
هویج علاوه بر اینکه طعم خوشمزهای دارد و در بیشتر دستورات غذایی از آن استفاده میشود دارای خواص سلامتی بسیاری است که سلامت پوست، چشم، دستگاه گوارش و دندان، بخشی از خواص این سبزی پرخاصیت را تشکیل میدهند.
10 دلیل برای خوردن بیشتر هویج عبارتند از:
1- بتاکاروتن: هویجها سرشار از این آنتیاکسیدان قوی هستند که در بدن تبدیل به ویتامین A میشود و برای سلامت پوست تاثیر فوقالعادهای دارد.
2- هضم: مصرف هویج باعث افزایش بزاق در دهان شده و مواد معدنی اساسی، ویتامینها و آنزیمهایی را که موجب هضم بهتر غذا میشوند برای بدن فراهم میکند. مصرف منظم این سبزی پرخاصیت کمک خوبی برای پیشگیر
ی از ابتلا به زخم معده و دیگر اختلالات گوارشی خواهد بود.
3- عناصر قلیایی: هویجها سرشار از عناصر قلیایی بوده که با ایجاد تعادل در نسبت اسیدی/ قلیایی بودن بدن، موجب احیاء و تصفیه خون میشوند.
4- پتاسیم: هویجها منبع خوبی از پتاسیم محسوب شده که میتوانند سطح سدیم را در بدن کنترل کرده و در نتیجه به کاهش سطح فشارخون بالا در بدن کمک موثری کنند.
5- سلامت دندان: مصرف هویج موجب از بین رفتن میکروبهای مضر در دهان شده و احتمال بروز پوسیدگی دندان را کاهش میدهد.