به گزارش وب دا، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت درمان شهرستان کهگیلویه ضمن بیان این مطلب گفت: میان وعده مناسب،انرژی لازم را برای فعالیت روزانه و مطالعه دانش آموزان تامین کرده و عادات غذایی درست را پایه ریزی می کند.
موسی گودرزی با بیان اینکه میان وعده از بیماری های مزمنی مانند بیماری های قلبی، سرطان، دیابت، فشارخون بالا و چاقی جلوگیری کرده و می تواند نقش مهمی در سلامت دانش آموزان داشته باشد، افزود: اغلب کودکان و نوجوانان به میزان لازم میوه و سبزی مصرف نمی کنند و توصیه می شود بخش اصلی میان وعده آنان از این گروه از مواد غذایی باشد.