نسخه دردهايتان را با خوردن پياز بپيچيد

اگر مي خواهيد با خواص درماني پياز آشنا شويد اين مطالب را بخوانيد.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگارانمرتضی صفوی متخصص تغذيه افزود: پیاز به دلیل داشتن ویتامین‌های گروه B آرام‌بخش است و به دلیل داشتنویتامین‌ C اثر ضد التهابی دارد.

وی گفت: مصرف پیاز برای افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی بسیار مفید است و در افرادی كه احتمال بروز بیماری‌های قلبی و عروقی زیاد است مثل سالمندان و میانسالان اگر نصف پیاز را در روز مصرف كنند، 20 تا 30درصد كلسترول بد خون كاهش پیدا می‌كند و كلسترول خوب خون را افزایش می‌دهد.

مصرف داروهاي كاهش‌دهنده كلسترول با افزايش احساس خستگي مرتبط است

استاتين‌ها كه داروهاي پايين‌ آورنده كلسترول بد هستند طبق شواهد پزشكي تاييد شده در پيشگيري از شمار زيادي از موارد حمله قلبي در بزرگسالان،‌ نقش چشمگيري دارند.
 امروزه بيش از 20 ميليون نفر از بزرگسالان آمريكايي روزانه از استاتين‌ها مصرف مي‌كنند و اين دارو جزو پرفروش‌ترين داروها از زمان توليد آن در سراسر دنيا بوده است.
اين در حالي است كه اخيرا در يك مطالعه جديد متخصصان متوجه شده بودند گاهي اوقات اين داروها مي‌توانند با بروز مشكلات ذهني نظير گيجي يا ضعف حافظه مرتبط باشند. علاوه بر اين يك آزمايش جديد ديگر نيز نشان داده است كه مصرف استاتين‌ها با بروز احساس خستگي بيشتر مرتبط است.

کدو مسمایی؛ پرخاصيت اما مظلوم!

32-138.jpg
«کدو مسمایی‌»؛ همان‌طور که از نامش پیداست، کدو مسمایی از خانوادۀ کدوهاست. حالا می‌خواهیم بیشتر در مورد این مادۀ خوراکی بدانیم.
- کدو مسمایی، میوه است یا سبزی؟
کدو مسمایی یک میوه است و هنگام کشت، از گل تبدیل به میوه می‌شود. گل های ماده و نر، هر دو بر روی یک گیاه وجود دارند، اما گل‌های نر گاهی اوقات غایب یا ناکافی هستند. در این میان، زنبورها، این مأموران جابه‌جایی گرده‌ها، نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کنند.

با تغذیه صحیح با ریزگردها مقابله کنید

AliKaveh-AH-2.jpg
یکی از راههای مقابله با عوارض ناشی از ورود ریزگردها توجه ویژه به الگوی تغذیه صحیح است.
به گزارش ايسنا به نقل از سايت عصر ايران، ورود و تداوم حضور ریزگردها در کشور و تاثیر آن بر سلامت انسان یکی از دغدغه‌های نظام سلامت است، چرا که ادامه این روند تهدیدی برای سلامتی انسان به شمار می‌رود.
یکی از راههای مقابله با عوارض ناشی از ورود ریزگردها توجه ویژه به الگوی تغذیه صحیح است.

عدم آگاهي از تکنیک صحیح غذا خوردن از مشكلات افراد چاق است

5-212.jpg
یک متخصص تغذیه معتقد است: با اصلاح عادت‌های غذایی و یادگیری شیوه غذا خوردن صحیح و پرهیز از تند تند غذا خوردن، عادت غذا خوردن چاق کننده به عادت غذا خوردن سالم و لاغر کننده تبدیل می‌شود.
ذات الله عاصمی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در آران و بیدگل، مشکل اصلی افراد چاق را ندانستن شیوه صحیح غذاخوردن دانست و گفت: مکانیسم کنترل اشتها از جمله عوامل مهمی است که به عنوان عامل زمینه ساز چاقی در کودکان و بزرگسالان مطرح است.
وی افزود: افزایش زمان غذا خوردن، خوردن غذاهای پرحجم مانند سبزیجات و میوه‌ها و کنترل معده از جمله عوامل مکانیسم کنترل کوتاه مدت اشتها در افراد است.

كاهش خودسرانه وزن باعث افت قند خون ديابتي‌ها مي‌شود

222-7.jpg
رييس انجمن ديابت گفت: كاهش خودسرانه وزن باعث افت قند خون ديابتي‌ها مي‌شود، بنابراين لازم است مبتلايان به ديابت زير نظر پزشك اقدام به كاهش وزن كنند.
دكتر اسدالله رجب در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس «سلامت» ايسنا، افزود: بيماران ديابتي دارو مصرف مي‌كنند در نتيجه ممكن است كاهش خودسرانه وزن باعث كاهش قند خون آنان شود و اين بيماران براي افزايش قند خون، مواد غذايي مصرف كنند در نتيجه چاق‌تر شوند.

هندوانه و خربزه را قبل از برش، حتما بشویید


سالیانه تقریبا یک و نیم میلیون مورد مسمومیت غذایی و یا ناراحتی‌های گوارشی در اثر فاسد بودن غذا گزارش می‌شود که از این تعداد دست کم 6500 نفر باید در بیمارستان بستری شده و متاسفانه 100 مورد از آن‌ها هم  منجر به مرگ می‌شود.

به گزارش وب دا، کارشناس مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج با بیان اینکه در تهیه غذاهای پیک‌نیکی باید رعایت بهداشت را جدی گرفت، افزود: دست‌ها ناقل طبیعی باکتری‌های بیماری‌زا هستند و باید قبل و بعد از صرف غذا، دست‌ها را با آب و صابون شست، لابه لای انگشتان، زیر ناخن‌ها و ساعد را حداقل به مدت 20 ثانیه خوب شست‌وشو داده و با دستمال کاغذی آن‌ها را خشک کرد.

پروتئین شیر بالاترین ارزش بیولوژیک را دارد


پروتئین موجود در شیر دارای بالاترین ارزش بیولوژیک در بین مواد غذایی پروتئینی است که این ماده مهم غذایی را از سایر مواد غذایی غذایی متمایز کرده است.
به گزارش وب دا، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران در « همایش نقش مصرف شیر و فرآورده های آن در سلامتی» با اشاره به ارزش بالای پروتئین موجود در شیر، افزود: لاکتوز موجود در شیر در جذب و برداشت منیزیوم بدن موثر است و وجود ویتامین های A، B، C،  D و E در شیر می تواند علاوه بر رفع نیازهای روزمره بدن به کمبودهای بدن در جذب این فرآورده ها و سایر املاح و مواد موجود در شیر کمک کند.
دکتر مسعود کیمیاگر با تکذیب تاثیر شیر در جنسیت نوزادان افزود:تاکنون هیچ مقاله علمی مورد تاییدی که بتواند تاثیر شیر را در جنسیت نوزادان ثابت کند چاپ نشده و شایعات موجود،جنبه علمی ندارند.

روزهایی که هوا آلوده است، سبزی هایی با برگ تیره استفاده کنید

 
وجود منیزیم در سبزی هایی بارنگ تیره، خاصیت کاهنده جذب سرب و کادمیوم را دارد که سبب کاهش تاثیر آلودگی هوا بر بافت های بدن می شود.
به گزارش وب دا، عضو انجمن تغذیه ایران ضمن بیان این مطلب گفت: در دو سال اخیر، افزایش آلودگی هوای ناشی از نفوذ ریزگردها، نگرانی های زیادی را برای سلامت فردی و عمومی به وجود آورده است.
اسفندیار افشون اظهار کرد: ترکیبات موجود در آلاینده ها، از راه تنفس وارد بدن شده و علاوه بر تاثیراتی که بر روی سیستم قلبی عروقی به همراه دارد، در طولانی مدت نیز امکان ابتلا به پوکی استخوان را تشدید می کند.
وی افزود: علاوه بر این، ریزگردها به همراه خود آلاینده هایی را حمل می کنند که با ورود به سیستم تنفسی، التهاب و صدماتی را برجای گذاشته و آن را دچار مشکل می کنند.

مقابله با بيماري كبد چرب با مصرف سويا


پروتئين سويا مي‌تواند به طور چشمگيري تجمع چربي و تري گليسريد را در كبد افراد چاق كاهش دهد.

به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه ساينس ديلي، محققان دانشگاه ايلينويد نشان داده‌اند كه مصرف پروتئين سويا مي‌تواند در درمان بيماري كبد چرب مؤثر واقع شود.
براساس اين گزارش بيماري كبد چرب، يافته شايعي در افراد چاق و داراي فشار خون بالا و افراد مبتلا به ديابت است و بيش از يك سوم مردم آمريكا را مبتلا كرده است و نيز به علت تجمع بافت چربي در كبد موجب اختلال عملكردي كبد مي‌شود. اين گزارش مي‌افزايد: در حال حاضر درمان خاصي براي بيماري كبد چرب وجود ندارد. اما دانشمندان معتقدند مصرف پروتئين سويا مي‌تواند علاوه بر پيشگيري از بروز بيماري كبد چرب آن را  درمان نيز نمايد.