سیب را پوست نکنید!


سیب را پوست نکنید!

این میوۀ کم کالری و کمی شیرین، اثر ادرار آوری دارد و به از بین بردن رسوبات ادراری کمک می‌کند.
 سیب را کامل گاز بزنید!
پاییز با بازگشت شکوهمندانۀ سیب دارد از راه می‌رسد. واضح و مبرهن است که این میوه امتیازات تغذیه ای بسیار زیادی دارد، مثلی قدیمی می‌گوید که یک سیب می‌تواند شما را از پزشک دور کند، امروزه نیز این مثل مورد تأیید مطالعات جدید قرار گرفته است، به شرطی که پوستش هم مصرف شود...
سیب را پوست نکنید!

میز شام سالم، با رعایت 19 نکته


 آیا تا به حال به مهمانی‌هایی که برگزار کرده‌اید فکر کرده‌اید؟ به اینکه آیا محیطی که فراهم می‌کنید یک محیط سالم است یا نه؟ محیطی که دیگران در آن احساس آرامش کنند و نخواهند آن را ترک کنند؟ بله، برگزاری یک میهمانی کار ساده‌ای نیست مخصوصاً اگر شما در مورد مهمان‌هایتان احساس مسوولیت داشته باشید و بخواهید علاوه بر لذت بردن و خوش‌گذرانی، سلامتشان هم تأمین شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری ؛ آنچه می‌خوانید، پیش‌شرط‌های یک مهمانی سالم است. یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعایت کرد، تغذیه سالم است. با رعایت بخور نخورهای 19 گانه زیر می‌توانید جشنتان را سالم‌تر برگزار کنید.

1 - می‌توانید کمی سلیقه به خرج بدهید و به جای شربت‌های حاضری پر از کالری و شکر موجود در بازار با شربت‌های بهارنارنج، نعناع، آب‌لیمو یا حتی آب طالبی یا هندوانه از میهمانانتان پذیرایی کنید.

از سلامت روغن هاي گياهي چه ميدانيد؟


روغن‌هاي طبيعي گياهي از جمله داروهاي طبيعي و پرخاصيتي هستند كه امروزه استفاده از آن‌ها بسيار توصيه ميشود.
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛روغن‌هاي طبيعي گياهي از جمله داروهاي طبيعي و پرخاصيتي هستند كه امروزه استفاده از آن‌ها براي درمان و تسكين بسياري از بيماري‌هاي جسم و روح توسط درمانگران شيوه‌هاي درماني طبيعي توصيه و تجويز مي‌شود. اين روغن‌ها كه از دانه، مغز، ميوه و پوست آن‌ها تهيه مي‌شود امروزه به‌صورت موضعي و خوراكي براي درمان بيماري‌هاي مختلف مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در اين شماره برخي از خواص درماني و كاربردهاي موضعي روغن‌هاي طبيعي را مرور مي‌كنيم. 

بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است


بادام یک آلرژن غذایی اصلی می باشد در مورد کودکانی که در خانواده های مبتلا به آلرژی متولد می شوند توصیه می شود که از بادام در تغذیه زودهنگام در دوره شیرخواری استفاده نشود.
 دکتر فاطمه زارعی متخصص ایمونولوژی و آلرژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: آسم یکی از.بیماریهای شایع و مزمن التهابی در راههای هوایی ریه می باشد که باعث ایجاد حملات تنگی نفس می گردد.
 وی گفت: آسم در کودکان ناشی از عوامل محیطی و ژنتیک می باشد یکسری عامل خطر در مورد بروز آسم در کودکان مشخص شده است در کودکان با سنین کمتر وجود آلرژیها مانند آلرژی غذایی به عنوان یک عامل خطر مهم در مزمن شدن آسم محسوب می شود. 

کدام ماده هورمونهاي لاغري را تحريک ميکند؟


هر چه میزان مقاومت به لپتین افزایش پیدا کند، سلول‌های بدن چربی‌های بیشتری را ذخیره می‌کنند و به این ترتیب بافت‌های چربی بدن بیشتر و وزن زیاد می‌شود.
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛کنترل وزن نشان می‌دهند که تغذیه و محیط زیست نقش مهمی در افزایش وزن و چاقی برخی افراد دارد. این تأثیر، بیشتر خود را در رسیدن به وزن ایده‌آل و نرمال نشان می‌دهد. تجمع و تراکم آلودگی‌های محیط زیست در خون و سلول‌های بدن مسئول اصلی مشکلی است که متخصصان التهاب سلولی می‌نامند.این التهاب سلولی باعث بروز خطرات ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود اما مدتی است که همین متخصصان به این نتیجه رسیده‌اند که التهاب سلولی نقش مهمی در اضافه وزن و ابتلا به چاقی مفرط نیز دارد.

کمبود ویتامین D عاملی برای بروز بیماریˈام .اسˈ است


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:کمبود ویتامین D در بدن عاملی برای بروز بیماری های خودایمنی مانند ˈام. اسˈ می شود.

ˈمسعود اعتمادی فرˈروز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ویتامین Dدر بدن باعث حفظ تعادل کلسیم و فسفر و کمبود آن مشکلات عضلانی و استخوانی را سبب می شود.

وی خاطرنشان کرد:مواد غذایی مانند لبنیات و تخم مرغ سرشار از ویتامین D است.

مصرف زیاد نمک در کودکان با ابتلا به فشار خون بالا ارتباط دارد


 نتایج یک مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد، کودکانی که به اندازه بزرگسالان نمک مصرف می کنند و یا نمک زیاد می خورند خطر ابتلا به فشار خون در آنها دو تا سه برابر بیشتر از کودکانی است که نمک کم مصرف می کنند.

به گزارش یو.اس.ای تودی، در این مطالعه محققان مراکز کنترل و پیشگیری بیماری، رژیم های غذایی 6235 کودک هشت تا 18 ساله را تجزیه و تحلیل کردند.

زنجبيل را به رژيم غذايي خود بيفزاييد


2222222.jpg
اضافه کردن زنجبيل به رژيم غذايي براي سلامتي مفيد است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، زنجبيل يکي از بيشترين ادويه‌هايي است که در غذاهاي هندي استفاده مي‌شود و نه تنها باعث افزايش عطر و طعم به غذا شده بلکه از ارزش دارويي هم برخوردار است.
افزايش اشتها، هضم غذا، جذب مواد مغذي ضروري در بدن، کاهش تهوع (جويدن يک قطعه از زنجبيل که در عسل باشد)، درمان سرماخوردگي و آنفلوانزا، كاهش دردهاي مزمن و رفع گرفتگي گلو و بيني از فوايد زنجبيل است.

مصرف ناكافي گروه گوشت و حبوبات رشد مغزی و فیزیکی کودکان را كند مي كند


مصرف ناکافی از گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها روند رشد مغزی و فیزیکی کودکان و نوجوانان را کند می سازد.
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه در گفت وگو با خبرنگار وب دا، با اشاره به اين كه گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها جزء بهترین منابع پروتئین هستند، اظهار داشت: مصرف اين گروه مواد غذايي برای رشد، خون‌سازی و سلامت دستگاه عصبی لازم است و بسياري از كودكان و نوجوانان الگوهای غذایی نادرست دارند و به مقدار کافی از مواد غذایی گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها استفاده نمی کنند.

غنی سازی تخم مرغ، بهترین راه برای تامین امگا ۳ مورد نیاز بدن است



امگا ۳ تا حد زیادی می‌ تواند جلوی بیماری قلبی عروقی را بگیرد و غنی سازی تخم مرغ، بهترین راه برای  تامین امگا ۳ مورد نیار بدن است.
به گزارش وب دا، کارشناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت یزد ضمن بیان این مطلب گفت: تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین‌ها و املاح ضروری است و می‌تواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد  وجود داشته باشد.
ناهید برخورداری با بیان این که یک عدد تخم مرغ متوسط ۷۶ کیلوکالری انرژی دارد گفت: ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت‌ها وحبوبات غنی‌تر است.