ضرورت دستیابی به روش هایی که تغذیه و بهداشت را بهبود دهد

دستیابی به روش هایی که بتواند با بهبود تغذیه و بهداشت جامعه سطح سلامت آن را افزایش دهد ضروری است.
سودابه ابراهیمی فرد، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: نقش تغذیه در سلامت جسمی و روانی تمام افراد جامعه به ویژه دانش آموزان انکار ناپذیر است. دست یابی به روش هایی که بتواند با بهبود تغذیه و بهداشت جامعه سطح سلامت آن را افزایش دهد ضروری است.

وی گفت: آموزش تغذیه از روش های شناخته شده ای است که با افزایش آگاهی موجب تغییر نگرش و رفتار می شود و سلامت فرد در جامعه را افزایش می دهد.

این کارشناس ارشد علوم تغذیه تصریح کرد: افزایش آگاهی دانش آموزان از طریق آموزش به دبیران یک روش موثر است که می تواند به عنوان یک راهکار برای دانش آموزان پیشنهاد شود تا با وارد کردن مطالب آموزشی در متون درسی آنان در بالا بردن اطلاعات دختران به عنوان مادران آینده، در سلامت آنان و جامعه آینده موثر باشد.

چگونه خطر حساسيت‌هاي دارويي را كاهش دهيم؟

bottles.jpgشايد هيچ‌گاه به اين مطلب فكر نكرده باشيد كه حتي داروهاي غيرنسخه‌اي نيز مي‌توانند با غذاها، نوشيدني‌ها و ساير داروها تداخل ايجاد كنند و مصرف همزمان آنها، موجب بروز واكنش‌هاي آلرژيك شود.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، متخصصان آكادمي پزشكان خانواده در آمريكا توصيه مي‌كنند مراقبت در مصرف صحيح اين داروها به منظور پيشگيري از حساسيت‌هاي دارويي از اهميت فوق‌العاده‌اي برخوردار است.

آنچه كه در طول روز مي‌خوريد بي‌ترديد نقش مهمي در حفظ سلامت چشم و تقويت قدرت بينايي دارد


تغذيه مناسب براي تقويت بينايي


به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، كارشناسان آكادمي تغذيه و رژيم غذايي در آمريكا تاكيد كردند كه انتخاب مواد غذايي مناسب در طول زندگي اقدامي موثر براي پيشگيري از ابتلا به مشكلات و بيماري‌هاي چشمي نظيرعارضه تحليل نقطه ماكولار چشم، آب سياه و آب مرواريد بويژه در سنين بالاتر است.
به گزارش سايت اينترنتي هلت دي‌نيوز، اين آكادمي توصيه مي‌كند كه براي تقويت بينايي و بهبود سلامت چشم‌ها منابع غذايي زير را در رژيم غذايي روزانه خود بگنجانيد:

آثار سوء جنيني و مادري نوشيدن اندك مايعات و كم‌آبي در دوران بارداري

9-14.jpgكارشناس برنامه مادران مركز بهداشت استان يزد گفت: كمبود شديد آب و نوشيدن اندك مايعات در دوران بارداري آثار سوئي بر سلامت مادر و جنين دارد.
"صديقه عليشاهي" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه يزد، گفت: اگرچه در دوران بارداري فعاليت محدود مي‌شود اما بارداري علتي بر لذت نبردن از زندگي نيست چون به طور مثال در اين دوران مي‌توان پياده‌روي و موزه گردي را در برنامه زندگي قرار داد يا به رستوران رفت هرچند زودتر از پيش خستگي به سراغ شخص مي‌آيد اما مي‌توان از هر موقعيتي براي تجديد قوا استفاده كرد.

زنان 9 و مردان 13 ليوان آب در روز براي جبران كم‌آبي مصرف كنند


443-1.jpg
مصرف چاي و قهوه در تابستان باعث كاهش آب بدن مي‌شود
يك متخصص تغذيه با تاكيد بر اينكه زنان 9 و مردان 13 ليوان آب در روز به منظور جبران كم‌آبي بدن مصرف كنند، گفت: مصرف چاي و قهوه در تابستان بويژه براي افراد ميانسال مناسب نيست و كاهش آب بدن را به دنبال دارد.
خديجه رحماني در گفت‌وگو با خبرنگار «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره تغذيه در فصل تابستان و با تاكيد بر جبران كم‌آبي بدن عنوان كرد: تابستان گرم‌ترين فصل سال است. لازم است بدن براي حفظ دماي طبيعي خود تطابقاتي انجام دهد و آب از دست رفته را جبران نمايد.

چرا بعد از رژیم گرفتن چاق می‌شوید؟


6717.JPG
« چرا بعد از رژیم گرفتن چاق می‌شوید؟ » عنوان مطلبي است كه سايت سيمرغ منتشر كرده است.
«تحقیقات تازه یکی دیگر از قوانین ظالمانه طبیعت علیه افراد چاق را فاش می‌کند. در این بررسی‌ها مشخص شد، رژیم‌گرفتن باعث افزایش میزان هورمون‌های اشتهاآور در بدن و کاهش هورمون‌های کنترل‌کننده اشتها می شود.
اگر شما هم دچار مشکل اضافه وزن هستید، حتما چاق شدن بعد از رژیم غذایی را تجربه کرده‌اید. این بار دانشمندان به طریق علمی دلیل این پدیده را اثبات کرده‌اند.

گوشت نپخته حامل انگل‌هاي خطرناك است


متخصصان تغذيه و سلامت در آمريكا هشدار دادند: گوشت ارگانيك اگر خوب و كامل پخته نشود مي‌تواند حامل انگل خطرناكي باشد كه به فرآورده‌هاي غذايي انسانها منتقل مي‌شود.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، اين متخصصان در آزمايشات اخير خود دريافته‌اند نوعي بيماري ناشي از مصرف غذاي آلوده موسوم به توكسوپلاسموزيس از نوعي انگل با عنوان توكسوپلاسما ناشي مي‌شود كه عمدتا در گوشت‌هاي ارگانيك موجود است. به گفته متخصصان، اين بيماري انگلي به اندازه سالمونلا يا ايكولي شناخته شده نيست.

چربی قاتل در رستوران‌های شهر جولان می‌دهد


بازاریابی رستوران‌های فریبنده


مدیر گروه تغذیه حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به مضرات فست فود ها برای سلامتی توصیه کرد: پیتزاهای دریایی از انواع پیتزا هستند که متخصصان تغذیه به آن بیشتر روی خوش نشان می‌ دهند. این نوع پیتزا را با افزودن ماهی و میگو به ترکیبات اولیه طبخ می‌کنند.

یوسف نقیایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سینانیوز در یزد اظهار کرد: فست‌ فود (Fast Food) یا غذای حاضری غذایی است که از رستوران‌های فست‌ فود تهیه می‌‌شود. انواع ساندویچ، همبرگر، چیزبرگر و دیگر انواع برگر‌ها، ماهی و می‌گوی سوخاری، هات‌داگ، فیلهٔ ‌استیک گوشت یا مرغ، سیب‌زمینی سرخ‌ کرده، مرغ سوخاری، ناگت مرغ، تاکو (نوعی غذای مکزیکی)، انواع پیتزا و انواع سالاد در فهرست‌ غذای رستوران‌های فست‌ فود به چشم می‌‌خورد. 

مردم با کمبود ریز مغذی‌ها مواجه‌ هستند



اسامی استانهای محروم از ریزمغذی

دکتر حاجی فرجی از کمبود ریز مغذی‌ها در کشور خبر داد و گفت: «با وجود اینکه افراد دارای اضافه وزن هستند ولی در دریافت ریز مغذی‌ها از جمله آهن، کلسیم و... با مشکل مواجه‌اند.»

دکتر حاجی فرجی از کمبود ریز مغذی‌ها در کشور خبر داد و گفت: «با وجود اینکه افراد دارای اضافه وزن هستند ولی در دریافت ریز مغذی‌ها از جمله آهن، کلسیم و... با مشکل مواجه‌اند.» 
دکتر مجید حاجی فرجی، رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور در گفتگو با خبرنگار سینانیوز با اشاره به وضعیت تغذیه در کشور بیان کرد: «سوء تغذیه و کمبود پروتئین انرژی در کشور مثل سالهای قبل وجود ندارد و بسیار کم است ولی در مناطق جنوب، خراسان جنوبی، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و برخی از مناطق شمال غربی و شرقی کشور برخی کمبود‌ها مشاهده می‌شود.» 

قند - دیابت این قند کام کسی را شیرین نمی کند

دیابت یا مرض قند نوعی بیماری مزمن است که در نحوه سوخت وساز مواد  قندی در بدن اختلال ایجاد می گردد در نتیجه بدلیل عدم ترشح یا عدم پاسخ بدن به انسولین میزان قند خون بالا می رود.

دکتر میرادی متخصص داخلی و مدیر گروه بیماریهای غیر واگیر دانشگاه علوم پزشكي زاهدان، دیابت نوع 1 و2 و دیابت بارداری را از انواع دیابت عنوان کرد و اظهار داشت: در دیابت نوع 1 تعداد کمی از جوانان و کودکان به آن مبتلا می گردند و برای درمان نیاز به انسولین دارند.