آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
ويتامين I يا اينوزيتول
اين ويتامين ضد بيماريهاي غدد چربي بوده و يك عامل كاهش دهندة چربيهاي بدن محسوب ميشود كه داراي خاصيت به حركت درآوردن چربيها، محافظت از كبد، جلوگيري از تجمع چربيها در آن و تخريب آنها ميباشد. اين ويتامين به ويتامين J بسيار نزديك ميباشد و در برخي موارد تحت عنوان قديمي ويتامين B7 با آن اشتباه گرفته ميشود.
كاربردهاي درمانی:
اين عنصر يك داروي فسفاتة جايگزين كننده و تقويت كنندة سيستم اعصاب و تغذيه ميباشد. بنابراين ، ويتامين I را در رابطه با تمام بيماريهايي كه مربوط به نارسايي استرهاي فسفري ارگانيكي در رژيم غذايي باشند، يا بيماريهايي نظير موارد زير به كار ميبرند: جذب و تحليل ناقص اين استرها به خاطر دوران نقاهت، كار فكري بيش از حد، بارداري يا شير دادن، كند شدن رشد، حالات ناراحتيها عصبي و افسردگي (خصوصاً ناراحتيهاي رواني سالخوردگان)، بياشتهايي، كند ذهني، اختلال در چربي خون، ناراحتيهاي متابوليكي چربيها (خصوصاً كار بيش از حد كبد و بيماريهاي غدد چربي كبد)، بيماريهاي مربوط به خونريزي، كند ذهني و نارس بودن نوزادان، كم خوني مربوط به كمبودها.
ارسنیک - برم - ویتامین U
این ویتامین (كاباژن " 1 " )در ساختن و تركیب مواد پروتئین دخالت دارد.
بویژه در اقسام مختلف كلم ها و میوه جات وجود دارد.
املاح معدنى مهم و مواد مختلف مورد نیاز بدن
ارسنیك
ماده تقویت كننده اى كه وجودش در مورد بیمارى هائى كه ایجاد لاغرى مى كنند(از قبیل سل، كمخونیهاى مختلف و غیره ) ضرورى است زیرا در تشكیل گلبول سرخ و سفید خون بسیار مفید و مؤ ثر است. همچنین در درمان بیمارى سیفیلیس تاثیر نیكو و قابل ملاحظه اى دارد.این ماده در سفیده تخم مرغ، جوانه گندم، سیر، كلم (بخصوص قرمز)، كاهو، اسفناج، شلغم، برنج، گلابى، قارچ، سیب زمینى، هویج و سیب یافت مى شود.
ال کارنیتین یا ویتامینL
ال کارنیتین یک امینو اسید غیر ضروری است که به طور طبیعی در تمام سلولهای
بدن یافت میشود و البته در سلولهای عضلانی وجود دارد و بدن به خودی خود قادر به ساخت ان است.هنوز هم توافق نظر قطعی بین کارشناسان برای پذیرفتن ال کارنیتین به عنوان یک امینو اسید وجود ندارد و برخی از انها به عنوان ویتامین
btیاد میشود در حقیقت شباهت ساختمانی این ماده به امینو اسیدها باعث شده تا میان امینو اسیدها طبقه بندی شود.
و فعالیت ان در بدن بیشتر شبیه ویتامینها است و در سنتز پروتئین نقشی ایفا نمیکند.
قسمتی از نیاز بدن به ال توسط کبد و کلیه با تغییری که در ساختار اسید امینه های به نامهای
لیزین و متیونین با کمک اهن و نیاسین و ویتامینهای c b1 b6 ایجاد میکنند تامین میشود.
و بخش دیگر از طریق گوشت و منابع حیوانی موجود در غذاها.
ويتامين P
لغت بيوفلاونوئيد به ترکيبات بسياري اشاره دارد و شامل هسپرين، هسپريدين، اريوديکتيول، کوئرستين، کوئرسترين، روتين و... مي شود.
بدن انسان قادر به توليد بيوفلاونوئيدها نيست پس بايد از طريق رژيم غذايي تأمين شوند.
ویتامین H
|
ويتامين J
ويتامين J يا كولين ضد سيروز بوده و عامل پيشگري از تخريب چربيها و كاهش دهندة چربي خون ميباشد. اين ويتامين به عنوان محافظ كبد در تمام غدد چربي كبدي و محافظ عروق در بيماري آترواسكلروز شناخته شده است.
تعريف:
عامل كاهش دهندة چربيهاي بدن در متابوليسم ليپيدها، با انباشته شدن چربيها در كبد و تخريب بافتهاي چربي آن مبارزه ميكند. بنابراين، اين عنصر ضد سيروز است (ريشة سيروز هر چه باشد) و آن را به عنوان پيشگيري و درمان تمام تخريبهاي چربي كبد به كار ميبرند.
علاوه بر آن، ويتامين J از از بين رفتن عروق و انسداد آنها بر اثر رسوب ليپيدهاي اضافي، كلسترول و تري گليسيريدها در داخل و اسكلروز آنها خصوصاً در شريانهاي كوچك مغز و قلب جلوگيري ميكند.
ویتامین F
حکیم مهر - اسیدهای چرب ضروری که گاهی به نام ویتامین
«F» خوانده میشوند از دو نوع اسیدچرب، لینئولیگ اسید (LA) و آلفا
لینئولیک اسید (LNA) تشکیل شدهاند. دو دستهبندی مقدماتی از EFAها (یا
همان اسیدهای چرب ضروری) امگا3 و امگا6 است که حاوی لینئولیک اسید و گاما
لینئولیک اسید است. بدن انسان قدرت ساخت اسیدهای چرب ضروری را ندارد در حالی که ویتامین «F» برای رشد طبیعی بدن، تعادل رفتاری، سلامت غشای سلولی، تعادل هورمونی و عملکرد مناسب سیستم ایمنی ضروری است. علاوه بر این، این ویتامین برای ترکیب بافت چربیها ضروری بوده و در تنظیم سطح کلسترول نقش مهمی برعهده دارد. این ویتامین همچنین باعث جوانی پوست شده و موها را سلامت و درخشان میکند. در تولید هورمون آدرنال نقش مهمی داشته و رشد باکتریهای مفید روده را تحریک میکند. |
ویتامین B22
ویتامین B22 - که اغلب به عنوان یک عنصر استخراج شده از عصاره آلوئه ورا معروف است، اما در بسیاری از غذاها دیگر نیز ادعا کرد. ویتامین B22 برای سلامتی و برای سلولهای زنده و همچنین برای حمل و نقل اسیدهای چرب بسیار ضروری و مفید است این ویتامین در مواد زیر یافت می شود: مخمر-آلوئه ورا- کدو تنبل - آفتابگردان - کنجد - حبوبات- مارچوبه - سبز چغندر - انواع کلم بروکلی و بروکسل - خربزه - موز ذرت - ارن - گندم سیاه و سیر.
وقتی ترش میكنید این کارها شما را نجات می دهد
برای درمان یكی از شایعترین بیماریها
برگشت غذا از معده به مری یا بهاصطلاح برگشت اسید به دهان، ترش كردن پشت جناغ سینه و دردهای سوزشی در ناحیه قلب از جمله مشكلاتی است كه گریبان بسیاری از انسانها را میگیرد و سن و سال هم نمیشناسد اما ممكن است بیشتر سراغ سالمندان برود
در این مطلب شما میتوانید راهكاری ساده اما عملی دكتر اوز، برای غلبه بر این مشكل را بخوانید و به كار بگیرید.
اشتراک در:
پستها (Atom)