آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
گوجه فرنگی خطر سکته مغزی را کم میکند
خبرگزاری فارس: محققان در پژوهش جدید خود دریافتند که خوردن گوجه فرنگی میتواند خطر ابتلا به سکته مغزی را در افراد کاهش دهد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از پایگاه خبری هلث دی نیوز، این پژوهش حاکی است: گوجه فرنگی سرشار از یک آنتی اکسیدان به نام لیکوپن است که میتواند از مغز در مقابل سکته های مغزی حفاظت کند.
محققان در آغاز این پژوهش میزان لیکوپن را در بیش از هزار مرد 46 تا 65
ساله در فنلاند بررسی کردند و این افراد را به طور میانگین 12 سال تحت نظر
قرار دادند که در این دوره 67 نفر از آنها مبتلا به سکته مغزی شدند.
این پژوهش نشان داد: مردانی که از بالاترین سطح لیکوپن برخوردار بودند؛
55 درصد کمتر با احتمال ابتلا به سکته مغزی - در مقایسه با مردانی که از
پایین ترین سطح این آنتی اکسیدان برخوردار بودند- روبهرو شدند.
محققان وقتی تمرکز خود را تنها روی سکته مغزی ناشی از لخته شدن خون در
مغز گذاشتند متوجه شدند که مردان دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدن لیکوپن
نسبت به مردانی که دارای پایین ترین میزان این آنتی اکسیدان بودند، 59 درصد
کمتر با احتمال ابتلا به سکته مغزی مواجه بودند.
مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک و مکملها عامل بیماریهای قلبی است
خبرگزاری
فارس: پژوهشهای جدید نشان میداد که برای داشتن قلبی سالم و جلوگیری از
بروز حملات و نارساییهای قلبی باید نکاتی را رعایت کرد از باید از مصرف
خودسرانه دارو، مکمل پرهیز کرد،عفونتها باید به سرعت درمان شوند و از روابط
پر تنش بین فردی نیز باید دوری کرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از شبکه تلویزیونی فاکس نیوز آمریکا، محققان
در پژوهش های جدید و همه جانبه خود دریافتهاند یکسری از فاکتورها در بروز
مشکلات و بیماریهای قلبی دخیل هستند که شاید ظاهراً کمی عجیب به نظر برسد.
شاید از نظر بسیاری از مردم حملات و بیماریهای قلبی تنها ناشی از نوع
رژیم غذایی و تحرک بدنی اندک باشد و همگان این دو فاکتور را عامل اصلی در
بروز این بیماریها بدانند اما این گونه نیست و فاکتورهای دیگری نیز در این
امر دخیل هستند و میتوانند به قلب آسیب برسانند.
یکی از این فاکتورها؛ محله زندگی افراد است به گونه ای که نتایج یک پژوهش
در سال 2001 میلادی ثابت کرده است ساکنان محله های کم در آمد نسبت به
ساکنان محلههای پردرآمد ۳ برابر بیشتر با احتمال ابتلا به بیماریها و
مشکلات قلبی روبهرو هستند.
روشهاي درماني جايگزين
جام جم آنلاين: روشهاي
درماني جايگزين و طب مكمل شامل روشهايي است كه در دانشكده پزشكي آموزش
داده نميشود، اما در اقوام مختلف درمانهايي وجود دارد كه به صورت سنتي
مورد استفاده قرار ميگيرد و در مواردي مفيد واقع ميشود.
مشكل اين روشهاي درماني
اين است كه ارائهدهندگان جهت نشان دادن مهارت خود مدرك معتبري ندارند،
بنابراين امكان كلاهبرداري در اين روشها زياد است.
از روشهاي درماني
جايگزين ميتوان به طب سوزني اشاره كرد كه روشهاي چيني، ژاپني و كرهاي
دارد. اين روشها معتقد به اين است كه كانالهاي انرژياي در بدن وجود دارد
كه بيماري از طريق بسته شدن اين كانالهاي انرژي ايجاد ميشود بنابراين با
باز كردن اين كانالها به درمان ميپردازند.
در اين راه با تحريك
مناطق خاصي از بدن با سوزنهاي بسيار ظريف به درمان ميپردازند. جهت آموزش
اين روش درماني راههاي مختلف وجود دارد و روش آكادميك آن گذراندن حداقل سه
چهار سال به مدت 2500 تا 3200 ساعت در مدارس خاص آموزش اين روشهاست.
رژیم غذایی در سرطان پستان تاثیر گذار است
سرطان پستان از شایع ترین سرطان ها در میان خانم هاست که با رژیم غذایی مناسب می توانند از بروز آن جلوگیری کنند.
دکتر ابراهیمی، معاونت پژوهشی آموزشی سرطان پستان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: طبق مطالعات انجام شده در مراکز وزارت بهداشت و درمان سرطان پستان از شایع ترین نوع سرطان ها در دنیا و در کشور ایران است.
وی گفت: در صورتی که بیماری فرد مبتلا، زود تشخیص داده شود میزان موفقیت درمان بیماری افزایش می یابد.
ابراهیمی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از 8 هزار بیمار مبتلا به سرطان پستان وجود دارد.
وی در ادامه با اشاره به عوامل تاثیر گذار آن گفت: یکی از مهمترین عوامل خطر ساز آن جنس است که خانم ها بیش تر از آقایان مبتلا به سرطان پستان می شود و درصد مبتلایان آقایان 1 درصد از خانم ها است.
کمبود "منیزیم" مهمترین علت خستگی و زودرنجی در زنان
متخصصان تغذیه
اظهار کردند: از هر 4 نفر زن یک نفر دچار کمبود منیزیم است که این امر باعث
ایجاد خستگی، زودرنجی و تحریک پذیری بالا میشود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، مقدار نیاز روزانه به مصرف منیزیم در نوزادان 70 میلیگرم، برای کودکان 250 میلیگرم، در زنان 350 میلیگرم و در مردان 420 میلیگرم است.
به گفته محققان، میزان نیاز به این ماده در سالمندان، زنان باردار و ورزشکاران بیشتر است.
پزشکان علت کمبود منیزیم را تغذیه نادرست، مصرف برخی داروها و درمانهای هورمونی میدانند.
متخصصان تغذیه برای جبران کمبود منیزیم مصرف آبهای معدنی را که حاوی این ماده هستند، توصیه میکنند.
سویا، سبزیجات، غلات کامل یا نیمه کامل، دانههای روغنی (گردو، فندق، بادام) و غذاهای دریایی نیز سرشار از "منیزیم" هستند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، مقدار نیاز روزانه به مصرف منیزیم در نوزادان 70 میلیگرم، برای کودکان 250 میلیگرم، در زنان 350 میلیگرم و در مردان 420 میلیگرم است.
به گفته محققان، میزان نیاز به این ماده در سالمندان، زنان باردار و ورزشکاران بیشتر است.
پزشکان علت کمبود منیزیم را تغذیه نادرست، مصرف برخی داروها و درمانهای هورمونی میدانند.
متخصصان تغذیه برای جبران کمبود منیزیم مصرف آبهای معدنی را که حاوی این ماده هستند، توصیه میکنند.
سویا، سبزیجات، غلات کامل یا نیمه کامل، دانههای روغنی (گردو، فندق، بادام) و غذاهای دریایی نیز سرشار از "منیزیم" هستند.
مواد غذایی پرخطر
آلودگی ماهیها مربوط به نوعی سم به نام «Scombrotoxin» است. در صورتی كه ماهی پس از صید طی مراحل حمل و نقل و یا فرآیند شدن در جای خنك نگهداری نشود، شرایط برای ایجاد این سم مهیا میگردد كه حتی با پخت و پز ماهی در شرایط مناسب، این سم از بین نخواهد رفت.
سبزیجات پر برگ
اگر چه سبزیجات پر برگ همچون اسفناج و كاهو و امثالهم دارای خواص تغذیهای بیشماری هستند، ولی در رتبه اول پر خطرترین مواد غذایی نیز جای دارند. با توجه به یافتههای این سازمان، در بین سالهای 1990 تا 2009، 24 درصد از بیماریهای ناشی از مواد غذایی به دلیل مصرف این سبزیجات بوده است. سارا كلاین، كارشناس ایمنی مواد غذایی در مركز علوم منافع عمومی معتقد است كه این سبزیجات در مزارع بزرگی رشد و پرورش مییابند كه احتمال ابتلا به آلودگی اشرشیا وجود دارد. این آلودگیها میتواند از طریق كود حیوانات و یا آب آلوده به درون گیاه نیز نفوذ كند. دكتر سارا كلاین توصیه میكند كه به جای خرید سبزیهای بستهبندی شده و آماده خودتان شخصاً این سبزیجات را خریداری و آنها را به دقت تمیز و ضد عفونی كنید.
آنتیبیوتیکها هم چاق میکنند
سالهاست که دانشمندان هشدار میدهند برای هر سرماخوردگی و عطسهای به
طور خودسرانه سراغ آنتیبیوتیکها نروید، زیرا بخش زیادی از این بیماریها
ویروسی هستند و مصرف آنتیبیوتیک هیچ سودی برای درمان آنها ندارد.
برترین ها: سالهاست که دانشمندان هشدار میدهند برای هر سرماخوردگی و عطسهای به طور خودسرانه سراغ آنتیبیوتیکها نروید، زیرا بخش زیادی از این بیماریها ویروسی هستند و مصرف آنتیبیوتیک هیچ سودی برای درمان آنها ندارد. اکنون محققان متوجه شدند استفاده بیمورد از آنتیبیوتیکها میتواند باعث چاقی و دچار شدن به بیماریهای خود ایمنی مانند اگزما شود.
پیشگیری از بیماری های قلبی با استفاده از برنج سبوس دار
روغن و فیبر موجود در برنج سبوس دار موجب کاهش کلسترول نوع LDL شده و در نتیجه از بروز بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند.
آذین مدیر غرفه برنج سبوس دار در نمایشگاه غذای سالم در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران
گفت: برنج سبوس دار به دلیل حفظ مواد مغذی روغنی دانه طبیعی برنج هنگام
کامل شدن که به صورت یک غشاء پوسته مانند روی دانه شکل می گیرد، بسیار مفید
و دارای خواص و فواید ویژه است.وی گفت: برنج سبوس دار به دلیل وجود ترکیبات فنولیکس در حد میوه و سبزیجات تازه، و همچنین به دلیل روغن و فیبر موجود که کاهش دهنده کلسترول نوعLDL است موجب پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی می شود.
آذین تصریح کرد: به دلیل سرعت پایین روند جذب قند خون برای مبتلایان توصیه شده است و به دلیل دارا بودن منبع غنی منیزیم و کلسیم باعث سلامت استخوان می شود.
اندازه دور کمرم زياد است آيا سکته قلبي مي کنم؟
دانشمندان
معتقدند با اندازه گیری شاخص جرم بدن یا دور کمر در افرادی که اضافه وزن
دارند، می توان خطر ابتلا به بیماری قلبی را به دقت پیش بینی کرد.
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛
بيماري هاي قلبي عروقي كه از شايع ترين عوامل مرگ و مير در جهان است، با
بررسي برخي از شاخص هاي آنتروپومتري قابل شناسايي و پيشگيري است.دانشمندان
هشدار می دهند برجستگی شکم، حتی به میزان کم می تواند خطر ابتلا به بیماری
قلبی را افزایش دهد.طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی ( WHO ) ، افرادی که شاخص جرم بدن آنها بین ۲۵ تا ۳۰ است، اضافه وزن دارند و افرادی که شاخص جرم بدن آنها ۳۰ یا بیشتر است چاق محسوب می شوند.
کودکانی که چربی زیاد در ناحیه شکم خود دارند، در سالهای بعد و در سنین بالاتر بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی هستند.برجستگی شکم، حتی به میزان کم می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.
اشتراک در:
پستها (Atom)