بررسيها نشان ميدهد با وجود قرار دادن برچسبهاي اطلاعات تغذيهاي بر روي مواد غذايي، اكثر مصرف كنندگان نميدانند كه چگونه اين اطلاعات را به كار برند.
به نقل از پايگاه خبري مديكال نيوز تودي: درست زماني كه در مورد قوانين برچسبهاي مواد غذايي در اروپا بيشتر بررسي ميشود، شوراي اطلاعات غذايي اروپا (EUFIC) برنامهاي را توليد كرده است كه ارائه دهنده نحوه به كارگيري اطلاعات تغذيهاي بر روي بسته بنديها از سوي مصرف كنندگان در سراسر جهان است.
بنابراين گزارش؛ با وجود برچسب «بر اساس رژيم 2000 كالري» كه از سال 1994 بر روي بستهها قرار داده شده است، 86 درصد مصرف كنندگان در ايالات متحده امريكا، نميتوانند ميزان كالري كه در هر روز بايد مصرف كنند را تخمين بزنند.
همچنين مصرف كنندگان اروپايي، از كالريهايي كه چربي، كربوهيدارتها، شكر و نمك را با خود به همراه ميآورند درك درستي ندارند.
يادآور ميشود؛ كاناداييها معمولا از گوناگوني چربيها متحير شدهاند و ارتباط آن با كلسترول را نميفهمند.