آشنایی بیشتر با خواص میوه "به"

یک متخصص تغذیه گفت: خوردن میوه به در پیشگیری از سکته مغزی و قلبی کمک موثری می‌کند.
زهرا اصغری در گفت‌وگو با ایسنا، خاطرنشان کرد: به، این میوه خوش عطر و طعم، دارای فواید بسیار است. طبع این میوه "معتدل و تر" است و بسته به مناطق رویش آن می‌تواند "سرد و تر" باشد.
وی افزود: این میوه دارای ویتامین‌های آ و ب بوده و دارای خواص سیب است و خوردن به در دوران حاملگی باعث زیبایی نوزاد می‌شود. همچنین مصرف به باعث تقویت قلب شده و به علت باز کردن رگ‌های کرونر قلب از سکته قلبی جلوگیری می‌کند.
اصغری ادامه داد: این میوه به جهت مزاجی قابض بوده و از این رو ترشح زیاد بزاق دهان را اعتدال می‌بخشد.
وی با بیان این‌که مصرف این میوه به صورت مربا نیز در درمان رماتیسم موثر است، افزود: روغن به، در درمان زخم معده، اثنی‌عشر و تورم کبدی تاثیر فراوان دارد و خوردنش در فصل آن، باعث طول عمر و بازگرداندن نیروی جوانی و شادابی به انسان می‌شود.
اصغری تصریح کرد: همچنین، دم کرده شکوفه به برای کسانی که خواب آشفته توام با کابوس دارند توصیه شده است و در بی‌خوابی‌ها نیز می‌توان از خیسانده برگ به با شکوفه نارنج استفاده کرد.
وی اظهار کرد: مصرف به‌ ترش یک مسهل بسیار عالی است. کسانی که از ناراحتی افسردگی رنج می‌برند نباید در مصرف آن، کوتاهی کنند. علاوه بر آن، استفاده از این میوه در درمان کلسترول، تصلب شرایین و ترومبوز خونی موثر است.

رژیم غذایی سالم،کاهش حداقل نیم و حداکثر یک کیلوگرم در هفته است

  افراد برای کاهش وزن باید از رژیمی استفاده کنند که بتواند در هفته حداقل نیم و حداکثر یک کیلو کاهش وزن را به همراه داشته باشد. کاهش بیش از این میزان نشانه‌ی یک رژیم سخت بوده و عوارض جانبی بسیاری به همراه دارد که توسط متخصصین به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.
دکتر رحمت اله مومنی در گفت وگو با  ایسنا ، در خصوص رژیم غذایی سالم اظهار داشت: تغذیه فرد با سن، نیاز بدن و فعالیت فرد رابطه مستقیم دارد و هر فرد سالم باید از تمامی گروه‌های غذایی که شامل کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها، چربی‌ها، ویتامین‌ها، املاح معدنی، فیبر و آب است در طول روز استفاده کند.
این متخصص تغذیه با اشاره به میزان مصرف هر گروه مواد غذایی در یک فرد گفت: برابر تعریف هرم وارونه نسبت استفاده از مواد غذایی باید به میزان مورد نیاز هر شخص باشد که این مقدار با توجه به فعالیت‌های بدنی افراد، سن، جنسیت و اسکلت بدنی متفاوت است و مصرف بیش از حد یا حذف خودسرانه برخی از این مواد باعث به وجود آمدن عوارضی در بدن می‌شود.
وی در ادامه گفت: اگر فردی از برخی گروه‌های غذایی از قبیل ویتامین‌ها بیش از حد استفاده کند باعث افزایش اشتها شده و چاقی مفرط را در پی دارد. البته در صورت عدم مصرف ویتامین نیز بدن توانایی مقابله با میکروب‌ها و ویروس‌ها را نخواهد داشت در نتیجه باید از تمام گروه‌ها به میزان مورد نیاز بدن استفاده شود.
دکتر مومنی با اشاره به استفاده از غذاهای مضر نظیر فست فودها و تنقلات غیرطبیعی مانند چیپس و پفک اظهار کرد:مصرف این قبیل غذاها باعث به وجود آمدن چاقی می‌شود به طوری که هر چه قدر استفاده از این گونه غذاها کمتر شود زیان کمتری به بدن می‌رسد.

آشنایی با غذاهای مفید و مضر برای قلب و عروق

سازمان جهانی بهداشت، چاقی و اضافه وزن را با عنوان «تجمع چربی اضافه یا غیرطبیعی در بدن» تعریف می‌کند که به سلامت بدن از جمله قلب آسیب می‌رساند.
شایع‌ترین پیامد اضافه وزن یا چاقی بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و اساسا بیماری قلبی و سکته مغزی است. به همین ترتیب هر چه فرد اضافه وزن بیشتری داشته باشد بیشتر با خطر ابتلا به امراض قلبی مواجه است.
به گزارش شبکه تورنتو نیوز، متخصصان تاکید دارند که افزایش وزن یک مشخصه‌ی افزایش سطح تری گلیسیرید، افزایش سطح کلسترول بد (LDL) و کاهش میزان کلسترول خوب (HDL) در بدن است. اما خبر خوب این است که حتی اندکی کاهش وزن یعنی حدود پنج تا 10درصد نیز می‌تواند خطر ابتلای فرد به بیماری قلبی را کاهش دهد.
پزشکان همواره تاکید دارند که انتخاب مواد غذایی سالم‌تر و همچنین افزایش فعالیت و تحرک بدنی راحت‌ترین راهکارها برای کاهش وزن و کاهش خطر ابتلا به امراض قلبی هستند.
در این مقاله فهرستی مهم و کاربردی درباره بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای برای مراقبت بیشتر از سلامت قلب و پیشگیری از بیماری‌های قلبی ارائه شده که به قرار زیر است:

چه غذاهایی برای حفظ سلامت قلب مفید هستند؟
- میوه‌ها و سبزی‌ها: این گروه از مواد غذایی منبع غنی از فیبر خوراکی هستند که به کاهش سطح کلسترول در بدن کمک می‌کنند. برای حفظ سلامت قلب از سبزیجات رنگی نظیر هویج، گوجه‌فرنگی، اسفناج، فلفل دلمه‌ای، توت‌ها و پرتقال استفاده کنید که غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند.

درباره خواص زنجبیل چه می دانید؟

زنجبیل
نوشیدن یك فنجان چای زنجبیل در روز می‌تواند به بهبود خلق و خو كمك كند، استرس را كاهش دهد و درعین حال تاثیر فوق‌العاده‌ای در بهبود فرآیند هضم و جذب غذا دارد.
 به گزارش ایسنا، كارشناسان تغذیه و سلامت انگلیس می‌گویند: اسید معده برای هضم غذا حیاتی است و زمانی كه فرد، تحت استرس است ترشح این اسید دچار اختلال می‌شود، اما نوشیدن یك فنجان آب داغ حاوی یك برش تازه زنجبیل و یك برش كوچك لیمو روشی معجزه‌گر برای تحریك هاضمه و كمك به گوارش است.
زنجبیل حاوی نوعی آنتی‌اكسیدان خاص و مهم موسوم به «جینگرول» است كه به پاكسازی مواد شیمیایی مضر ناشی از استرس و نگرانی در بدن كمك می‌كند.
زنجبیل همچنین در كاهش التهاب، مقابله با مشكلات تنفسی شایع و بهبود گردش خون طبیعی در بدن موثر است. در زنان نیز نوشیدن چای زنجبیل روشی موثر برای كاهش انقباضات شكمی ناشی از عادت ماهانه است.
منبع : jamejamonline.ir
 

غذاهایی برای کاهش وزن

کاهش وزن
برخی غذاها حاوی مواد مغذی و ترکیباتی هستند که موجب افزایش متابولیسم و کمک به کاهش وزن می شوند. با استفاده از این غذاها می توانید سوخت و ساز بدن خود را فعال کنید.
 غلات سبوس دار
وقتی از غذاهای سبوس دار وحاوی فیبر بالا مانند جو دوسر و نان های سبوس دار استفاده می کنید، بدن شما قادر است 2 برابر کالری نسبت به زمانی که غذاهای فرآیند شده و آماده می خورید بسوزاند.
گوشت های بی چربی
برای هضم منابع پروتئینی به 30 درصد انرژی آزاد شده از این غذاها نیاز دارید. بدین معنی که یک سینه مرغ که حاوی 300 کالری است، برای فرآیند هضم به 90 کالری انرژی نیاز دارد.
لبنیات کم چرب
لبنیات، غنی از کلسیم و ویتامین D بوده که به ساخت توده عضلانی و حفظ و بهبود متابولیسم بدن کمک می کنند.

ویتامین B و مشکلات شنوایی

شنوایی سالمندان
کمبود اسید فولیک با اختلالات شنوایی سالمندان در ارتباط است.
بر اساس تحقیقی كه اخیرا به چاپ رسیده است،‌ كاهش شنوایی در دوران سالمندی كه یكی از 4 اختلال شایع در این دوران می باشد، به سطح پایین اسید فولیك خون مربوط است.
كاهش شنوایی یك مشكل بهداشتی جهانی است و بیش از 28 میلیون امریكایی در سنین 60 تا 74 سالگی با این اختلال روبرو هستند. 
علی رغم شیوع بالای این اختلال، اساس بیولوژیكی آن نامشخص است. در مطالعه حاضر مشخص شده است كه سطوح پایین اسید فولیك خون در افراد سالمند، به طور قابل توجهی با كاهش قدرت شنوایی آنها در ارتباط است.
 اسید فولیك به دلیل نقشی كه در متابولیسم سلولی، سیستم عصبی و عملكرد عروقی دارد، در حفظ سلامت و بهبود عملكرد سیستم شنوایی نقش بسزایی ایفا می كند.
اسید فولیک (فولات) یکی از ویتامین های گروه B است و در سبزی ها، میوه ها، قارچ، حبوبات، غلات سبوس دار و گوشت ها به فراوانی یافت می شود.

شيوه‌هاي طبيعي براي درمان صرع

چرا بادنجان برای مغز خوب است؟!
 بيماري صرع يكي از رايج‌ترين و شايع‌ترين بيماري‌هاي مغزي در جهان است كه تا امروز بالغ بر 35 ميليون نفر را در كشورهاي مختلف به‌خود مبتلا كرده است.
برترین مجله اینترنتی ایران



برترین ها:  بيماري صرع يكي از رايج‌ترين و شايع‌ترين بيماري‌هاي مغزي در جهان است كه تا امروز بالغ بر 35 ميليون نفر را در كشورهاي مختلف به‌خود مبتلا كرده است. با وجود آن‌كه پزشكان و متخصصان زيادي در سراسر جهان براي درمان اين بيماري تحقيقات و آزمايش‌هاي متعددي را به سرانجام رسانده‌اند اما هنوز درمان قطعي و حتمي براي اين بيماري از سوي متخصصان طب رايج مشخص نشده است اما داروهاي شيميايي و طبيعي تسكين‌دهنده و كنترل‌كننده زيادي در جهان براي كنترل اين بيماري وجود دارد. در اين مطلب برخي از شيوه‌هاي طبيعي موثر در كنترل و درمان اين بيماري را مرور مي‌كنيم.

درمان چاقی

*بالون معده



برای افرادی که روش های کنترل وزن مثل رژیم کاهش کالری، ورزش و داروها موثر نیست استفاده می شود. بالون از جنس سیکلون نرم است از طریق اندوسکوپی از راه دهان بدون بیهوشی به صورت سرپایی در معده قرار داده می شود که پس از 6 ماه به وسیله آندوسکوپی خارج می شود که با ایجاد سیری کاذب باعث کاهش وزن می شود.

*حلقه معده


برای افراد خیلی چاق بخصوص کودکان چاق و خانم هایی که در آینده قصد بارداری دارند مناسب است که حلقه بالا پاروسکوپی دور معده قرار داده می شود بیمار معمولا یک شب بستری می شود. این روش عوارض خیلی کمی دارد. به دلیل اینکه مسیر طبیعی عبور غذا تغییر نمی کند. بیمار طی 3 سال 40 کیلوگرم کاهش وزن دارد.

زنان چندبار رژيم مي‌گيرند؟!

خانم‌ها آن قدر نسبت به تناسب اندام خود حساس هستند كه تعداد زيادي از آن‌ها تا رسيدن به 45 سالگي 61 بار رژيم مي‌گيرند. به اين ترتيب مي‌توان گفت، زنان دچار اضافه وزن، حداقل 2بار در سال رژيم‌گرفتن را امتحان مي‌كنند!
برترین مجله اینترنتی ایران

برترین ها:  خانم‌ها آن قدر نسبت به تناسب اندام خود حساس هستند كه تعداد زيادي از آن‌ها تا رسيدن به 45 سالگي 61 بار رژيم مي‌گيرند. به اين ترتيب مي‌توان گفت، زنان دچار اضافه وزن، حداقل 2بار در سال رژيم‌گرفتن را امتحان مي‌كنند اما با وجود اين فقط تعداد كمي از آن‌ها با انجام اين كار به نتيجه دلخواه خود مي‌رسند. دانشمندان با انجام نظرسنجي روي 2 هزار زن و مرد متوجه شدند، بيش از سه چهارم آن‌ها در سال گذشته رژيم گرفته‌اند ولي واضح است كه بيشتر اين افراد را خانم‌ها تشكيل داده‌اند اما اين كار نگراني‌هاي زيادي را براي دانشمندان به‌وجود آورده است. آن‌ها معتقدند، نسل بعدي به‌دليل رژيم‌هاي سخت و دشوار دچار سوء تغذيه شده و بيماري‌هاي زيادي را تجربه خواهند كرد.

نزديك به 60 درصد مردم معتقدند نبايد به كودكان غذاهايي مانند سيب‌زميني يا شكلات داد، زيرا با اين كار ممكن است آن‌ها دچار اضافه وزن شوند. اين در حالي است كه اين نوع غذاها كاملا سالم هستند و مصرف به اندازه آن‌ها براي بدن ضروري است.همچنين بسياري از افراد زير 26 سال نمي‌دانند كلسيم موجود در محصولات لبني، سبزي‌ها و ماهي اهميت بسياري براي رشد و حفظ استقامت استخوان‌هاي بدن دارند، زيرا اين بخش از بدن حتي تا 30 سالگي هم به رشد خود ادامه مي‌دهند. گرفتن 61بار رژيم در طول زندگي به اين معناست كه تعداد زيادي از مردم در مهم‌ترين دوره از تكامل بدني از كلسيم و ديگر عناصر حياتي بدن محروم بوده‌اند.

چرا هر چه بیشتر می‌خورید، سیر نمی‌شوید؟


شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که هر چه می‌خورید سیر نمی‌شوید یا چند دقیقه پس از خوردن غذا دوباره احساس می‌کنید باید غذا بخورید؛ بسیاری از افراد از چنین حالتی ناراحتند.


دکتر پژمان علوی‌نژاد در گفت‌وگو با (ایسنا) ، درباره این مشکل اظهار کرد: این مشکل یک علامت مشخص از بیماری التهاب اثنی‌عشر است. گاهی این حالت در افراد تا حدی پیشرفت می‌کند که فرد هر لحظه مجبور به خوردن غذا است و به تدریج دچار چاقی می‌شود.وی افزود: این عارضه بر اثر میکروب هلیکوباکترپیلوری که یک باکتری گرم منفی و ساکن در اثنی‌عشر و معده افراد است، ایجاد می‌شود.

علوی‌نژاد تصریح کرد: این میکروب در کشورهای جهان سوم بسیار مشاهده می‌شود، به گونه‌ای که در دستگاه گوارش 60 تا 80 درصد مردم دیده می‌شود. هلیکوباکترپیلوری از کودکی وارد دستگاه گوارش می‌شود و همان‌جا می‌ماند و بعد‌ها ممکن است بیماری‌هایی ایجاد کند ولی اگر والدین دقت داشته باشند و از کودکی بهداشت فردی رعایت شود، این مشکل ایجاد نمی‌شود.

این فوق تخصص گوارش گفت: در التهاب اثنی‌عشر به محض غذا خوردن اسید معده ترشح می‌شود که با غذای خورده‌ شده خنثی شده و اسیدیته معده کاهش می‌یابد و پس از چند دقیقه دوباره اسید معده ترشح شده و فرد احساس گرسنگی و درد می‌کند و این سیکل ادامه می‌یابد.


وی ادامه داد: این بیماری در سنین مختلف دیده می‌شود ولی در دهه دوم و سوم زندگی شایع‌تر است و بیشتر جوانان را دچار می‌کند.عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با بیان این که اگر این بیماری درمان نشود ممکن است منجر به زخم معده شود، گفت: افرادی که چنین حالتی دارند باید به پزشک مراجعه کرده و در پروتکل 4 تا 6 هفتگی تحت درمان قرار گیرند.