افرادي که تصميم دارند کلسترول خود را کاهش دهند بايد عسل ، بادام ، پسته و فندق را هم به ميوه ها و سبزي هاي رژيمي خود اضافه کنند.
منبع: http://fakouchaki.blogfa.com/cat-12.aspx
تحقيقات نشان داده که عسل حاوي مقادير زيادي آنتي اکسيدان است و
مانند اسفناج ، سيب ، پرتقال و توت فرنگي مي تواند با راديکال هاي آزاد توليد شده در بدن که به سلولها آسيب مي رساند، مبارزه کند.
در
يک بررسي ، 25مرد 18تا 68ساله در مدت پنج هفته آزمايش شدند و در اين مدت
هر يک از آنها روزانه 4قاشق غذاخوري عسل که در يک ليوان آب حل شده بود، مي
خوردند.
پس
از پايان 5هفته نشان داده شد که سطح آنتي اکسيدان ها در خون اين افراد
نسبت به پيش بالاتر رفته و ميزان کلسترول آنها پايين تر آمده است.
در
مطالعه ديگري هم نشان داده شده که مصرف ميوه هاي مغزدار مثل بادام با اين
که خودشان حاوي چربي هستند، ولي چون چربي آنها از نوع چربي غيراشباع است ،
باعث کاهش ميزان کلسترول بد يا LDLشده
است و در نتيجه خطر بيماري هاي قلبي را کاهش مي دهد هم عسل ، هم بادام و
فندق و... تنها در صورتي که به اندازه و به همراه ساير ميوه ها و سبزي هاي
مصرف شوند تاثيرگذار خواهند بود.منبع: http://fakouchaki.blogfa.com/cat-12.aspx
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر