پیشگیری از بیماری های قلبی با استفاده از برنج سبوس دار

روغن و فیبر موجود در برنج سبوس دار موجب کاهش کلسترول نوع LDL شده و در نتیجه از بروز بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند.
آذین مدیر غرفه برنج سبوس دار در نمایشگاه غذای سالم در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  برنج سبوس دار به دلیل حفظ مواد مغذی روغنی دانه طبیعی برنج هنگام کامل شدن که به صورت یک غشاء پوسته مانند روی دانه شکل می گیرد، بسیار مفید و دارای خواص و فواید ویژه است.
وی گفت: برنج سبوس دار به دلیل وجود ترکیبات فنولیکس در حد میوه و سبزیجات تازه، و همچنین به دلیل روغن و فیبر موجود که کاهش دهنده کلسترول نوعLDL است موجب پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی می شود.
آذین تصریح کرد: به دلیل سرعت پایین روند جذب قند خون برای مبتلایان توصیه شده است و به دلیل دارا بودن منبع غنی منیزیم و کلسیم باعث سلامت استخوان می شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر