنتي‌اكسيدان احتمال خطر بروز سرطان روده را كاهش مي دهد.

به نقل از پايگاه خبري چاينا دايلي، نتايج مطالعات انجام شده در اين زمينه نشان مي‌دهد افرادي كه در هفته حداقل يك بار كلم مصرف مي‌كنند، در مقايسه با افرادي كه ماهي يكبار كلم مصرف مي‌كنند احتمال بروز سرطان كولون (روده بزرگ) در آنها به اندازه يك‌سوم كاهش مي‌يابد.
بنابراين گزارش، همچنين مصرف كلم بروكلي به علت داشتن مقادير زياد فيبر خطر سرطان روده و دستگاه گوارش و اختلالات قلبي را كاهش مي‌دهد.
 
 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر