آشنایی با برخی مواد غذایی برای پیشگیری از سفید شدن مو


مصرف برخی مواد غذایی، برای ییشگیری از سفید شدن زود هنگام مو، اثر فوق‌العاده‌ای دارند.در خصوص سفید شدن مو، جدا از مورد وراثت و ژنتیک، موارد دیگری نیز  دست اندر کار هستند که مورد تغذیه از مهم‌ترین آن‌هاست.
آشنایی با برخی مواد غذایی برای پیشگیری از سفید شدن مودر واقع نقایص و کمبودهای تغذیه‌ای، عامل مهمی برای از دست دادن رنگ و شفافیت مو هستند. غذاهایی مصرف کنید که سرشار از ویتامین و مواد معدنی باشند که رنگ موها را حفظ کرده و علاوه بر آن از دیگر خواص سلامتی آن‌ها نیز بهره‌مند شوید.
سبزی‌جات برگی
برای استفاده از ویتامین‌های B از سبزی‌جات برگی تیره رنگ مصرف کنید. پوست سر شما برای تولید سلول‌های قرمز خون که اکسیژن و مواد غذایی را منتقل می‌کنند از ویتامین B6 و B12 مصرفی شما استفاده می‌کنند.
رنگ مو به هورمون‌ها مربوط می‌شود و ویتامین B12 نیز نقش مهمی را در تولید هورمون بر عهده دارد.

تأثیر مثبت توت‌فرنگی بر افزایش مکانیسم دفاعی بدن


محققان چگونگی عملکرد توت‌فرنگی را در افزایش مکانیسم دفاعی بدن و سلامت نگه داشتن سلول‌ها و رگ‌ها کشف کردند و امیدوارند بتوانند از این طریق به بیماران قلبی و دیابتی کمک کنند.تأثیر مثبت توت‌فرنگی بر افزایش مکانیسم دفاعی بدنبه گزارش خبرگزاری مهر، پروفسور پل تارنلی سرپرست تیم تحقیقاتی دانشکده پزشکی وارویک می‌گوید توت‌فرنگی پروتینی به نام Nrf2 را در بدن فعال می‌سازد. این پروتئین میزان آنتی‌اکسیدان‌های بدن را افزایش و چربی و کلسترول خون را کاهش می‌دهد.
پیش از این اثر مفید توت‌فرنگی بر پیشگیری از ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی ثابت شده بود اما برای اولین بار است که ثابت شده توت‌فرنگی می‌تواند با فعال کردن پروتئین Nrf2 بدن را در مقابل بیماری مصون دارد.
پروفسور تارنلی به نیوز مدیکال گفت ما موفق شده‌ایم چگونگی عملکرد توت‌فرنگی در افزایش مکانیسم دفاعی بدن و سلامت نگه داشتن سلول‌ها و رگ‌ها کشف کنیم و امیدواریم بتوانیم از این طریق به بیماران قلبی و دیابتی کمک کنیم.
اقدام بعدی تیم تحقیقاتی دانشگاه وارویک بررسی گونه‌های مختلف این میوه و معرفی مفیدترین نوع آن برای بدن است.


منبع: تغذیه > میوه و سبزی  - همشهری آنلاین

شیر بخورید تا بهتر فکر کنید


محققان درپی تحقیقات گسترده دریافتند استفاده روزانه از شیر و فرآورده‌های آن موجب بهبود حافظه و سایر قابلیت‌های مغز انسان می‌شود.شیر بخورید تا بهتر فکر کنیدبه گزارش ایرنا، محققان دریافتند مصرف روزانه حداقل یک لیوان شیر و فرآورده‌های آن، علاوه بر تامین بخش عمده‌ای از مواد معدنی مورد نیاز بدن، حافظه و سایر عملکردهای مغز بهبود می‌باید.
دانشمندان در این تحقیقات میزان مصرف روزانه شیر و فرآورده‌های را برای ۹۰۰ نفر داوطلب مرد و زن در محدوده سنی ۲۳ تا ۹۸ اندازه‌گیری کردند و آنان را در آزمون‌های مختلف مغزی شامل آزمون‌های حافظه، آزمون‌های بصری و کلامی شرکت دادند.
در تمام این آزمون‌ها صرفنظر از جنسیت و سن شرکت‌کنندگان، آن دسته از افراد که روزانه حداقل یک لیوان شیر مصرف می‌کردند، امتیازات بهتری را نسبت به سایرین کسب کردند. حتی این نتایج پس از حذف سایر عوامل موثر بر عملکرد مغز مانند سلامتی قلب و عروق و رژیم‌غذایی، بازهم تکرار شدند.
بر اساس این تحقیقات علاوه بر مزایایی که شیر بر سلامت استخوان‌ها و قلب و عروق دارد، این ماده خوراکی عملکرد مغز انسان را مستقیماً تحت تاثیر قرار می‌دهد و از بروز اختلال در سیستم عصبی جلوگیری می‌کند.


منبع: تغذیه > نوشیدنی‌ها  - همشهری آنلاین

همه چیزهایی که باید در مورد سلامت روغن ها بدانید



همه چیزهایی که باید در مورد سلامت روغن ها بدانیدسالم ترین روش برای پخت غذا، روش آب پز کردن است. در صورتی که ناچار هستید غذای خود را سرخ کنید، باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. اگر قصد دارید روغنی را که یک بار برای سرخ کردن از آن استفاده کرده اید، دوباره مورد استفاده قرار دهید، باید هنگام خرید، در انتخاب نوع روغن دقت کنید. به این منظور باید روغنی را انتخاب کنید که نقطه دود بالایی دارد، یعنی روغنی که قبل از اینکه سطح آن تولید دود کند، بتوان تا درجه بالایی آن را حرارت داد. وقتی روغن به نقطه دود می رسد، ترکیب آن شروع به تغییر می کند و کف هایی روی آن تشکیل می شود که حاوی آکرولیین است و چشم را می سوزاند. بعد از هر بار استفاده از روغن، نقطه دود آن پایین می آید و برای همین، روغنی برای چند بار سرخ کردن مناسب است که نقطه دود بالایی داشته باشد.

آبمیوه بخوریم یا دوغ



آبمیوه بخوریم یا دوغاین روزها و در هوای بسیار گرم همه دنبال راهی برای فرونشاندن عطش خود هستند اما بعد از آب که همه می دانیم بهترین نوشیدنی در دسترس است، بهترین نوشیدنی چیست؟
● آبمیوه های صنعتی خوب هستند یا نه؟
آبمیوه های صنعتی موجود در بازار به سه دسته تقسیم می شوند. دسته اول آبمیوه هایی هستند که با نام آبمیوه طبیعی یا ۱۰۰ درصد طبیعی عرضه می شوند. در این محصولات حدود ۸۰ درصد آبمیوه خالص یا کنسانتره رقیق شده آبمیوه و ۱۰ الی ۲۰ درصد آب و شکر و افزودنی های مجاز به کار رفته است. دسته دوم نکتار های آبمیوه هستند. نکتارها معمولا حاوی ۳۰ تا ۵۰ درصد آبمیوه طبیعی هستند

با این غذا ها تیزبین شوید



چشمان شما هم مثل سایر اعضای بدنتان نیازمند مراقبت و محافظت هستند، باید بدانید كه سفره شما می‌تواند مهم‌ترین دوست چشمانتان باشد

برترین مجله اینترنتی ایران

 برترین ها: اولین چیزی كه به ذهن می‌رسد هویج است، تقریبا همه ما فكر می‌كنیم كه هویج تنها ماده غذایی است كه به قدرت چشمان ما می‌افزاید اما واقعیت غیر از این است.



 مطالعات گسترده نشان داده است كه اگر به سلامت چشم‌هایتان اهمیت می‌دهید باید به رنگین‌كمان فكر كنید؛ رنگین‌كمانی از غذاها. این مطالعات نشان داده، سبزیجات و میوه‌های زرد، نارنجی و سبزرنگ می‌توانند شما را از ابتلا به بیماری چشمی موسوم به تخریب تدریجی ماكولا- كه اصلی‌ترین علت نابینایی در میانسالی و سالخوردگی است- حفظ كند. شما با افزودن این 4‌رنگ به سفره خود می‌توانید چشم‌ها و دید بهترتان را بیمه كنید. 

رژيم غذايی مناسب آقايان جهت بهبود باروری



از آنجا كه ناباروري به همان اندازه كه جزء مشكلات خانم هاست، مشكل آقايون نيز به حساب مي آيد تقريباً %40 از ناباروري ها به مردها برمي گردد.
مجله اینترنتی برترین ها





پورتال مردمان:  تغذيه تاثيري مستقيم بر توانايي اسپرم دارد. تحقيقات نشان مي دهد كه داشتن عادات بد غذايي، براي مثال مصرف مكرر مشروبات الكلي، مي تواند باعث پايين آوردن كيفيت و مقدار اسپرم شده و لقاح تخم را دشوارتر مي كند.

فواید روغن نارگیل برای سلامتی


فواید روغن نارگیل شامل مراقبت از مو، پوست، از بین بردن استرس، حفظ سطح کلسترول، کاهش وزن، ارتقاء وضعیت ایمنی بدن، بهبود گوارش و متابولیسم، رفع مشکلات کلیوی، بیماری‌های قلبی، فشارخون بالا، دیابت، HIV و سرطان، سلامت دندان‌ها و تقویت استخوان‌ها می‌باشد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مردمان ؛ این فواید روغن نارگیل به علت وجود اسید لائوریک، کاپریک و کاپریلیک موجود در آن و خواص ضدمیکروب، ضدقارچ، ضدباکتری، آرامش‌بخش و از این قبیل است.

پس از زايمان چگونه به وزن عادي خود برگرديم؟


پس از زایمان طبیعی، مادران با انجام ورزشهای مناسب، به مراتب سریعتر از زمانی که سزارین می شوند، می توانند تناسب اندام خود را بدست آورند.
به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگارانبه نقل از وب دا، یک کارشناس مامایی و مسئول اتاق زایمان بیمارستان شهید صدوقی یزد، در خصوص مزایای زایمان طبیعی گفت: مدت بستری شدن و توانایی بازگشت به کارهای عادی و روزمره بعد از زایمان طبیعی خیلی کمتر از سزارین است و مادرانی که زایمان طبیعی داشته اند زودتر به خانواده خود ملحق می شوند. 

شستن سبزیجات با مایع ظرفشویی بي فايده است


74-38.jpg


یک متخصص بیماری‌های داخلی، شست و شوی سبزیجات با نمک و یا مایع ظرفشویی را بدترین کار ممکن در هنگام شست و شو، ذکر و خاطرنشان کرد: این کار غلطی است که در جامعه رایج شده، چرا که استفاده از این مواد برای شست و شوی سبزیجات بی فایده است.

دکتر همایون بشیری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه کرمانشاه، خاطرنشان كرد: باید از سبزیجاتی استفاده کرد که با آبهای آلوده آبیاری نشده‌اند و در نهایت با شست و شوی آن ها با مواد ضدعفونی کننده و یا پرکلرین، میکروب زدایی كرد تا سلامت آن‌ها تامین شود.