با توجه به اينكه فيبرها انرژي توليد نمي كنند و موجب جذب نشدن موادي همچون آهن و كلسيم مي شوند لذا مصرف زياد آنها سوء تغذيه افراد را در پي دارد.
دكتر كيمياگر، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: در واقع فيبرها دسته اي از كربوهيدرات ها هستند كه به دليل پيوندهاي شيميايي آنها قابل هضم و جذب نيستند.
وي ادامه داد: فيبرها را مي توان به دو دسته محلول و غير محلول تقسيم كرد و اين درحاليست كه فيبرهاي محلول در آب به طور عمده در ميوه و سبزيجات و فيبرهاي نامحلول در غلات مانند جو و گندم وجود دارد.
وي ادامه داد: فيبرها را مي توان به دو دسته محلول و غير محلول تقسيم كرد و اين درحاليست كه فيبرهاي محلول در آب به طور عمده در ميوه و سبزيجات و فيبرهاي نامحلول در غلات مانند جو و گندم وجود دارد.