وی افزود: این میوه دارای ویتامینهای آ و ب بوده و دارای خواص سیب است و خوردن به در دوران حاملگی باعث زیبایی نوزاد میشود. همچنین مصرف به باعث تقویت قلب شده و به علت باز کردن رگهای کرونر قلب از سکته قلبی جلوگیری میکند.
اصغری ادامه داد: این میوه به جهت مزاجی قابض بوده و از این رو ترشح زیاد بزاق دهان را اعتدال میبخشد.
وی با بیان اینکه مصرف این میوه به صورت مربا نیز در درمان رماتیسم موثر است، افزود: روغن به، در درمان زخم معده، اثنیعشر و تورم کبدی تاثیر فراوان دارد و خوردنش در فصل آن، باعث طول عمر و بازگرداندن نیروی جوانی و شادابی به انسان میشود.
اصغری تصریح کرد: همچنین، دم کرده شکوفه به برای کسانی که خواب آشفته توام با کابوس دارند توصیه شده است و در بیخوابیها نیز میتوان از خیسانده برگ به با شکوفه نارنج استفاده کرد.
وی اظهار کرد: مصرف به ترش یک مسهل بسیار عالی است. کسانی که از ناراحتی افسردگی رنج میبرند نباید در مصرف آن، کوتاهی کنند. علاوه بر آن، استفاده از این میوه در درمان کلسترول، تصلب شرایین و ترومبوز خونی موثر است.