پنیر پارمزان




 
  پنیر پارمزان یکی از انواع پنیرهایی است که اصلیت آن به کشور ایتالیا برمی‌گردد....
 در فرآیند تولید آن، بعد از اینکه شیر را به کمک ترکیبات غیراسیدی لخته می‌کنند، حرارت می‌دهند. این پنیر مثل پنیر پیتزا فشرده نمی‌شود؛ در حالی که پنیر پیتزا پس از حرارت، برش داده شده و تحت مرحله فشرده شدن قرار می‌گیرد. بسیاری از افراد از پنیر پارمزان در تهیه غذاهایشان استفاده می‌کنند.
معمولا این پنیر را در انواع سس، پیتزا، ماکارونی و ساندویچ‌ البته برای طعم‌دارشدن به کار می‌برند و اعتقاد بر این است که بدون این پنیر مزه غذای تهیه‌شده چندان تعریفی ندارد.
از نظر ارزش غذایی باید گفت پنیر پارمزان نیز مانند تمامی پنیرها منبع غنی پروتئین، کلسیم، ویتامین‌های A، B و به ویژه ویتامین B2 است.

ويتامين I يا اينوزيتول



اين ويتامين ضد بيماريهاي غدد چربي بوده و يك عامل كاهش دهندة چربيهاي بدن محسوب مي‌شود كه داراي خاصيت به حركت درآوردن چربيها، محافظت از كبد، جلوگيري از تجمع چربيها در آن و تخريب آنها مي‌باشد. اين ويتامين به ويتامين J بسيار نزديك مي‌باشد و در برخي موارد تحت عنوان قديمي ويتامين B7 با آن اشتباه گرفته مي‌شود.

كاربردهاي درمانی:
اين عنصر يك داروي فسفاتة جايگزين كننده و تقويت كنندة سيستم اعصاب و تغذيه مي‌باشد. بنابراين ، ويتامين I را در رابطه با تمام بيماريهايي كه مربوط به نارسايي استرهاي فسفري ارگانيكي در رژيم غذايي باشند، يا بيماريهايي نظير موارد زير به كار مي‌برند: جذب و تحليل ناقص اين استرها به خاطر دوران نقاهت، كار فكري بيش از حد، بارداري يا شير دادن، كند شدن رشد، حالات ناراحتيها عصبي و افسردگي (خصوصاً ناراحتيهاي رواني سالخوردگان)، بي‌اشتهايي، كند ذهني، اختلال در چربي خون، ناراحتيهاي متابوليكي چربيها (خصوصاً كار بيش از حد كبد و بيماريهاي غدد چربي كبد)، بيماريهاي مربوط به خونريزي، كند ذهني و نارس بودن نوزادان، كم خوني مربوط به كمبودها.

ارسنیک - برم - ویتامین U


این ویتامین (كاباژن " 1 " )در ساختن و تركیب مواد پروتئین دخالت دارد.
بویژه در اقسام مختلف كلم ها و میوه جات وجود دارد.

املاح معدنى مهم و مواد مختلف مورد نیاز بدن

ارسنیك

ماده تقویت كننده اى كه وجودش در مورد بیمارى هائى كه ایجاد لاغرى مى كنند(از قبیل سل، كمخونیهاى مختلف و غیره ) ضرورى است زیرا در تشكیل گلبول سرخ و سفید خون بسیار مفید و مؤ ثر است. همچنین در درمان بیمارى سیفیلیس تاثیر نیكو و قابل ملاحظه اى دارد.
این ماده در سفیده تخم مرغ، جوانه گندم، سیر، كلم (بخصوص قرمز)، كاهو، اسفناج، شلغم، برنج، گلابى، قارچ، سیب زمینى، هویج و سیب یافت مى شود.

ال کارنیتین یا ویتامینL



ال کارنیتین یک امینو اسید غیر ضروری است که به طور طبیعی در تمام سلولهای
بدن یافت میشود و البته در سلولهای عضلانی وجود دارد و بدن به خودی خود قادر به ساخت ان است.هنوز هم توافق نظر قطعی بین کارشناسان برای پذیرفتن ال کارنیتین به عنوان یک امینو اسید وجود ندارد و برخی از انها به عنوان ویتامین
btیاد میشود در حقیقت شباهت ساختمانی این ماده به امینو اسیدها باعث شده تا میان امینو اسیدها طبقه بندی شود.
و فعالیت ان در بدن بیشتر شبیه ویتامینها است و در سنتز پروتئین نقشی ایفا نمیکند.
قسمتی از نیاز بدن به ال توسط کبد و کلیه با تغییری که در ساختار اسید امینه های به نامهای
لیزین و متیونین با کمک اهن و نیاسین و ویتامینهای c b1 b6 ایجاد میکنند تامین میشود.
و بخش دیگر از طریق گوشت و منابع حیوانی موجود در غذاها.

ويتامين P

مواد غذايي

بيوفلاونوئيدها واقعا در گروه ويتامين ها قرار نمي گيرند اما بعضي مواقع با نام ‎ويتامين P خوانده مي شوند. بيوفلاونوئيدها براي جذب ويتامين C لازم هستند و اين دو بايد با هم دريافت شوند.
لغت بيوفلاونوئيد به ترکيبات بسياري اشاره دارد و شامل هسپرين، هسپريدين، اريوديکتيول، کوئرستين، کوئرسترين، روتين و... مي شود.
بدن انسان قادر به توليد بيوفلاونوئيدها نيست پس بايد از طريق رژيم غذايي تأمين شوند.

ویتامین H





ویتامین "اچ" كه بیشتر با نام "بیوتین" شناخته شده است، بدن را قادر می سازد تا از انرژی موجود درغذا استفاده كند. ویتامین "اچ" همچنین در سلامت سلول و تولید مثل مهم است. افراد مبتلا به دیابت، با مصرف بیوتین قند خونشان را بهتر كنترل می كنند. ناخن و مو نیز برای سلامتی نیاز به بیوتین دارد.

ويتامين J


ويتامين J يا كولين ضد سيروز بوده و عامل پيشگري از تخريب چربيها و كاهش دهندة چربي خون مي‌باشد. اين ويتامين به عنوان محافظ كبد در تمام غدد چربي كبدي و محافظ عروق در بيماري آترواسكلروز شناخته شده است.
تعريف:
عامل كاهش دهندة چربيهاي بدن در متابوليسم ليپيدها، با انباشته شدن چربيها در كبد و تخريب بافتهاي چربي آن مبارزه مي‌كند. بنابراين، اين عنصر ضد سيروز است (ريشة سيروز هر چه باشد) و آن را به عنوان پيشگيري و درمان تمام تخريبهاي چربي كبد به كار مي‌برند.
علاوه بر آن، ويتامين J از از بين رفتن عروق و انسداد آنها بر اثر رسوب ليپيدهاي اضافي، كلسترول و تري گليسيريدها در داخل و اسكلروز آنها خصوصاً در شريانهاي كوچك مغز و قلب جلوگيري مي‌كند.

ویتامین F



حکیم مهر -  اسیدهای چرب ضروری که گاهی به نام ویتامین «F» خوانده می‌شوند از دو نوع اسیدچرب، لینئولیگ اسید (LA) و آلفا لینئولیک اسید (LNA) تشکیل شده‌اند. دو دسته‌بندی مقدماتی از EFAها (یا همان اسیدهای چرب ضروری) امگا3 و امگا6 است که حاوی لینئولیک اسید و گاما لینئولیک اسید است.
بدن انسان قدرت ساخت اسیدهای چرب ضروری را ندارد در حالی که ویتامین «F» برای رشد طبیعی بدن، تعادل رفتاری، سلامت غشای سلولی، تعادل هورمونی و عملکرد مناسب سیستم ایمنی ضروری است. علاوه بر این، این ویتامین برای ترکیب بافت چربی‌ها ضروری بوده و در تنظیم سطح کلسترول نقش مهمی برعهده دارد. این ویتامین همچنین باعث جوانی پوست شده و موها را سلامت و درخشان می‌کند. در تولید هورمون آدرنال نقش مهمی داشته و رشد باکتری‌های مفید روده را تحریک می‌کند.

ویتامین B22


ویتامین B22 - که اغلب به عنوان یک عنصر استخراج شده از عصاره آلوئه ورا معروف است، اما در بسیاری از غذاها دیگر نیز ادعا کرد. ویتامین B22  برای سلامتی و برای سلولهای زنده و همچنین برای حمل و نقل  اسیدهای چرب بسیار ضروری و مفید است این ویتامین در مواد زیر یافت می شود: مخمر-آلوئه ورا- کدو تنبل - آفتابگردان - کنجد - حبوبات- مارچوبه - سبز چغندر - انواع کلم بروکلی و بروکسل - خربزه - موز ذرت - ارن - گندم سیاه و سیر.

وقتی ترش می‌كنید این کارها شما را نجات می دهد


برای درمان یكی از شایع‌ترین بیماری‌ها

برگشت غذا از معده به مری یا به‌اصطلاح برگشت اسید به دهان، ترش كردن پشت جناغ سینه و دردهای سوزشی در ناحیه قلب از جمله مشكلاتی است كه گریبان بسیاری از انسان‌ها را می‌‌گیرد و سن و سال هم نمی‌شناسد اما ممكن است بیشتر سراغ سالمندان برود
 برگشت غذا از معده به مری یا به‌اصطلاح برگشت اسید به دهان، ترش كردن پشت جناغ سینه و دردهای سوزشی در ناحیه قلب از جمله مشكلاتی است كه گریبان بسیاری از انسان‌ها را می‌‌گیرد و سن و سال هم نمی‌شناسد اما ممكن است بیشتر سراغ سالمندان  برود؛ برای همین باید درباره این حالت، اطلاعات كاملی داشته باشید. مشكل سوزش پشت جناغ سینه زمانی رخ می‌دهد كه اسیدمعده از دریچه فوقانی معده كه عملكرد مناسبی ندارد به سمت بالا و داخل مری برمی‌‌گردد، احساس ناراحت‌كننده و آزاردهنده‌ای است اما اگر این حالت دائمی شود، می‌تواند یك خطر كاملا جدی برای سلامت انسان باشد.  دكتر مهمت اوز، پزشك معروف و همكار برنامه تلویزیونی اپرا در این‌باره می‌گوید: «اسید معده كه به سمت مری برمی‌گردد دیوار محافظ مری و سلول‌های پوشاننده آن را مورد تهاجم قرار می‌دهد و باعث بروز التهاب و بعد زخم‌‌های مری می‌شود. در صورتی كه بافت محافظ كاملا از بین برود احتمال بروز هر عارضه‌ای، حتی سرطان وجود دارد اما شما می‌توانید با چند راهكار ساده در مقابل این مشكل ایستادگی كنید.» 

 در این مطلب شما می‌توانید راهكاری ساده اما عملی دكتر اوز، برای غلبه بر این مشكل را بخوانید و به كار بگیرید.