بروکلی از انواع سبزی و از خانوادهی کلم است که دارای خواص زیادی است.
به گزارش
خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ این کلم سبز رنگ ضد سرطان و سرشار از مواد مغذی مفید برای بدن است. توصیه میکنیم از این گیاه سبز نهایت استفاده را ببرید.
بروکلی و قدرت ضد سرطانیاش: بروکلی متعلق به
خانوادهی کلمها است و قدرت ضد سرطانیاش نیز به همین دلیل است. باید
بدانید که همهی خانوادهی brassicace ها همین خاصیت را دارا
میباشند.بروکلی از 90 درصد آب تشکیل شده و حاوی مواد مغذی فوقالعادهای
است. یک عدد بروکلی کوچک به اندازهی یک فنجان جو، فیبر و به اندازهی دو
عدد پرتقال، ویتامین C دارد. حتی میتوان از برگهای بروکلی نیز استفاده
کرد چون خوردنیاند.
بروکلی و قدرت درمانیاش: در بین گیاهان خوردنی،
بروکلی مقام اول مبارزه با سرطان را به نام خود ثبت کرده است. باید بگوییم
که بروکلی خاصیت ضد سرطانیاش را مدیون ترکیبات گوگردی مثل سولفورفان است و
بوی آن نیز ناشی از همین ماده است. سولفورافان ژنهای ما را از خطر افزایش
آنزیمهایی که به بروز سرطان منجر میشود، آگاه میسازد.
شما با افزایش
مصرف بروکلی خطر ابتلا به سرطان سینه، ریه، معده و کولون را به نصف
میرسانید. در بین گیاهان خوردنی، بروکلی مقام اول مبارزه با سرطان را به
نام خود ثبت کرده است
همچنین پژوهشهای متعدد نشان داده است که سولفورافان میتواند با
باکتریهایی که باعث زخم معده میشوند مقابله کند. نکته جالب توجه این است
که بروکلی منبع غیر لبنی کلسیم و پتاسیم بوده و برای استخوانها و فشار خون
بسیار مفید است.
ویتامین C و بتاکاروتن موجود در بروکلی از بروز آب
مروارید در چشمها پیشگیری به عمل میآورد. این آنتی اکسیدانها همچنین از
سلولهای مغزی در برابر حملهی رادیکالهای آزادی که به حافظه آسیب میزند،
حافظت میکند.