بر اساس مطالعات انجام شده، مصرف سس گوجه فرنگي خطر ابتلا به سرطان پانکراس را کاهش مي دهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، در اين راستا محققان با انجام مطالعاتي دريافته اند، چنانچه سس گوجه فرنگي به طور منظم در رژيم غذايي گنجانده و مصرف شود،احتمال بروز سرطان لوزالمعده تا يک سوم کاهش مي يابد.
ضمن آنکه مشخص گرديده است، مصرف گوجه فرنگي تا به اين اندازه در پيشگيري از بروز اين سرطان موثر نخواهد بود. دانشمندان در حال انجام مطالعات بيشتر در اين زمينه هستند.
بر اين اساس محققان مصرف سس گوجه فرنگي را به صورت منظم و روزانه توصيه مي کنند.