دكتر
لوك جوسي استاديار بيمارستان بيرمنگام و دانشكده طب هاروارد در بوستون در
اين باره خاطرنشان كرد: همواره مباحث و گفت وگوهاي مناسب و قوي درباره مصرف
غلات سبوس دار در وعده غذايي صبحانه وجود دارد.
وي ادامه داد: مزاياي قابل توجه مصرف غلات سبوس دار براي سلامتي نه تنها كودكان بلكه براي بزرگسالان نيز به اثبات رسيده است.
به
گفته اين پژوهشگران مصرف صبحانه حاوي غلات سبوس دار و فيبربالاي خوراكي
ميتواند باعث كاهش فشار خون و كلسترول مضر در بدن شده و در نتيجه احتمال
حملات قلبي را كاهش مي دهد.
براساس اين مطالعات غلاتي كه حداقل حاوي ۲۵ درصد جو دو سر يا سبوس باشند به عنوان غلات سبوس دار در نظر گرفته ميشوند.
نتايج
اين مطالعات در چهل و هفتمين كنفرانس سالانه انجمن قلب آمريكا در زمينه
همه گيرشناسي و پيشگيري از بيماريهاي قلبي و عروقي ارائه شد.
اين پژوهش نشان داد: در افرادي كه درهفته حداقل ۷ نوبت از غلات سبوس دار مصرف ميكنند، ۲۸ درصد احتمال ابتلا به نارساييهاي قلبي كمتر از ساير مردم است.
به نقل از سایت پزشکان بدون مرز