برخی غذاها هستند که مصرف آنها موجب تقویت خلق و روحیه میشوند که در این بخش به توضیح 6 مورد از آنها پرداختهایم.
ساردین
مطالعات نشان داده افرادی که بدنشان دچار کمبود امگا 3 است بیشتر از دیگر افراد، مبتلا به ضعف روحیه هستند.
اسیدهای چرب امگا 3
موجود در ماهیهای چرب مانند سالمون و ساردین، بخش وسیعی از بافت مغز را تشکیل میدهند.
حدود 60 درصد از وزن خشک مغز را چربی تشکیل میدهد که حدود 30 درصد از آن به شکل امگا 3 میباشد.

داشتن یک رژیم سرشار از امگا 3 کمک موثری به سلامت مغز خواهد کرد و با
حفظ انعطاف سلولهای مغز موجب تقویت و بهبود روحیه میشود و به این ترتیب
پیامرسانهای شیمیایی مغزی - انتقال دهندههای عصبی - میتوانند به طور
موثرتری کار کنند.
موز
موز حاوی اسید آمینه مهم و ضروری تریپتوفان و نیز ویتامین A ، B6 ،
فیبر، پتاسیم، فسفر، آهن و کربوهیدرات است.
کربوهیدراتهای تقویتکننده روحیه به جذب تریپتوفان در مغز کمک میکنند و
ویتامین B6 به تبدیل تریپتوفان به هورمون سرتونین که موجب بهبود اخلاق
میشود کمک میکند که این مورد به تقویت خلق و خو و نیز داشتن خوابی راحت
کمک به سزایی میکند.
از آن جا که تریپتوفان قادر به افزایش مقدار سرتونین در بدن میشود در درمان بیماریهای مختلفی مانند بیخوابی،
افسردگی و حتی هیجانات ناشی از خشم نیز موثر است.
موزها به خاطر این که دارای پتاسیم هستند مصرف آنها به عنوان یک میان
وعده سالم برای افرادی که دچار استرسهاس شدید و یا خستگی شدهاند مفید
میباشد.