5 خوراکی مغزی |
رژیم بیماریهای شناختی |
غذایی که مصرف می کنیم تأثیر مستقیمی
روی عملکرد مغز دارد، بنابراین با انتخاب مواد غذایی صحیح می توان قدرت مغز
را افزایش داد، حافظه را تقویت کرد و ذهن را جوان نگاه داشت.
آفتاب: یک توصیه به یک
رژیم متعادل غذایی معقولترین راه تجویز نکته های غذا خوردن سالم است اما
برخی از غذاها تأثیرات قابل توجهی در مغز دارند که می توان آنها را غذای
مغز نامگذاری کرد. این غذاها در سلامتی مغز به عنوان عضو مهمی از بدن که در
کارکرد تمام اعضا نقش حیاتی دارد بسیار موثر است. ماهی های چرب
اگر برای به خاطر آوردن این که امروز چه روزی است و یا یک ساعت پیش چه غذایی را به عنوان ناهار صرف کرده اید، باید به مصرف غذاهایی بپردازید که مغزتان را ارتقا بدهد، یکی از این غذاها ماهیهای چرب هستند.
اسیدهای چرب امگا -3 که در ماه های چرب چون سالمون، ساردین و ماهی خال مخالی برای تمام بخشهای بدمان ارزشهای فوق العاده ای دارند و به نظر می رسد که مغز نیز از این قائده مستثنی نیست. تحقیقات دانشگاه کیوپیو در فنلاند نشان می دهد که خوردن ماهی های چرب برای سه بار در هفته خطر مشکلات مغزی را تا 26 درصد کاهش داده و از زوال حافظه جلوگیری می کند.