نسخه دردهايتان را با خوردن پياز بپيچيد

اگر مي خواهيد با خواص درماني پياز آشنا شويد اين مطالب را بخوانيد.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگارانمرتضی صفوی متخصص تغذيه افزود: پیاز به دلیل داشتن ویتامین‌های گروه B آرام‌بخش است و به دلیل داشتنویتامین‌ C اثر ضد التهابی دارد.

وی گفت: مصرف پیاز برای افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی بسیار مفید است و در افرادی كه احتمال بروز بیماری‌های قلبی و عروقی زیاد است مثل سالمندان و میانسالان اگر نصف پیاز را در روز مصرف كنند، 20 تا 30درصد كلسترول بد خون كاهش پیدا می‌كند و كلسترول خوب خون را افزایش می‌دهد.


این متخصص تغذیه افزود: پیاز به دلیل تركیبات گوگردی كه دارا است، می‌تواند از ایجاد سلول‌هایی كه با تغییر شكل خود موجب بروز سرطان می‌شوند ، جلوگیری كند.

صفوی اضافه كرد: پیاز برای رشد مو مؤثر است. در درمان یبوست ، میگرن ، چاقی ، پروستات ، بواسیر ، یرقان و ورم گلو ، پیاز می‌تواند مفید باشد.

وی گفت: پیاز دارای خاصیت ضدالتهابی است و می‌تواند علائم التهاب مثل درد، تورم، آرتروزها و دردهای نواحی مختلف را تسكین دهد.

این متخصص تغذیه افزود: آلرژی‌ها، آسم و بیمار‌ی‌های دستگاه تنفسی با مصرف پیاز كاهش پیدا می‌كند. سیر و پیاز هر 2آنزیم‌‌هایی كه التهاب ایجاد می‌كند، را مهار می‌كنند.


صفوی اضافه كرد: پیاز نیز مانند سیر خاصیت ضدعفونی دارد و قادر است از تجمع پلاكت‌ها جلوگیری كند و در تجزیه فیبرین (لخته خون) دخالت كند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر