
میوه کیوی ده سالی است که میهمان سفره های ایرانیان شده است و شمال کشور هم به دلیل داشتن شرایط مناسب پرورش این میوه همچنان باغات خود را زیر کشت این میوه کرده اند.در مورد تاریخچه کیوی می توان اینگونه گفت که این میوه در جنوب چین توسط یک کشاورز برای اولین بار به عمل آمد و در آنجا میوه ملی چین نامیده شد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر ؛ پیوند این میوه بعد از رشد حدود یک هفتهای تبدیل به نهال و قابل قلمه زدن است. این روش از متداولترین روشهای کاشت نهال کیوی در دنیا به خصوص کشور چین است و این کشور یکی از بزرگترین کشورهای صادر کننده نهال پیوندی این میوه محسوب می شود.
کیوی سرشار از ویتامینC بوده و مقدار پتاسیم آن از نظر وزنی تا حدی کمتر از موز است. همچنین دارای ویتامین A‘E کلسیم آهن و اسید فولیک است و یک عدد کیوی متوسط ۴۶ کالری انرژی دارد.حال بر خلاف خصوصیات و فواید این میوه اخیرا دیده شده که میوه کیوی با قیمت ارزان توسط دست فروشان عرضه میشود. که معمولا بزرگی این میوه در قفسه فروشگاهها توجه شما (مشتری) را جلب می کند.