سالیسیلات موجود در برخی مواد غذایی مانند توت فرنگي، سيب، قارچ و كشمش موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان می شود.
به گزارش وب دا، کارشناس ارشد تغذیه یاسوج با تاکید بر تاثیر مثبت سبزیجات در سلامت افراد، افزود: گوجه فرنگی به دلیل داشتن لیکوپن و هم چنین سبزیجات خانواده کلم در پیشگیری از برخی انواع سرطان موثر هستند.
سمانه عزیزی روش های نادرست طبخ غذا را در ایجاد سرطان موثر دانست و ادامه داد: دودی کردن، نمک سود کردن و حرارت شدید با ايجاد تركيبات سرطان زا، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند.
این کارشناس ارشد تغذیه اظهار کرد: نيتروز آمين حاصل از نيتروژن گوشت قرمز و پيش سازهاي آن در گوشت هاي فرآيند شده، نیز در افزایش خطر ابتلا به برخی انواع سرطان مانند پروستات موثر است.
عزیزی با بیان اینکه اصلاح رژيم غذايي و انجام منظم فعاليت هاي بدني در پيشگيري و كنترل سرطان موثر هستند، اظهار کرد: سرطان بعد از بيماري هاي قلبي _ عروقي، اولين عامل مرگ و مير در اغلب كشورها بوده و سالانه قریب به هفت ميليون نفر از مردم دنیا در اثر ابتلا به این بیماری، جان خود را از دست می دهند.