زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا میدهد و آن را خوشرنگ میکند
خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن
پاشیده شده است نگاه کردهاید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی
است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آرمان ؛ این زیبایی و طعم مدیون ادویهای است که در هر آشپزخانهای پیدا
میشود. حتماً شما هم از این ادویه در بسیاری از خورشها و غذاهایتان
استفاده میکنید. زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا میدهد و آن را
خوشرنگ میکند خواص درمانی هم دارد. برای آشنایی با خواص درمانی این
ادویه پرطرفدار با ما باشید.
بدرود سرطان
همین زردچوبه خودمان دارای ترکیباتی است که خواص آنتی اکسیدانیِ بسیار
قوی دارد. قدرت آنتی اکسیدانی زردچوبه نیز تمام قد در برابر سرطان
میایستد. محققان مطالعات زیادی روی زردچوبه انجام داده و میدهند. نتایج
یکی از این پژوهشها که روی موشهای آزمایشگاهی مبتلا به سرطان روده انجام
شد نشان میدهد تومورهای موشهایی که زردچوبه مصرف کردهاند به میزان 60
درصد کاهش یافته است. این یک نتیجه فوقالعاده است. بررسیهایی که روی
انسانها انجام شد نیز خوشبختانه نتایج امیدوارکنندهای داشته است. پس برای
پیشگیری از سرطان و سلامت بدنتان به تمام غذاهایتان زردچوبه اضافه کنید.
سلامت کبد
اگر داروهای آنالژزیک (بیحسی) مصرف میکنید برای مراقبت از کبدتان حتماً
زردچوبه را دریابید. البته حواستان باشد برای سالم بودن صرفاً نمیتوان به
یک ماده غذایی یا یک داروی خاص اعتماد کرد. شما باید حواستان به همه
چیزهایی که میخورید و مینوشید باشد. داشتن کبدی سالم نیز مستلزم این است
که غذاها و نوشیدنیهای سالمی میل کنید. وگرنه زردچوبه یا هر ماده غذایی
دیگر به تنهایی نمیتواند معجزه کند.