هرچند ممکن است بادمجان غذای چندان اشتها برانگیز و وسوسه کنندهای نباشد اما در عوض سرشار از فیبر خوراکی و منبع غنی از ویتامینهای گروه B است و به همین دلیل میتواند مقدار زیادی از انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند.
به گزارش سرویس سلامت ایسنا، به نقل از سایت اینترنتی هلت بی آپ، رنگ ارغوانی تیره پوست بادمجان نشان میدهد که سرشار از آنتیاکسیدانهای قوی است و برای حفاظت از سلولهای مغزی و کنترل سطح لیپیدها دربدن تاثیر دارد. پس دفعه بعد که بادمجان را در مغازه سبزی فروشی دیدید نگویید که «بادمجان دوست نداریم و نمیخوریم» چون این نوع از صیفی جات برای سلامتی بدن مفید است و خواص زیر را دارد.
- خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد. بادمجان اگر به روش صحیح طبخ شود خواص بسیاری دارد و برای پیشگیری و حتی درمان سرطان مفید است. بادمجان به دلیل ذخیره فیبر زیادی که دارد در پیشگیری و درمان سرطان روده بزرگ بسیار موثر است. این خوردنی هنگام عبور از رودهها مواد سمی و شیمیایی را جذب میکند و روده را از این مواد سرطانزا پاکسازی مینماید.