غذاهای چاق کننده درفصل تابستان


سلامت نیوز :درتابستان اکثر افراد با رفتن به پیک نیک وفضای باز سعی درسپری کردن اوقات فراقت خود دارند ، دراین میان خوردن کباب ومرغ سرخ شده و ...... که دیگر جای خود دارد .
به گزارش سلامت نیوز مطلب زیر را بخوانید تا با تمام شدن تابستان دچار اضافه وزن نشوید.




شکم تخت مي‌خواهيد؟ مطلب زير را بخوانيد

47-12.jpg
این روزها شکم بزرگ مشکل خیلی‌ها شده و زن و مرد و کودک و نوجوان هم نمی‌شناسد. چربی‌های دور شکم دلایل متعددی دارد که تغذیه‌ی نامناسب و عدم تحریک از مهم‌ترین آن‌هاست.
به گزارش ايسنا به نقل از سايت تبيان ، اگر می‌خواهید شکم تختی داشته باشید باید مواد غذایی حاوی چربی‌های اشباع نشده‌ی مونو که ما به آن‌ها چربی‌های خوب می‌گوییم میل کنید. البته معنی حرفمان این نیست که به صِرف خوردن یک ماده‌ی غذایی شکمتان تخت تخت می‌شود. منظورمان این است که مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده‌ی مونو توانایی این را دارند چربی‌های دور شکم را کاهش دهند. برای رسیدن به شکمی تخت لازم است برنامه‌ی زندگی‌تان را کمی تغییر دهید. از مواد غذایی که در این مقاله اشاره می‌شود غافل نشوید و کمی ورزش کنید.

افسانه‌هايي درباره نوشيدني پرطرفدار دنيا


46-10.jpg
بي ترديد چاي يكي از پرمصرف ترين و پرطرفدارترين نوشيدني‌ها در سراسر دنيا است اما درعين حال باورها و تصورات غلط بسياري درباره اين نوشيدني و خواص آن وجود دارد.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، براي مثال بسياري از مردم تصور مي‌كنند كه نوشيدن مقادير زياد چاي باعث تيرگي پوست مي‌شود، در حالي كه اين تصور كاملا اشتباه است. گروهي از متخصصان تغذيه در هند مي‌گويند: چاي در واقع منبع غني از آنتي اكسيدانها است و چاي سفيد به كاهش چين و چروك‌هاي پوست، كمك مي‌كند.

اسفناج واقعا شما را قوي مي‌كند


22-211.jpgحق با ملوان زبل است!
متخصصان تغذيه و سلامت در سوئد مي‌گويند در يك مطالعه جديد دريافته‌اند كه برگ‌هاي پهن و سبز اسفناج واقعا مي‌توانند شما را مثل شخصيت معروف كارتوني ملوان زبل قوي‌تر كنند و قدرت بدني‌تان را افزايش دهند.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، اين متخصصان در انستيتو كارولينسكاي استكهلم آزمايشات جديدي را انجام داده‌اند كه نشان مي‌دهد چطور عنصر نيترات كه جزو تركيبات طبيعي موجه در اسفناج و چندين نوع سبزي ديگر است مي‌تواند موجب تقويت و نيرومندتر شدن ماهيچه‌ها شود.

بيماريهاي نوروماسكولار : كمبود ويتامين«D»باعث ضعف عضلاني مي‌شود

54-20.jpg
رييس دومين كنگره بيماريهاي نوروماسكولار و الكترودياگنوزيس گفت: كمبود ويتامين D باعث ضعف عضلاني و مصرف ناكافي ويتامين B12 و E موجب نوروپاتي مي‌شود.
به گزارش خبرنگار سرويس «سلامت» ايسنا، دكتر شهريار نفيسي در نشست خبري دومين كنگره بيماريهاي نوروماسكولار و الكترودياگنوزيس كه امروز در بيمارستان شريعتي برگزار شد، افزود: يكي از عوارض شايع مصرف داروهاي شيمي درماني بيماريهاي نوروپاتي است.
وي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود اظهار كرد: ALS يك بيماري محركه است كه برخي از افراد بالاي 40 و 50 سال به آن دچار مي‌شوند و عضلات آنها شروع به تحليل رفتن مي‌كند.

مصرف میوه و سبزیجات، راهی برای رفع عطش


کار‌شناس ارشد بهبود تغذیه جامع وزارت بهداشت گفت: «میوه و سبزیجات به دلیل دیرهضم شدن به مدت طولانی آب را در بدن نگه می‌دارند به همین دلیل علاوه بر مصرف نوشیدنی‌ها مصرف روزانه این مواد در طول شبانه روز به افراد توصیه می‌شود.»


به گزارش سینانیوز، بسیاری از افراد در تابستان به دلیل تعریق بیش از حد دچار ضعف و کلافگی می‌شوند و در پی رفع تشنگی خود هستند به همین دلیل برای رفع عطش به دنبال روش‌هایی هستند تا در طول روز با مشکل مواجه نشوند. 
اگر چه آب به میزان زیاد در دسترس است ولی با این وجود تنوع در نوشیدنی‌ها و سایر مواد غذایی که به رفع تشنگی کمک می‌کند بسیار حائز اهمیت است. 
دکتر ‌پورآرام، دکترای علوم تغذیه و کار‌شناس ارشد بهبود تغذیه جامع وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار سینانیوز با اشاره به آغاز فصل گرما بیان کرد: «در فصل گرما افرادی که زیر نور خورشید وبیرون از منزل فعالیت می‌کنند به دلیل تعریق زیاد نیاز زیادی به آب دارند ولی متاسفانه با وجود اینکه بخش عظیمی از زندگی ما را آب تشکیل می‌دهد با این وجود افراد کمتر به تامین آب و املاح مورد نیاز بدنشان توجه می‌کنند.» 
وی ادامه داد: «نمی‌توان گفت که در روز به چه میزان باید آب نوشید در واقع هر زمانی که فرد احساسا تشنگی کرد باید آب بنوشد چرا که این ماده با ارزش جایگاه خاص خود را دارد و نمی‌توان با هیچ ماده‌ای جایگزین کرد.» 
دکترای علوم تغذیه تاکید کرد: «مصرف کلیه مایعات در فصل تابستان از جمله چای، شربت و غیره نیز برای شادابی و رفع تعریق بدن موثر است.» 
دکتر پورآرام به مصرف میوه و سبزیجات نیز اشاره کرد و گفت: «میوه و سبزیجات به دلیل دیرهضم شدن به مدت طولانی آب را در بدن نگه می‌دارند به همین دلیل مصرف روزانه این مواد در طول شبانه روز به افراد توصیه می‌شود علاوه بر این بسیاری از سموم بدن با مصرف این مواد دفع می‌شود.»

نان سبوس دار خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و گوارشی را کاهش می دهد


نان سبوس دار خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و گوارشی را کاهش می دهد.
به گزارش وب دا، کارشناس مسئول امور غذایی با تاکید در خصوص استفاده از نانهای سبوس دار نسبت به نان سفید افزود: نانهای سبوس دار منبع مناسبی از برخی مواد معدنی بوده که در صورت انجام تخمیر کامل برای بدن قابل استفاده خواهد بود.
مهندس فاطمه علیان تصریح کرد: نان های سبوس دار غنی از فیبر هستند که وجود آن در رژیم غذایی باعث تنظیم قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می شود.
وی با اشاره به اینکه نان سبوس دار با افزایش حرکات سیستم گوارشی باعث هضم غذا شده و از یبوست جلوگیری می کند، ادامه داد: این نان با کاهش جذب چربی موجب کاهش چربی خون و کلسترول تام نیز می شود.
وی اظهار داشت: نان سبوس دار با دارا بودن منبع فیتواسترول ها سبب کاهش کلسترول بد تا میزان ده درصد می شود و بعلت جذب آب با ایجاد احساس سیری در رژیم غذایی، اثرات مثبتی در کاهش وزن افراد دارد.
وی در پایان اذعان داشت: وجود سبوس در نان باعث تخمیر بهتر و بالا رفتن کیفیت و ماندگاری نان شده و همچنین افزایش سبوس  آرد باعث افزایش جذب آب و بهبود عطر و طعم نان می شود.
گفتني است:‌ فیتواسترول ها، از گروه استرول هاست که منشاء گیاهی داشته و از نظر ترکیبات ساختمانی بسیار شبیه به کلسترول است. 

فلفل قرمز درد آرتروز و آرتريت روماتوئيد را تسكين مي دهد

 كپساسين موجود در فلفل قرمز نه تنها درد آرتروز و آرتريت روماتوئيد را تسكين مي دهد، و هنگام استفاده به شكل موضعي، ميزان ورم ناشي از اين بيماري ها را كاهش مي دهد.
به گزارش وب دا، کارشناس اداره غذا و داروی دانشکده علم پزشکی نیشابور ضمن بیان این مطلب گفت: فلفل با تحريك ترشح آنزيم هاي گوارشي در معده و نابودي باكتري هايي كه مي توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقويت مي كند.
آزیتا وکیلی گفت: جالب است بدانيد كه هفت هزار سال قبل از ميلاد مسيح، در آمريكاي جنوبي و مركزي از اين سبزي به عنوان چاشني در غذاها استفاده مي شد و با سفر كريستف كلمب به اين مناطق، اين سبزي به كشورهاي اروپايي، سپس به سراسر دنيا معرفي شده است.
وی افزود: اين ماده ي غذايي يكي از منابع ويتامين C و كاروتن ها محسوب مي شود.

نوشابه مهم‌ترين عامل چاقي كودكان


ازدياد مصرف نوشابه و ديگر نوشيدني‌هاي شيرين گازدار در دوران كودكي، خطر ابتلا به چاقي را افزايش مي‌دهد.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه فيزيولوژي، تغذيه و متابوليسم، محققان رابطه بين الگوهاي مصرف نوشابه در كودكان كشور كانادا و خطر ابتلا به چاقي در آنها را بررسي كردند.
نتايج اين گزارش حاكي است كه كودكاني كه بيش از حد از اين نوع نوشيدني‌ها استفاده مي‌كنند، علاوه بر اضافه وزن در معرض افزايش فشارخون، ديرتر هضم شدن غذا، پوسيدگي دندان و پوكي استخوان و از اين دست بيماري‌ها مي‌شوند.
اين گزارش مي‌افزايد: بيشتر موارد چاقي‌هاي ايجاد شده تا سن 12 سالگي به سختي قابل اصلاح است و بهترين راه داشتن يك الگوي متوسط از تغذيه و نوشيد ني درست براي كودكان است.
براساس اين گزارش سوزان جي سرپرست اين مطالعه افزود: عادات غذايي و آشاميدني در اوايل زندگي شكل مي‌گيرد و رفتار والدين و عادت‌هاي خانوادگي از همان ابتدا از عوامل تعيين كننده تمايل كودك به خوردن است.

اعطای مجوز به یک داروی جدید برای مبارزه با چاقی

دولت آمریکا به یک داروی جدید برای مبارزه با چاقی مجوز داده است.
سازمان غذا و داروی آمریکا، اف دی ای، اعلام کرده است که بزرگسالان می توانند در کنار رژیم غذایی و ورزش از داروی بلویک (Belviq) برای لاغر شدن استفاده کنند.
آزمایش های انجام شده بر داروی بلویک نشان داد که استفاده از آن به همراه ورزش و رژیم می تواند در طول یک سال منجر به کاهش سه تا سه و هفت دهم درصد از وزن بدن شود.این دارو با تاثیرگذاری بر سلول های مغزی، می تواند اشتها را کنترل کند.
بلویک نخستین داروی مبارزه با چاقی است که در ۱۳ سال گذشته در آمریکا مجوز تولید گرفته است.
حدود سی درصد از آمریکایی ها از چاقی مفرط رنج می برند.
منبع: BBC فارسی