شيوع ديابت نوع 2 به طور چشمگيري در ميان اشخاص گياهخوار در مقايسه با اشخاصي كه به طور معمول از مواد گوشتي استفاده مي كنند كمتر وجود خواهد داشت.
امير بهرامي، محقق و عضو انجمن ديابت ايران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نتيجه تحقيقات نشان مي دهد كه كشورهايي كه به تقليد از غرب، غذاهاي حاوي مواد گوشتي را جايگزين برنج كرده اند ابتلا به بيماري ديابت در آن مناطق شيوع بيشتري داشته است.
وي ادامه داد: شيوع ديابت نوع 2 به طور چشمگيري در ميان اشخاص گياهخوار در مقايسه با اشخاصي كه به طور معمول از مواد گوشتي استفاده مي كنند كمتر رايج خواهد بود.
وي ادامه داد: شيوع ديابت نوع 2 به طور چشمگيري در ميان اشخاص گياهخوار در مقايسه با اشخاصي كه به طور معمول از مواد گوشتي استفاده مي كنند كمتر رايج خواهد بود.