مصرف پروتئین سویا و آجیل می تواند موجب کاهش کلسترول شود


پژوهشگران علوم پزشکی می گویند مطالعات جدید حاکی از این است که خوردن یک رژیم غذایی که ترکیبی از غذاهای کاهنده کلسترول مانند پروتئین سویا و آجیل ها باشد برای مدت بیش از ۶ ماه می تواند به پایین آوردن سطح کلسترول کمک کند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، این مطالعات نشان داده که رژیم غنی از غذاهای سالم مانند؛ فرآورده‌های سویا و آجیل می‌تواند سبب کاهش کلسترول بد خون (LDL) شود.
پیروی از رژیم سالمی که میزان کلسترول آن پایین است، سبب کاهش ۱۳ درصدی سطح کلسترول ال‌دی‌ال (LDL) در خون می‌شود.
اصولاً پزشکان برای بیمارانی که از سطح بالای کلسترول بد رنج می‌برند، ۲ نسخه دارند؛ یکی استفاده از داروهای استاتین که کاهنده کلسترول است و دوم پیروی از رژیمی که فاقد چربی‌های بد مانند؛ گوشت قرمز، کره و بستنی هستند.
طبق این رژیم؛ افراد می‌بایست مارگارین گیاهی مانند کره و سویا را جایگزین گوشت کنند. به گفته محققان، پیروی از این رژیم سبب کاهش شدید کلسترول و جلوگیری از بیماری‌های قلبی در انسان می‌شود.

طبق تحقیقات، افزایش سطح بالای کلسترول سبب می‌شود تا این افراد نسبت به فردی که میزان کلسترول مناسبی دارد، ۲ برابر بیشتر در معرض حملات قلبی یا سکته قرار گیرند.
این مطالعه بر روی ۳۵۱ شرکت کننده انجام گرفت و شرکت کنندگان به مدت ۶ ماه از رژیم های غذایی خاص استفاده کردند.
سرانجام محققان دریافتند در رژیم غذایی دارای مواد کاهش دهنده کلسترول، ۱۳درصد سطح LDL کلسترول لیپوپروتئین کم چگال و در رژیم غذایی با چربی کم اشباع شده، ۳درصد کاهش کلسترول مشاهده شد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر