10 دلیل برای خوردن بیشتر هویج




هویج‌ علاوه بر اینکه طعم خوشمزه‌ای دارد و در بیشتر دستورات غذایی از آن استفاده می‌شود دارای خواص سلامتی بسیاری است که سلامت پوست، چشم، دستگاه گوارش و دندان،‌ بخشی از خواص این سبزی پرخاصیت را تشکیل می‌دهند.
10 دلیل برای خوردن بیشتر هویج عبارتند از:
1- بتاکاروتن: هویج‌ها سرشار از این آنتی‌اکسیدان قوی هستند که در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود و برای سلامت پوست تاثیر فوق‌العاده‌ای دارد.
2- هضم: مصرف هویج باعث افزایش بزاق در دهان شده و مواد معدنی اساسی، ویتامین‌ها و آنزیم‌هایی را که موجب هضم بهتر غذا می‌شوند برای بدن فراهم می‌کند. مصرف منظم این سبزی پرخاصیت کمک خوبی برای پیشگیر
ی از ابتلا به زخم معده و دیگر اختلالات گوارشی خواهد بود.
3- عناصر قلیایی: هویج‌ها سرشار از عناصر قلیایی بوده که با ایجاد تعادل در نسبت اسیدی/ قلیایی بودن بدن،‌ موجب احیاء‌ و تصفیه خون می‌شوند.
4- پتاسیم: هویج‌ها منبع خوبی از پتاسیم محسوب شده که می‌توانند سطح سدیم را در بدن کنترل کرده و در نتیجه به کاهش سطح فشارخون بالا در بدن کمک موثری کنند.
5- سلامت دندان: مصرف هویج موجب از بین رفتن میکروب‌های مضر در دهان شده و احتمال بروز پوسیدگی دندان را کاهش می‌دهد.

مصرف پروتئین سویا و آجیل می تواند موجب کاهش کلسترول شود


پژوهشگران علوم پزشکی می گویند مطالعات جدید حاکی از این است که خوردن یک رژیم غذایی که ترکیبی از غذاهای کاهنده کلسترول مانند پروتئین سویا و آجیل ها باشد برای مدت بیش از ۶ ماه می تواند به پایین آوردن سطح کلسترول کمک کند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، این مطالعات نشان داده که رژیم غنی از غذاهای سالم مانند؛ فرآورده‌های سویا و آجیل می‌تواند سبب کاهش کلسترول بد خون (LDL) شود.
پیروی از رژیم سالمی که میزان کلسترول آن پایین است، سبب کاهش ۱۳ درصدی سطح کلسترول ال‌دی‌ال (LDL) در خون می‌شود.
اصولاً پزشکان برای بیمارانی که از سطح بالای کلسترول بد رنج می‌برند، ۲ نسخه دارند؛ یکی استفاده از داروهای استاتین که کاهنده کلسترول است و دوم پیروی از رژیمی که فاقد چربی‌های بد مانند؛ گوشت قرمز، کره و بستنی هستند.
طبق این رژیم؛ افراد می‌بایست مارگارین گیاهی مانند کره و سویا را جایگزین گوشت کنند. به گفته محققان، پیروی از این رژیم سبب کاهش شدید کلسترول و جلوگیری از بیماری‌های قلبی در انسان می‌شود.

بهترین زمان برای مصرف قرص آهن چه موقع است؟


بهترین زمان برای مصرف قرص آهن چه موقع است؟

دخترانی كه در وعده‌های غذایی‌شان گوشت وجود ندارد و از پروتئین گیاهی مثل حبوبات استفاده می‌كنند

 به گفته یك متخصص تغذیه، مناسب‌ترین زمان استفاده از قرص‌ آهن، هنگامی است كه معده خالی باشد زیرا در این حالت بدن بیشترین میزان آهن را جذب می‌كند.
دكتر خدیجه رحمانی عضو هیات علمی دانشكده تغذیه صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای دانشگاه شهید بهشتی، در این رابطه افزود: اگر كسی پس از استفاده از قرص آهن به ویژه با معده خالی حالت تهوع پیدا كند می‌تواند آن را پس از غذا و قبل از خواب مصرف كرده و بلافاصله بخوابد.وی ادامه داد: دخترانی كه در وعده‌های غذایی‌شان گوشت وجود ندارد و از پروتئین گیاهی مثل حبوبات استفاده می‌كنند باید همراه با وعده‌های غذایی‌شان حتما از یك منبع ویتامین C استفاده كنند.

نوشیدن چای، پوسیدگی دندان ها را کم می‌کند

نوشیدن چای، پوسیدگی دندان ها را کم می‌کند
پوسیدگی های دندانی همیشه مشکلاتی جدی به وجود می‌آورند، این مشکلات ممکن است در هر سنی بروز کنند و علی رغم تمام مراقبت های پزشکی دردسر ساز شوند.

از 4000 سال پیش تا کنون انواع چای های سبز، سیاه، دودی و نیمه تخمیر شده، شناخته شده اند.
چای نوشیدنی است که بیشترین مصرف را در جهان دارد و خواص داروئی آن بی شمار اند.
چای به طور ویژه ای در پیشگیری از پوسیدگی دندان ها کمک می‌کند؛ خاصیتی که تا کنون فقط به چای سبز نسبت داده می‌شد، اما امروزه این ویژگی چای تخمیر شده یعنی چای سیاه را هم در برمی‌گیرد.
چگونه جلوی پوسیدگی دندان های مان را بگیریم؟
پوسیدگی های دندانی همیشه مشکلاتی جدی به وجود می‌آورند، این مشکلات ممکن است در هر سنی بروز کنند و علی رغم تمام مراقبت های پزشکی دردسر ساز شوند.

تاثیر فوق العاده ماست ترش بر پوست

تاثیر فوق العاده ماست ترش بر پوست
یکی از مهم‌ترین دلایل خوش رنگی و شفافیت پوست میزان غلظت خون است....
شفاف‌ سازی پوست با کمک طب سنتی

 یك متخصص طب سنتی و متخصص پوست و مو گفت: پوست یک عضو ضعیف است و اختلالات اعضای درونی به خصوص دستگاه گوارش آن را دچار مشکل می‌کند و تاکید می‌شود قبل از استفاده از دارو‌های موضعی بر روی پوست عوامل داخلی درمان شود.
دکتر لیلا شیربیگی با توجه به دیدگاه طب سنتی در درمان و مراقبت‌های پوستی، اظهارداشت: در زمینه مراقبت‌های پوستی استفاده از ماسک‌های تغذیه‌ای اهمیت بالایی دارد. زرده تخم مرغ در طب سنتی پایه و اساس بیشتر ماسک‌های پوستی را شامل می‌شود.

طبیعی‌ترین راه‌ها برای مقابله با مشکل کبد چرب


از آنجا که بیماری کبدچرب از جمله بیماری‌های خاموش و بی نشانه است، پیشگیری از ابتلا به آن از جمله اولویت‌ها قرار می‌گیرد، زیرا این بیماری معمولا زمانی خود را نمایان می‌کند که ذرات چربی بخش زیادی از سلول‌های کبدی را به خود درگیر کرده‌اند.
برترین مجله اینترنتی ایران

 برترین ها: مصرف بی اندازه غذاهای چرب و گنجاندن انواع فست‌فودها و غذاهای آماده در برنامه و رژیم اعضای خانواده این روز‌ها به عنوان یکی از شایع‌ترین دلایل ابتلا به بیماری‌ کبد چرب گزارش شده که ابتلا به آن در میان افراد کم‌تحرک و چاق در مقایسه با دیگر مردم بیشتر است. در این بیماری ذرات درشت و بزرگ چربی در سلول‌های کبد رسوب می‌کنند و به این ترتیب موجب بروز اختلال‌هایی در عملکرد کبد و ابتلا به بیماری‌های مزمن کبد می‌شود که از میان آنها می‌توان به استعداد ابتلا به عفونت‌ها، خونریزی‌های دستگاه گوارش و اختلال در سطح هوشیاری اشاره کرد.

از آنجا که بیماری کبدچرب از جمله بیماری‌های خاموش و بی نشانه است، پیشگیری از ابتلا به آن از جمله اولویت‌ها قرار می‌گیرد، زیرا این بیماری معمولا زمانی خود را نمایان می‌کند که ذرات چربی بخش زیادی از سلول‌های کبدی را به خود درگیر کرده‌اند. کبد چرب پس از درگیر کردن کبد با علائمی مانند ضعف، خستگی و احساس سنگینی و فشار در ناحیه فوقانی و راست شکم بروز می‌کند. خوشبختانه در میان شیوه‌های طبیعی درمان در سراسر جهان، راهکارها و تکنیک‌هایی وجود دارد که می‌توان از آنها برای پیشگیری از ابتلا به کبدچرب اقدام كرد. در اینجا برخی از کاربردی‌ترین و ساده‌ترین این شیوه‌ها را با هم مرور می‌کنیم. 

با پاسخ به این 8 سوال سلامت خود را ارزیابی کنید


باین سوالات را بخوانید و به آنها جواب بدهید. اگر به این سوالات پاسخ مثبت دادید که نشان می دهد بدن سالمی دارید اما در غیر این صورت، به خصوص اگر وارد دهه چهارم زندگی تان شده اید، به آرامی تمارین ورزشی را آغاز کنید.

برترین مجله اینترنتی ایران
هفت صبح: داشتن بدن سالم، موهبتی است که شاید تنها وقتی بیمار هستید، قدر و بهای آن را می دانید وبرای حفظ و تداوم آن هیچگاه تلاش ویژه ای انجام نمی دهید. در این صورت باید بدانید ممکن است در حالی که ظاهر سالمی دارید و تصور می کنید که بدنتان سالم است، ضعف ها وکاستی هایی داشته باشید که از نظر شما پنهان است.

اگر می خواهید از این مشکلات پنهان باخبر شوید، برخلاف تصور عموم، نیاز به انجام آزمایش های حرفه ای پزشکی ندارید. شما می توانید با انجام چند آزمایش ساده در خانه از اوضاع سلامت ماهیچه ای بدنتان باخبر شوید.

این سوالات را بخوانید و به آنها جواب بدهید. اگر به این سوالات پاسخ مثبت دادید که نشان می دهد بدن سالمی دارید اما در غیر این صورت، به خصوص اگر وارد دهه چهارم زندگی تان شده اید، به آرامی تمارین ورزشی را آغاز کنید.

تمرین هایی که بر آمادگی جسمانی و قلبی- عروقی، تمرینات قدرتی و انعطاف پذیری تمرکز دارند. به این ترتیب بدن شما بعد از مدتی، مهارت های لازم برای داشتن یک زندگی سالم و طولانی را به دست می آورد.

40 اشتباهی که زحمات شما برای کاهش وزن را به باد می دهد


اگر به شما بگویند برای لاغر شدن باید با همکارانتان غذا نخورید، تنهایی رژیم نگیرید، کتاب‌های آشپزی نخوانید، در مقابل آینه غذا نخورید، تنوع غذایی نداشته باشید و حین غذا خوردن آهنگ گوش نکنید، تعجب می‌کنید؟
برترین مجله اینترنتی ایران

 برترین ها: من که ورزش می‌کنم، من که رژیم می‌گیرم، من که همیشه نیمی از غذایم را نمی‌خورم، پس چرا لاغر نمی‌شوم؟  در حقیقت اینها سؤالاتی است که تقریبا همه افرادی که برای کاهش وزن تلاش می‌کنند، از خود می‌پرسند. حقیقت این است که هیچ مشکلی بی‌دلیل نیست و حتما این افراد مرتکب اشتباهایی می‌شوند که از آن بی‌اطلاع هستند.

هفته گذشته یک موسسه تغذیه در انگلستان بیش از 100 عامل مختلف را شناسایی کرد که می‌تواند روی وزن ما تاثیر گذار باشد. بعضی از موارد گفته شده در این فهرست آنقدر عجیب و باورنکردنی هستند که ما تصمیم گرفتیم آنها را به طور کامل برای شما توضیح دهیم. شاید شما هم با خواندن این مطلب متوجه شوید، چرا هیچ وقت در کاهش وزن خود به نتیجه دلخواه نمی‌رسید.

کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند


 عادت به مصرف روزانه چای در کودکان می تواند به مرور باعث کم اشتهایی و کم آبی بدن آنها شود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر ؛سعیده معانی اظهار داشت:‌ مصرف بیش از 3 فنجان چای به دلیل دریافت کافئین زیاد، قند و یا شکری که همراه با چای مصرف می شود و همچنین کاهش جذب آهن موجود در مواد غذایی توصیه نمی شود.وی افزود:‌ روزانه بیش از یک میلیارد فنجان چای در دنیا مصرف می شود و وجود کافئین، فلوئور و به خصوص آنتی اکسیدانها و تانن ها از بروز برخی سرطانها پیشگیری می کند.
این کارشناس تغذیه در خصوص مصرف چای سبز گفت: مقدار آنتی اکسیدان موجود در برگ سبز چای بیشتر از چای سیاه بوده و خواص درمانی آن بیشتر است اثربخشی چای سبز زمانی است که روزانه دو فنجان به صورت مستمر مصرف شود.معانی در ادامه با اشاره به اینکه چای سیاه پرطرف دار ترین و پرمصرف ترین گونه چای در دنیا است، ‌گفت: این چای به دلیل داشتن کافئین در رفع خستگی و خواب آلودگی موثر است و یک فنجان چای سیاه حدود 60 میلی گرم کافئین دارد.کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،‌ در خصوص چای های طعم دار اظهار داشت: این نوع از چای اگر مخلوط با میوه های خشک طبیعی یا ادویه (دارچین، هل) تهیه شده باشد دارای طعم خوب و خواص آنتی اکسیدانی مضاعف نیز خواهد بود، در صورتی که فقط از اسانس میوه و یا ادویه ها استفاده شود مصرف زیاد آن توصیه نمی شود.


افراط در مصرف شیر باعث کمبود آهن می شود

 میزان نیاز به گروه شیر و لبنیات در سنین مدرســه 2 تا 3 واحد می باشد. اگر دانش آموز علاقه ای به خوردن شیر ساده ندارد می توان شیر طعم دار را به او توصیه كرد. مثلا" مقدار كمی پودر كاكائو (در حد یك قاشق مربا خوری در یك لیوان شیر و یا عسل) به شیر اضافه نمود تا طعم آن تغییر كند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت  ؛ لیلا شوروزی متذکر شد: مقدار زیاد كاكائو به علت داشتن اگزالات از جذب كلسیم شیر جلوگیری می كند.وی از جمله راههای دیگر خوراندن شیر به این دسته از فرزندان اینگونه توضیح داد: می توان شیر را در قالب غذاهایی مثل فرنی و شیر برنج به كودكان داد و یا از فرآورده های شیر مانند ماست، پنیر و كشك در وعده صبحانه، ناهار و شام یا بستنی در میان وعده استفاده کرد. افراط بیش از حد در خوردن شیر نیز به این دلیل كه جایگزین سایر غذاهای اصلی می شود، كودك را در معرض خطر كمبود های تغذیه ای بخصوص كمبود آهن قرار می دهد.

شوروزی در ادامه اظهار داشت: برخی از كودكان سنین مدرسه از خوردن گوشت امتناع می ورزند در حالی كه مصرف گوشت به عنوان منبع عمده پروتئین با كیفیت خوب، آهن و روی حائز اهمیت است. لازم است به مادران توصیه شود در غذاهایی كه مورد علاقه كودك است از گوشت چرخ شده استفاده كنند مانند ماكارونی ، كتلت، همبرگر و كباب كه در منزل تهیه می شوند.وی افزود: معمولا كودكان در این سنین تمایلی به مصرف سبزی های تازه ندارند. به  مادران توصیه کرد: كه سبزی های خام مثل هویج، گوجه فرنگی، كاهو، گل كلم و سبزی های پخته مثل چغندر پخته (لبو)، نخود فرنگی، لوبیا سبز و كدو حلوایی را به عنوان میان وعده به كودكان بدهند.