مجید حاجی فرجی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در مورد نقش
تغذیه در سلامت اظهار داشت: با نوع غذایی که میخوریم میتوانیم بسیاری از
بیماریها را بهبود ببخشیم یا اثرات مشکلزا یا عوارض بیماری را کاهش دهیم.
وی گفت: میوه و سبزیها به دلیل وجود آنتیاکسیدان، املاح، ویتامینها و فیبر مناسب گروههای بسیار مهم غذایی هستند که میتوانند احتمال بروز سرطانهای مختلف از جمله کلورکتال و سینه را کاهش دهند یا عوارض حاصل از بیماری را در راستای بقای بیمار کم کنند.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه پاکیزه بودن میوه و سبزیها یکی از
عوامل مهم برای جلوگیری از عوارض مخرب است، گفت: به دلیل استفاده از سموم
دفع آفات در مرحله تولید و کشت، میوه و سبزیها آلوده میشوند و فارغ از
اینکه کشاورز باید بداند در چه مرحلهای و از چه میزان سم استفاده کند تا
کمترین آلودگی روی محصولات باقی بماند، خانوادهها باید در شستوشوی میوه و
سبزیها دقت کنند.
حاجی فرجی ادامه داد: نباید به شستن میوه و سبزیها یک مرتبه و آن هم فقط
با آب اکتفا کرد بلکه باید چند مرحله شست و شو انجام شود و حتماً از یک
محلول ضد عفونی کننده نیز استفاده شود.