با تنوع روغن های آشپزی، انتخاب روغن مناسب تا حدی سخت شده است. انواع روغن های سرخ کردنی و مخصوص سالاد در بازار موجود است اما کدام یک از آن ها سالم تر است؟ به نوشته سایت «هلث نیوز»، هر آشپزخانه باید ۵ نوع روغن داشته باشد.
روغن کانولا؛
این روغن که به میزان پایین چربی دارد، یکی از سالم ترین روغن ها برای پخت و پز به حساب می آید. علاوه بر آن حاوی مقدار زیادی امگا۳ است که مو و پوست را تغذیه می کند. جالب است که بدانید گیاهی که برای تهیه این روغن استفاده می شود، از خانواده کلم است. مصرف این روغن میزان کلسترول خون را کاهش می دهد و منبع غنی ویتامین E است. این روغن که اغلب برای سرخ کردن به کار برده می شود، حالت ترد به غذا می دهد.