اطلاعات تغذيه‌اي بر روي برچسب‌ها و سردرگمي مصرف كننده‌ها!



بررسي‌ها نشان مي‌دهد با وجود قرار دادن برچسب‌هاي اطلاعات تغذيه‌اي بر روي مواد غذايي، اكثر مصرف كنندگان نمي‌دانند كه چگونه اين اطلاعات را به كار برند.

به نقل از پايگاه خبري مديكال نيوز تودي: درست زماني كه در مورد قوانين برچسب‌هاي مواد غذايي در اروپا بيشتر بررسي مي‌شود، شوراي اطلاعات غذايي اروپا (EUFIC) برنامه‌اي را توليد كرده است كه ارائه دهنده نحوه به كارگيري اطلاعات تغذيه‌اي بر روي بسته بندي‌ها از سوي مصرف كنندگان در سراسر جهان است.
بنابراين گزارش؛ با وجود برچسب «بر اساس رژيم 2000 كالري» كه از سال 1994 بر روي بسته‌ها قرار داده شده است، 86 درصد مصرف كنندگان در ايالات متحده امريكا، نمي‌توانند ميزان كالري كه در هر روز بايد مصرف كنند را تخمين بزنند.
همچنين مصرف كنندگان اروپايي، از كالري‌هايي كه چربي، كربوهيدارتها، شكر و نمك را با خود به همراه مي‌آورند درك درستي ندارند.
يادآور مي‌شود؛ كانادايي‌ها معمولا از گوناگوني چربيها متحير شده‌اند و ارتباط آن با كلسترول را نمي‌فهمند.

اختلالات روحی و تغذیه ای در 50 درصد از موارد با یکدیگر همراه است

متخصصان اعلام کرده اند که اختلالات تغذیه ای که شامل بی اشتهایی و پرخوری عصبی می شود ، در بیش از 5/48 درصد از موارد در جوانان با اختلالات روحی همراه است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی ، بسیاری از افراد ادعا می کنند که برای کاهش وزن یا رسیدن به وزن دلخواه چیزی نمی خورند و یا اینکه بیش از حد می خورند در صورتی که کارشناسان معتقدند چنین عارضه ای که عموما در جوانان دیده می شود در نیمی از موارد همراه با اختلالات شخصیتی است.
بنابرهمین گزارش ، عدم تعادل در غذا خوردن بیشتر در افرادی دیده می شود که رضایت چندانی از خود و زندگی ندارند و دارای عزت نفس پایینی هستند.
محققان معتقدند جوانانی که در برقراری ارتباط با اطرافیان خود دچار مشکل هستند ، بیشتر دچار عوارض آن به شکل تغذیه ای می شوند.

گياه شاهدانه

مصرف گياه شاهدانه در درمان بيماريهاي گوارشي مفيداست
براساس تحقيقات انجام شده گياه شاهدانه در درمان بسياري ازبيماري هاي گوارشي موثراست

 به نقل از هلث دي ، مصرف گياه شاهدانه اثرقابل توجهي دردرمان بيماري هاي گوارشي و خصوصا التهاب روده دارد.به گفته دانشمندان ترکيباتي که درگياه شاهدانه و موسوم به کاتابينوئيدها ست با اتصال به گيرنده هاي مخصوص درجداره روده مشکلات اين قسمت ازدستگاه گوارشي را برطرف مي کند.بنابراين محققان مصرف داروهاي ساخته شده ازاين گياه را به بيماران مبتلا به التهاب روده توصيه مي کنند

منبع:  http://fakouchaki.blogfa.com/cat-12.aspx

فلفل قلب و عروق را تقویت می کند

سلامت نیوز-فلفل قلب و عروق ,دستگاه گوارش و ریه را تقویت می کند .

کپساسین موجود در فلفل موجب می شود با وجود طبع گرم این گیاه احساس خنکی در فرد استفاده کننده ایجاد شود .
فلفل درد های مفاصل را از بین می برد و تقویت کننده دستگاه گوارش است و خاصیت ضد باکتریایی دارد .
فلفل کلسترول خون را کاهش می دهد و موجب پایین آمدن فشارخون می شود .
فلفل به پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی کمک می کند و مسکنی بسیار قوی است .
این گیاه درد و ورم ناشی از آرتروز و آرتریت روماتیسمی را کاهش می دهد .
فلفل خاصیت ضد احتقان دارد و تقویت کننده ریه است .

زرشک در درمان عفونتها تاثير به سزايي دارد


سلامت نیوز-زرشک با تحريک خاصيت ضد عفوني کنندگي بدن , درمان مناسبي براي از ميان بردن عفونتهاي گلو و ريه است .


مصرف طبي زرشک به دوره مصر باستان مي رسد در اين دوره , اين گياه پس از مخلوط شدن با تخم رازيانه براي درمان طاعون استفاده مي شد.
زرشک درد مفصلي و روماتيسم را کاهش مي دهد و به درمان عفونتهاي گلو , مجاري ادراري , دستگاه گوارش , ريه و عفونتهاي مخمري و اسهال کمک مي کند .
سبوس , ريشه و ساقه اين گياه خاصيت درماني دارد .
سبوس و پوسته اين گياه با داشتن الکالوئيد خاصيت آنتي بيوتيکي دارد وموجب تحريک ويژگي ضدعفوني غشاي مخاطي بدن مي شود .

سبزي هاي پررنگ تر بايد بيشتر مصرف كرد


به گفته پزشكان ومتخصصان تغذيه مصرف مكمل هاي غذايي حاوي اسيد فوليك و ويتامين B12 باعث ايجاد تعادل در رژيم غذايي افراد مي شود و اين درحالي است كه سبزي هاي سبز رنگ حاوي مقادير زيادي اسيد فوليك هستند.

 به نقل از پايگاه خبري بي بي سي؛ وجود اين دو ماده مفيد بهداشت تغذيه افراد را تضمين مي كند.
بنابراين گزارش، تحقيقات برخي دانشمندان از تأثير مثبت اسيد فوليك در جلوگيري از ريزش مو خبر مي دهد.
اين گزارش حاكي است؛ سبزي هاي سبز رنگ به عنوان منابع سرشار از اسيد فوليك شناخته شده هستند و تخم مرغ و گوشت را پزشكان به عنوان منابع غني ويتامين B12 معرفي كرده اند.
يادآور مي شود: مصرف اسيد فوليك و ويتامين B12 باعث ايجاد تعادل در رژيم غذايي افراد مي شود.

مصرف زردآلو براي كم خوني مفيد است


مصرف زردآلو به همراه مغز آن ضد نفخ بوده و هضم آن را آسان مي‌نمايد و براي كم خوني نيز مفيد است.

دكتر زارعي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: زردآلو خواص درماني بسياري دارد كه از جمله مي‌توان به تصفيه خون، باز كردن عروق، رفع بوي بد دهان، پايين آوردن تب، برطرف كردن ورم مفاصل اشاره کرد.
وي ادامه داد: زردآلو حاوي آب، كلسيم، سديم، پتاسيم، فسفر، آهن، ويتامين B3 ،B2 ،B1 و مواد نشاسته‌اي و چربي است.
وي اظهار داشت: روغن مغز هسته زردآلو براي نرم كردن پوست مفيد بوده و همچنين روغن تلخ مغز زردآلو ميكروبهاي معده و روده را از بين مي‌برد .
وي خاطر نشان كرد: زردآلو سنگين و دير هضم است و كودكان و سالخوردگان نبايد در مصرف زردآلود زياده‌روي كنند.
اين پزشك توصيه كرد، كه به همراه زردآلو هسته آنرا نيز مصرف كنيد، چرا كه از نفخ معده جلوگيري مي‌كند.

مصرف فیبر و کاهش ابتلا به سرطان

سلامت نیوز-تحقیقات نشان می دهد خطر ابتلا به سرطان سینه در زنانی که تا قبل از رسیدن به مرحله یائسگی مقادیر زیادی فیبر مصرف می کنند ، به نصف تقلیل می یابد.

به گزارش BBC ، محققان دانشگاه لیدز دریافتند این خطر در میان زنانی که روزانه 30 گرم فیبر می خوردند در مقایسه با زنانی که روزانه کمتر از 20 گرم در روز فیبر مصرف می کردند ، 50 درصد کمتر بود.
به گفته این محققان زنان باید سعی کنند دریافت فیبر را افزایش دهند.
برای دریافت 30 گرم فیبر در روز ، هر فرد باید برای صبحانه غلات با محتوای فیبر بالا بخورد ، به جای نان سفید یا قهوه ای نان سبوس دار مصرف کند و مطمئنا پنج وعده میوه و سبزی تازه در روز مصرف کند.

بهترین زمان صرف صبحانه

بهترین زمان صرف صبحانه بین ساعات ۶ تا ۸ صبح است
سلامت نیوز-بهترین زمان صرف صبحانه بین ساعات ۶ تا ۸ صبح است كه دستگاه گوارشی و دستگاه ادراری از مواد زائد روز و شب گذشته پاك شده است.

انصاری، متخصص تغذیه، اظهار داشت: « به منظور پاك شدن دستگاه ادراری از مواد زائد شب و روز گذشته توصیه می‌شود كه در فاصله زمانی ۳ تا ۵ بامداد، یك لیوان آب آشامیدنی نوشیده شود.»
وی افزود: « بی‌اشتهایی به ساعت صبحانه و مقدار ناهار روز قبل و نیز مقدار و نوع غذای شب قبل و عواملی نظیر دیر خوابیدن، زود بیدار شدن ( به علت اینكه شخص كاملا به خواب نرفته )، و فاصله زمانی كم میان بیدار شدن و خروج از منزل بستگی دارد.»

عسل ، بادام ، پسته و فندق

افرادي که تصميم دارند کلسترول خود را کاهش دهند بايد عسل ، بادام ، پسته و فندق را هم به ميوه ها و سبزي هاي رژيمي خود اضافه کنند.
تحقيقات نشان داده که عسل حاوي مقادير زيادي آنتي اکسيدان است و
مانند اسفناج ، سيب ، پرتقال و توت فرنگي مي تواند با راديکال هاي آزاد توليد شده در بدن که به سلولها آسيب مي رساند، مبارزه کند.
در يک بررسي ، 25مرد 18تا 68ساله در مدت پنج هفته آزمايش شدند و در اين مدت هر يک از آنها روزانه 4قاشق غذاخوري عسل که در يک ليوان آب حل شده بود، مي خوردند.