|
کلينيک پوست و مو/ميترا زراتي/متخصص تغذيه
يكي
از نوشيدنيهاي بسيار مفيد كه در بحث تغذيه بسيار به آن توجه ميشود، دوغ
است. مصرف اين نوشيدني بهخصوص به كساني كه اضافهوزن دارند و دليل اين
اضافهوزن مصرف نوشيدنيهاي پركالري و گازدار است، توصيه ميشود...
دوغ
در گروه لبنيات جاي دارد و حاوي كلسيم و پروتئين بالايي است و در سلامت
پوست و مو نقش دارد. امروزه در صنعت موادغذايي در كشورمان به دوغ
باكتريهاي پروبيوتيك اضافه كردهاند و فرآورده تخميري توليدشده به اين روش
كفير نام دارد. دوغ كفير خواص فوقالعادهاي براي بدن دارد. گاز اين دوغ
طبيعي است و به دليل عملكرد باكتريهايي ايجاد ميشود كه اصطلاحا به آن
«پروبيوتيك» ميگويند. براي افرادي كه مايلاند موادغذايي طبيعي و ارگانيك
مصرف كنند، دوغ كفير بسيار مناسب است. پروبيوتيكها يا باكتريهاي مفيد كه
بهطور طبيعي در دستگاه گوارش وجود دارند و به هر علتي از بين رفتهاند
وقتي به غذاها اضافه ميشوند، تاثيرهاي شگرفي بر بدن ما ميگذارند. از جمله
فوايد آنها ميتوان به كاهش توليد مواد التهابي ميكروارگانيسمها در روده
اشاره كرد. در افراد مبتلا به خشكي پوست و مو و كساني كه دچار ريزش مو
هستند يا اگزما و خارشهاي پوستي دارند يا دچار كهير هستند، مصرف
فرآوردههاي پروبيوتيكي بهخصوص دوغ و نوشيدني?هاي كفير توصيه ميشود.
بيشتر مشكلات پوستي به دليل فعاليت ناقص سيستم ايمني است و پروبيوتيكها با
تاثير بر سلولهاي ايمني دستگاه گوارش به بهبود آثار ضدالتهابي كمك
ميكنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر