10 میوه برتر که میتوانید سلامتی خود را با آنها تضمین کنید

قصد داریم بهترین میوه‌ها از نظر محتوی آنتی‌اکسیدان را به شما معرفی کنیم.
‌اگر قصد میوه خوردن دارید، بهتر است از بین پرفایده‌ترین میوه‌ها انتخاب کنید تا جسم و فکر بهتری داشته و پرانرژی‌تر شوید.میوه‌ها علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه و مغذی هستند، با پایین آوردن احتمال ابتلا به سرماخوردگی، آنفولانزا، بیماری‌های قلبی، سکته و سرطان، به شما کمک می‌کنند احساس بهتر و عمر طولانی‌تری داشته باشید.

سالم‌ترین میوه‌ها با بالاترین محتوی آنتی‌اکسیدان

۱. سیب اگر با پوست خورده شود حاوی پکتین، ۵ گرم فیبر و مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان‌های فلاوونوئید است. فیبر سیب به پایین آوردن کلسترول کمک می‌کند. و فلاوونوئیدهای قدرتمند احتمال بیماری‌های قلبی، سکته و سرطان را کاهش می‌دهد. یک سیب متوسط چیزی درحدود ۸۰ کالری دارد.

۲. زرد‌آلو منبع بسیار خوبی از ویتامین A، C و E، پتاسیم، آهن و کاروتینوئیدها می‌باشد. لیکوپن موجود در زرد‌آلو به محافظت از چشم‌ها و جلوگیری از بیماری قلبی، اکسیداسیون کلسترول LDL و برخی سرطان‌ها -- مخصوصاً سرطان پوست-- کمک می‌کند. و فیبر موجود در زردآلو در برطرف کردن یبوست موثر است. بعلاوه اینکه یک زردآلو فقط ۱۹ کالری در خود دارد.

آیا شیر شما برای تغذیه کودکتان کافی است؟


به گزارش ایرانفودنیوز به نقل از ایسنا ؛ مادران شیرده ممکن است نگران آن باشند که آیا کودک تازه متولد شده شان به اندازه کافی تغذیه شده است یا خیر و این امر به این علت که نمی توانید ببینید کودک چه مقدار شیرخورده دشوار می باشد.

وب سایت سلامت زنان ( womenshealth.gov ) این شاخص‌ها را برای تشخیص آن که کودک شیرخوار شما به میزان کافی شیر خورده اشاره می کند:

- اضافه وزن در هفته اول بعد از تولد ثبات داشته باشد.

- دفع ادرار به طور منظم و آن که رنگ ادرار بسیار کم رنگ یا به رنگ روشن باشد.

- اجابت مزاج به طور منظم باشد.

- بین دوره‌های خواب و هوشیاری (بیداری) تناوب وجود داشته باشد.

- زمانی که تغذیه به پایان رسید، ظاهری شاد و راضی داشته باشد.

- پستان شما پس از شیردهی نرم شده باشد.

شیرموز و ماست موز پروبیوتیکی

طب گیاهی کهن ترین شیوه درمان است که توسط انسان شناخته شده است. استفاده از گیاهان دارویی به عنوان پیشگیری و درمان بیماری ها توجه متخصصان طب را از گذشته به خود معطوف داشته. مواد موثره گیاهان دارویی دو نوع هستند نوع اول مواد حاصل از سوخت و ساز اولیه (اساسا ساکارید) یا مواد مورد نیاز و حیاتی که در همه گیاهان سبز با عمل فتوسنتز به وجود می آیند. نوع دوم مواد حاصل از سوخت و ساز ثانویه که در اثر جذب ازت توسط گیاه تولید می شوند. این تولیدات ظاهرا اغلب برای گیاه بدون فایده هستند ولی برعکس اثرات درمانی آنها قابل توجه است. منظور از این ترکیبات اسانس های روغنی (یا اسانس طبیعی) رزین ها و آلکالوئیدهای مختلف است. عموما این مواد در حالت طبیعی به طور خالص یافت      نمی شوند و به حالت ترکیب با عناصر دیگری همراهند که به صورت مکمل اثرات آنها را تقویت می کنند.

بایدها و نبایدهای نقرس

بایدها و نبایدهای نقرسوقتی اسید اوریک خون افزایش می يابد ،احتمال تشکیل کریستال های اوراتی میان مفاصل بیشتر می شود و خطر بروز نقرس بالا می رود.
اورات در پی خوردن موادغذایی پورین دار بوجود می آید و از طریق ادرار دفع می شود و چون در پی افزایش اسید اوریک خون مشخص است که کلیه ها برای دفع این ترکیب دچار مشکل شده اند بهتر است توصیه های زیر را برای کنترل این مشکل جدی بگیریم.
بایدها :
1-منابع حاوی روی را در برنامه خود داشته باشید به خصوص نان سبوس دار کامل،چرا که روی احتمال حملات نقرسی را به حداقل می رساند.
2-مواد غذایی حاوی اسید فولیک مثل جوانه گندم ،کلم بروکلی برای کاهش تولید اسید اوریک توصیه می شوند .
3-از آنجایی که ویتامین Cبه دفع اسید اوریک از ادرار کمک می کند بهتر است منابع غذایی آن مثل انواع مرکبات ،کلم برگ ،بروکلی ،گوجه فرنگی را بیشتر میل کنید.
4-انواع شیز کم چرب ،تخم مرغ ،کاهو ،گوجه فرنگی محتوای پورین کمتری دارند پس آنها را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
5-توجه داشته باشید داشتن وزن ایده ال به کنترل این مشکل کمک می کند،پس بایک رژیم اصولی و زیر نظر یک متخصص وزنتان را کاهش دهید.
6-به منظور کاهش احتمال تشکیل کریستال اوراتی در میان مفاصل در طول روز حتما 2لیتر آب میل نمایید.

بهترین روش استفاده از چای سبز در کاهش وزن

تبلیغات وسیعی درباره خواص درمانی چای سبز در کاهش وزن در جامعه، رسانه ها و اینترنت وجود دارد و شاید با انگیزه کاهش وزن و درمان چاقی خود یکی از این محصولات را سفارش داده و با انگیزه لاغر شدن آن را مصرف کرده و نتیجه مطلوب را دریافت نکرده اید.
حتما تا امروز با تبلیغات وسیعی که درباره خواص درمانی چای سبز در کاهش وزن در جامعه، رسانه ها و اینترنت وجود دارد، روبه رو شده اید و شاید با انگیزه کاهش وزن و درمان چاقی خود یکی از این محصولات را سفارش داده و با انگیزه لاغر شدن آن را مصرف کرده و نتیجه مطلوب را دریافت نکرده اید. اگر شما نیز با اتکا به تبلیغاتی که در این زمینه وجود دارد و با هدف لاغری سریع و آسان سراغ چای سبز رفته اید، باید بدانید سخت در اشتباهید، بنابراین به شما پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید تا با جزئیات بیشتر خواص چای سبز به منظور درمان چاقی، اضافه وزن و پیشگیری از ابتلا به این عارضه آشنا شوید.

● چه زمانی چای سبز بخورید اگر تصمیم دارید با مصرف چای سبز با چاقی و اضافه وزن خداحافظی کنید، باید برای مصرف آن در طول روز برنامه ریزی داشته باشید و از مصرف این نوشیدنی گیاهی بدون برنامه پرهیز کنید.

پرخوري هيجاني

پرخوري هيجانييكي از مشكلاتي كه بسياري از خانمها در طول روز با آن مواجه هستند ، نخستين دقيقه اي است كه ازسر كار به خانه می رسند.اغلب احساس خستگي و شتاب و اضطراب يا احساس فشار دارند.
روش معمول اين است كه فورا چيزي را می بلعند . هر چه را كه دم دست باشد ، بي آنكه نفسي تازه كنند ، بي وقفه می خورند ، آنگاه سرگرم تهيه شام شب می شوند. همين طور كه در حال خرد كردن مواد غذايي هستند آواز كوتاهي كه كاملا فراسوي ذهن هشيار بالغ آنهاست در سرشان نواخته می شود:
دوتا براي كاسه
يكي براي خودم.
يك مشت براي قابلمه
يك انگشت براي خودم.
يك فنجان می ريزم توي ظرف
و اين بازي همين طور ادامه می يابد ، تا اينكه در طول تهيه غذا ، با نوك زدن به اين و آن به اندازه يك وعده كامل غذا می خورند.
هر انساني ، حتي شما ، هيجان هاي نامعقول و مخربي را در كنار ويژگيي هاي شخصيتي دارد، كه دربرهه هاي دشوار به وجود می آيد مانند : جمع شدن قبض هاي پرداخت نشده،آشوب در روابط زناشويي ، انواع استرس هاي شغلي و خانوادگي ، چالش با فرزندان و غيره . شما در افسردگي فرو می رويد يا با استرس از جا در می رويد و عصباني می شويد. ناراضي و تلخكام هستيد ، و با احساس گناه و شرم زندگي می كنيد.

پرخوري عصبي چیست

پرخوري عصبي چیست

پر خوری عصبی یا بولیمیا یکی از بیماری های اختلالی خوردن است .در اين بیماری شخص به طور مكرر مقادير زيادي از غذا را در زماني محدود مصرف مي كند كه قطعا بيشتر از ميزاني است كه اكثر مردم در مدت مشابه و تحت شرايط مشابه مصرف مي كنند.
درضمن فرد احساس كنترلي برقطع خوردن و يا كنترل بر نوع و مقدار غذاي خود ندارد. درضمن در اين دوره هاي پر خوري، فرد از مواد شيرين ، پركالري و نرم مثل كيك يا كلوچه استفاده مي كند.بعضي بيماران بدون توجه به مزه غذا علاقه به غذاهاي پر حجم دارند . غذاها مخفيانه و سريع خورده مي شوند و گاهي خوب جويده نمي شوند.
پرخوري و رفتار جبراني نا متناسب هر دو به طور متوسط حداقل هفته اي دو بار و به مدت 3 ماه روي مي دهد.
بيشتر بيماران مبتلا به پراشتهايي عصبي وزن طبيعي دارند، ولي وزن برخي از آنها ممكن است بالاتر يا پايين تر از حد طبيعي باشد. اين بيماران در مورد اينكه در نظر ديگران چگونه جلوه مي كنند و نيز جذابيت جنسي ، تصوير بدني و ظاهر خود نگران هستند .

مراقبت از کلیه ها به اندازه مراقبت از قلب حیاتی و حائز اهمیت است

پژوهشگران علوم پزشکی می گویند مصرف غذاهای مفید برای حفظ سلامت کلیه ها  می تواند موجب بهبود عملکرد کلیه ها و افزایش طول عمر آنها گردد .
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز،  کلیه ها مواد زاید تجمع یافته در خون را دفع می کنند، میزان مایعات و موادمعدنی بدن را تنظیم می کنند، فشارخون را متعادل می نمایند، میزان کلسیم بدن را متعادل نگه می دارند و محرک تولید گلبول های قرمز هستند. یک رژِم غذایی سالم شامل میوه ها، سبزیجات، ماهی، سیر، غلات و … می تواند سلامت کلیه های شما را بالا برده و عملکرد مطلوب آنها را حفظ نماید.
فردی که با ناراحتی کلیوی دست به گریبان است اغلب زندگی دردناک و سختی دارد. نارسایی کلیوی باعث می شود که بدن نتواند وظیفه روزانه خود را برای تخلیه مواد زائد و سمی به درستی انجام دهد و این وضعیت پیامدهای نامطلوبی بر جای می گذارد.
نارسایی کلیه می تواند روی اعضای مختلف بدن از چشم ها گرفته تا دست ها و پاها تاثیر سوء بگذارد و علاوه بر علائم بیمارگونه و آزاردهنده در صورتی که مزمن شود حتی خطر مرگ را نیز به دنبال دارد. از این رو پزشکان همواره بر ضرورت مراقبت مناسب از کلیه از جمله رعایت تغذیه صحیح برای بهبود سلامت و عملکرد این عضو حیاتی تاکید دارند.
در این مقاله فهرست برخی از مفیدترین مواد غذایی برای سلامت کلیه ها ارائه شده که عبارتند از:

سیب خطر ابتلا به گرفتگی عروق را کاهش می‌دهد


خبرگزاری فارس: سیب خطر ابتلا به گرفتگی عروق را کاهش می‌دهدمحققان آمریکایی بر اساس تحقیقات خود دریافتند که مصرف سیب می‌تواند خطر ابتلا به تصلب الشرایین (آترواسکلروزیس) را کاهش بدهد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، محققان آمریکایی گفتند: مصرف تنها یک سیب در روز به کاهش احتمال ابتلا به تصلب الشرایین کمک می‌کند.
رابرت دسیل وسترو تهیه کننده اصلی تحقیقات از دانشگاه اوهایو در آمریکا گفت: این تحقیقات نشان داد که مصرف یک سیب در روز به مدت چهار هفته، 40 درصد میانگین یک ماده در خون را که با بیماری تصلب الشرایین در ارتباط است، کاهش می‌دهد.
این تحقیقات نشان داد: سیب میانگین کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد که باعث تصلب الشرایین می‌شود.
دسیل وسترو بر موثر بودن مصرف سیب تاکید کرد و گفت: آنتی اکسیدان موجود در سیب بسیار بهتر از آنتی اکسیدن موجود در دیگر نوشیدنیها و غذاها مثل چای سبز و عصاره گوجه فرنگی از نقطه نظر پایین آوردن میانگین کلسترول بد خون است.
سیب سرشار از آنتی ‌اکسیدان ‌های قوی از جمله فلاونوئید و پلی‌فنول‌ است و بر اساس نتایج مطالعات، تاثیر آنتی ‌اکسیدان 100 گرم سیب برابر با جذب 1500 میلی‌گرم ویتامین C است.

ويتامين‌هاي اقيانوسي

اقيانوس‌ها سرشار از شگفتي هستند. از آنجا كه آنها بخش عمده‌اي از كره زمين را تشكيل مي‌دهند، تاثيرات آنها بر زيست كره قابل ملاحظه است. اين پيكره‌هاي عظيم آبي منشا ناشناخته‌اي دارند كه هنوز بحث در مورد آن بسيار است.
زنجيره حيات در اقيانوس‌ها پيچيده و در عين حال ساده است. شناخت هر يك از رازهاي اقيانوس‌ها دريچه تازه‌اي را به روي بشر خواهد گشود.
دهه 1960 براي اولين بار فرضيه‌هايي مطرح شد، مبني بر آن‌كه فقدان ويتامين‌هاي گروه ب در اكوسيستم‌هاي آبي بر رشد فيتوپلانكتون‌ها تاثيرگذار است.
فيتوپلانكتون‌ها گياهان ذره‌بيني شناور موجود در درياها هستند كه به طور عمده از دياتومه‌ها (جلبك‌هاي ريز با اسكلت سيليسي) تشكيل شده‌اند.
آنها فتوسنتز را مانند گياهان ديگر با استفاده از نور خورشيد كه به داخل دريا نفوذ مي‌كند، انجام مي‌دهند.
فيتوپلانكتون‌ها اساس زنجيره غذايي جانوران دريايي هستند و از اين لحاظ بايد آنها را سرمنشا حيات دريايي قلمداد كرد.