ويتامين E موجود در جوانه ها، نقش موثري در حفظ و سلامت پوست و پيشگيري يا كندي روند پيري سلول ها دارد.
به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ سعيده معاني، كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: جوانهها به طور كلي، در گروه سبزيجات قرار دارند اما تركيبات بسيار بهتر و بيشتري نسبت به اين گروه دارند و معمولترين جوانهها جوانه گندم، عدس و ماش است.
سعيده معاني افزود: در روند جوانه زدن، ميزان ويتامينها و پروتئينها افزايش پيدا كرده و ميزان انرژي و كربوهيدرات موجود در آنها كاهش مي يابد، كه اين نكته مي تواند براي كساني كه به كاهش وزن فكر مي كنند مفيد باشد.

سعيده معاني افزود: در روند جوانه زدن، ميزان ويتامينها و پروتئينها افزايش پيدا كرده و ميزان انرژي و كربوهيدرات موجود در آنها كاهش مي يابد، كه اين نكته مي تواند براي كساني كه به كاهش وزن فكر مي كنند مفيد باشد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر