آلودگی ماهیها مربوط به نوعی سم به نام «Scombrotoxin» است. در صورتی كه ماهی پس از صید طی مراحل حمل و نقل و یا فرآیند شدن در جای خنك نگهداری نشود، شرایط برای ایجاد این سم مهیا میگردد كه حتی با پخت و پز ماهی در شرایط مناسب، این سم از بین نخواهد رفت.
سبزیجات پر برگ
اگر چه سبزیجات پر برگ همچون اسفناج و كاهو و امثالهم دارای خواص تغذیهای بیشماری هستند، ولی در رتبه اول پر خطرترین مواد غذایی نیز جای دارند. با توجه به یافتههای این سازمان، در بین سالهای 1990 تا 2009، 24 درصد از بیماریهای ناشی از مواد غذایی به دلیل مصرف این سبزیجات بوده است. سارا كلاین، كارشناس ایمنی مواد غذایی در مركز علوم منافع عمومی معتقد است كه این سبزیجات در مزارع بزرگی رشد و پرورش مییابند كه احتمال ابتلا به آلودگی اشرشیا وجود دارد. این آلودگیها میتواند از طریق كود حیوانات و یا آب آلوده به درون گیاه نیز نفوذ كند. دكتر سارا كلاین توصیه میكند كه به جای خرید سبزیهای بستهبندی شده و آماده خودتان شخصاً این سبزیجات را خریداری و آنها را به دقت تمیز و ضد عفونی كنید.