خوردن میوه برای بیماران کلیوی مفید است

پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند افزودن میوه و سبزیجات به رژیم غذایی افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی به بهبود حال این بیماران کمک می‌کند.
به گزارش ایسنا، آلکالین درمانی روشی است که برای بهبود مبتلایان به بیماری مزمن کلیوی بکار گرفته می‌شود. در این آزمایش دکتر نیمریت گورایا از متخصصان دانشکده پزشکی تگزاس و دستیارانش با توجه به اینکه میوه‌ها و سبزی‌ها نیز منابع غنی از آلکالین هستند به بررسی تاثیر مصرف این خوردنی‌ها روی بیماران کلیوی پرداختند.
آنها پس از سه سال مطالعه روی 108 فرد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی متوجه شدند که مصرف میوه‌ها و سبزی‌ها به اندازه مصرف داروی خوراکی در بهبود عملکرد کلیه‌ها در این بیماران موثر است.
دکتر گورایا در این باره تصریح کرد: خوردن یک عدد سیب در روز شما را از متخصص امراض کلیوی بی‌نیاز می‌کند.
جزئیات این مطالعه در نشست سالانه کلیه در انجمن نفرولوژی امریکا ارائه شد.

آلرژی به غذا و دارو می‌تواند کشنده باشد

خبرگزاری فارس: آلرژی به غذا و دارو می‌تواند کشنده باشد
 محققان پیشنهاد کرده‌اند که افراد مبتلا به آلرژی که بیشتر در معرض خطر هستند به طور مرتب به متخصص آلرژی مراجعه کنند تا از واکنشهای آلرژیک شدید که منجر به بستری شدن و حتی مرگ می‌شود، جلوگیری شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از پایگاه خبری هلث دی نیوز آمریکا،‌ تحقیقات جدید حاکی است: در صورتی که افراد مبتلا به آلرژی از اقدامات پیشگیری مناسب استفاده کنند، تعداد مراجعه آنها به پزشک و بستری شدن به دلیل آنافیلاکسی که یک شوک ناشی از آلرژی است، کاهش می‌یابد.
آنافیلاکسی یک پاسخ آلرژیک شدید به داروها و بسیاری از مواد آلرژیزای دیگر است که زندگی فرد را به خطر می‌اندازد و می‌تواند در نتیجه آلرژیهای غذایی و دارویی یا به دلیل گزیدگی یا نیش حشرات ایجاد شود.
محققان برای تحقیقات خود اطلاعات تقریباً 12هزار فرد را که بین سالهای 2002 تا 2008 به دلیل آنافیلاکسی به بخش اورژانس بیمارستان مراجعه کرده بودند یا حتی بستری شده بودند، بررسی کردند.
25 درصد از این بیماران به نوع شدید آنافیلاکسی مبتلا بودند.
طبق نتایج این تحقیقات که در اجلاس سالانه دانشکده آمریکایی آلرژی، آسم و ایمونولوژی (ACAAI) در کالیفرنیا ارائه شد اکثر این بیماران از اپینفرین استفاده نمی‌کردند و در سال قبل از ظهور علائم آنافیلاکسی به متخصص آلرژی هم مراجعه نکرده بودند.
ساندی کلارک، استادیار پزشکی اورژانس و سلامت عمومی در دانشکده پزشکی ویل کرنل در نیویورک گفت: مصرف اپینفرین برای کسانی که واکنش آنافیلاکسی دارند به منظور کنترل علائم مرگبار آن ضروری است.

غذايي كامل به نام تخم‌مرغ


 شايد شما هم شنيده باشيد كه تخم‌مرغ ماده غذايي مضري است، ولي جالب است بدانيد برخلاف گذشته كه تخم‌مرغ يك ماده غذايي نامناسب تلقي مي‌شد، امروزه محققان و متخصصان مي‌گويند اين ماده مغذي، ارزش غذايي زيادي دارد و براي سلامت بدن نيز بسيار مفيد است.
بعلاوه توصيه اكثر متخصصان اين است كه تخم‌مرغ را به طور كامل مصرف كنيد، چرا كه 90 درصد كلسيم و آهن آن در زرده و نصف پروتئين آن در سفيده است.
اگر تخم‌مرغ را مضر مي‌دانيد و آن را از برنامه غذايي خود حذف كرده‌ايد، دانستن نكاتي درباره اين ماده مغذي ممكن است نظر شما را عوض كند و مجددا آن را در برنامه غذايي بگنجانيد. تخم‌مرغ حتي در طب سنتي كاربرد و خواص درماني شگفت‌انگيز دارد.
منبعي سرشار از ويتامين و مواد معدني
متخصصان تغذيه همواره توصيه مي‌كنند، از موادي استفاده كنيد كه تمام مواد مغذي را در خود جا داده باشد. تخم‌مرغ حاوي مواد مغذي و ويتامين‌هايي است كه براي حفظ سلامت بدن ضروري است.
براي مثال، تخم‌مرغ ويتامين B2 دارد كه در فرآيند‌هاي آنزيمي شركت داشته و در سيكل‌هاي توليد انرژي بدن نقش دارد.
ويتامين B12 كه در اين ماده مغذي وجود دارد، در فرآيندهاي حياتي بدن دخيل است و در توليد گلبول‌هاي قرمز خون و سلامت سيستم عصبي نقش مهمي را ايفا مي‌كند.

رديابي خوراكي‌ها در بدن

 اغلب كودكان به خوردن ميوه و سبزيجات علاقه زيادي ندارند و هنگام خوردن غذا از خوردن كلم بروكلي يا هويج پخته شده‌اي كه در كنار غذاست طفره مي‌روند و اين در حالي است كه كمبود ويتامين‌ها و ريز مغذي‌هايي كه درميوه‌ها و سبزيجات مختلف وجود دارد، مي‌تواند تهديدي براي سلامت آنها باشد.
معمولا مادر‌ها به شيوه‌هاي مختلفي آنها را به خوردن ميوه و سبزيجات تشويق مي‌كنند. اما گاهي كودكان تظاهر مي‌كنند امروزميان وعده ميوه‌اي كه برايشان در نظر گرفته شده خورده‌اند.

اين ابزار ساده روشي علمي براي تائيد گفته‌هاي آنهاست. عملكرد اين ابزار بر اساس استفاده از امواج ليزر است.

آنچه مي‌خوريم در خون و پوست ردپايي از خود  بر جاي مي‌گذارد. از اين رو گفته مي‌شود پوست آينه‌اي تمام نما از بدن است كه هر آنچه در بدن وجود دارد به تصوير كشيده و نمايان مي‌سازد.

اين ابزار كه به عنوان يك نشانگر اختصاصي در باره وضع تغذيه افراد عمل مي‌كند، مي‌تواند اطلاعاتي را درباره رژيم غذايي افراد و مناسب يا نامناسب بودن آن به تصوير بكشد.

اگر تخمه دوست دارید، بخوانید

تخمه

یكی از روش‌های بسیار مفید برای حفظ سلامت بدن، مصرف دانه‌های طبیعی است.
 
سایت اینترنتی مدگورو در مقاله جدیدی نوشته است: مصرف دانه‌های خوراكی یكی از ضروریات رژیم غذایی انسان است و نباید آنها را از برنامه‌های تغذیه‌ای حذف كرد. دانه‌ها، منبع غنی از آنتی‌اكسیدان‌ها و ویتامین‌ها هستند كه مصرف انواع آنها برای سلامت بدن و ذهن حیاتی است.
تخمه آفتابگردان، دانه كتان، تخمه كدو و كنجد همگی خوراكی‌های طبیعی، خوشمزه و حاوی چربی‌های مفید اشباع نشده هستند.
تخمه‌های آفتابگردان غنی از ویتامین E هستند. این ویتامین می‌تواند به بهبود فعالیت دستگاه گردش خون كمك كند. همچنین تخمه آفتابگردان تاثیر آرام بخش روی مغز دارد، چون منبع غنی از تریپتوفان است كه موجب ایجاد آرامش می‌شود.

ارتباط خواب با چاقی - لاغری چیست؟

محققان متوجه شدند، نداشتن خواب كافي به سرعت انسان را چاق مي‌كند. دليل اين موضوع كاملا مشخص است، زيرا افراد كم‌خواب بيشتر از ديگران كالري مصرف مي‌كنند و سوخت‌وساز نامنظم‌تري هم دارند.
برترین مجله اینترنتی ایران
برترین ها:  محققان متوجه شدند، نداشتن خواب كافي به سرعت انسان را چاق مي‌كند. دليل اين موضوع كاملا مشخص است، زيرا افراد كم‌خواب بيشتر از ديگران كالري مصرف مي‌كنند و سوخت‌وساز نامنظم‌تري هم دارند.

خواب كم باعث ايجاد تغيير در ترشح هورمون‌هاي لپتين و گرلين در بدن مي‌شود كه نقش زيادي در كنترل اشتها دارند. اين عامل سبب مي‌شود فردي كه خواب منظم ندارد، در طول روز غذاي بيشتري بخورد و در عين حال كالري كمتري نيز حين انجام‌دادن كارهاي روزانه خود بسوزاند.بررسي‌ها نشان داده، افرادي كه يك ساعت و 20 دقيقه كمتر از حد طبيعي مي‌خوابند، هر روز به‌طور متوسط 549 كالري بيشتر از ديگران غذا مي‌خورند.كم‌خوابي در حال تبديل‌شدن به يكي از مشكلات جدي در جامعه امروز است، به‌طوري كه نزديك به 28 درصد از بزرگسالان كمتر از 6 ساعت در طول شب مي‌خوابند.

اسرار خوراكی ها


ماش
ماش، در برنامه غذایی روزانه، جزومهم ترین منابع تامین پروتئین گیاهی است و ارزش تغذیه ای بسیار بالایی دارد.
میزان اسیدفولیك ماش بسیار بالاست
ماش برای پیشگیری از بیماری های قلبی -عروقی بسیار مفید است.
- پتاسیم ماش نیز فراوان است؛ومصرفش به افراد مبتلا به پرفشاری خون توصیه می شود. ماش از نظر منگنز و سلنیوم كه خاصیت آنتی اكسیدانی دارند نیز غنی است و خوردن آن موجب پیشگیری از بیماری های مزمن می شود.
- این ماده غذایی كاهش دهنده قند و چربی خون است
ماش برای درمان اسهال نیز مفید است؛ضمن اینكه زودهضم هم هست و از آنجا كه ماده غذایی متعادلی است، مصرفش به دیابتی ها هم توصیه می شود. البته بهتر است كه این ماده غذایی به صورت جوانه مصرف شود.
یادتان باشد كه استفاده از آن به این شكل خواص ماش را چند برابر می كند زیرا فرآیند جوانه زدن باعث می شود همه مواد مغذی به خصوص آهن در دسترس افزایش یابد پس برای مبتلایان به كم خونی بسیار مفید است. مصرف ماش هیچ گونه ممنوعیتی برای هیچ كس ندارد اما كسانی كه اسیداوریك یا نقرس دارند، باید موادغذایی پروتئین داری را كه پورین گیاهی دارند، محدود كنند. البته تركیبات پورینی در ماش نسبتا كم است و لازم نیست این افراد نیز ماش را از برنامه غذایی خود كاملا حذف كنند؛ بلكه تنها محدودیت به خرج دادن در مصرف آن كفایت می كند.


بادام
بادام ها حاوی مقادیر قابل توجهی از نوعی اسیدآمینه موسوم به آرجینین هستند كه این اسید آمینه در آرام كردن عروق خونی و تقویت جریان خون موثر است. همچنین سایر مواد خوراكی حاوی این اسید آمینه سودمند شامل نخودفرنگی، ماهی آزاد و گندم هستند.

رژیم لاغری با عسل

عسل، مناسب ترین شیرینی برای افراد چاق، دارای اضافه وزن و حتی در حال رژیم است؛ البته به شرطی كه بیشتر از یك قاشق غذاخوری در روز مصرف نشود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از کیهان ؛ عسل طبیعی از جمله مغذی ترین محصولاتی است كه سرشار از منیزیم، پتاسیم، كلسیم، آهن و برخی ویتامین ها مانند انواع ویتامین های گروه B است و به همین دلیل مصرف روزانه آن همیشه توصیه می شود.در این بین، گروهی از افراد به دلیل ترس از بروز اضافه وزن سراغ عسل نمی روند اما این یك باور نادرست است چرا كه عسل، مناسب ترین شیرینی برای افراد چاق و دارای اضافه وزن و حتی در حال رژیم است؛ البته به شرطی كه بیشتر از یك قاشق غذاخوری در روز مصرف نشود.

از طرفی مصرف مداوم و به اندازه عسل طبیعی به از بین بردن چربی های بدن به ویژه چربی های اطراف قلب بسیار كمك می كند و به همین دلیل در پیشگیری از بروز سكته های قلبی نیز موثر است.علاوه بر این، عسل به دلیل كالری بسیار كمی كه دارد، از جمله مواد غذایی شیرین محسوب می شود كه مصرف روزانه آن برای افراد چاق مشكل ساز نیست؛ حتی درمانگران طب سنتی هندوستان به افراد مبتلا به اضافه وزن توصیه می كنند، برای كاهش وزن هفته ای 3 تا 4بار، شربت عسل و دارچین بخورند.برای تهیه این شربت كافی است، یك فنجان آب جوش را با 2 قاشق چای خوری عسل و یك قاشق چای خوری دارچین تركیب كرده، پیش از مصرف صبحانه میل كنند.


دمنوش‌های داغ برای فصل سرد

بهتر است این دمنوش‌ها را با عسل، خرما یا توت میل كنید.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم ؛ دمنوش گل‌گاوزبان و سنبل‌الطیب طبیعتی گرم و تر دارد و خواب‌آور، آرام‌بخش اعصاب، پایین آورنده فشار خون و رفع‌كننده گرفتگی گلو و تنگی‌نفس است.این نوشیدنی، مقوی معده و كبد است، مدر بوده وسردرد‌های عصبی را كاهش می‌دهد.همچنین برای رفع سنگ كلیه نیز مفید است. برای تهیه آن دو قاشق غذاخوری گل‌گاو‌زبان و یك قاشق غذاخوری سنبل‌الطیب را با دو لیوان آبجوش و نبات، نیم‌ساعت دم كنید تا به رنگ قرمز آلبالویی درآید. سپس آن را میل كنید.

دمنوش زیرفون

این گیاه طبیعت گرم دارد و آرام‌بخش و ضدمیگرن‌های مزمن، بی‌خوابی، سردرد، بیماری‌های ریوی، زكام و غلظت خون است. دمنوش این گیاه برای رماتیسم، آرتروز، نقرس و سیاتیك مفید بوده فشار خون را پایین می‌آورد.برای تهیه آن باید یك مشت زیرفون و دو لیوان آب سرد را با شعله مستقیم ده دقیقه بجوشانید سپس با شعله غیرمستقیم به مدت طولانی دم كنید تا خوب رنگ بیندازد.

دمنوش بادرنج‌بویه را نیز همین‌گونه تهیه می‌كنند. این دمنوش برای قلب و اعصاب مفید است.مغز را تقویت می‌كند و خونساز و بسیار آرام‌بخش است. اگر مشكل وزوز گوش دارید به شما كمك می‌كند و برای بیماری‌های كلیوی نیز مفید است. این دمنوش نیز طبیعتی گرم دارد و جلوی كابوس‌دیدن را می‌گیرد.

دارچین نیز گیاه دیگری است كه بر ضد دیابت و در سرماخوردگی و درد مفاصل و كم‌خونی به شما كمك می‌كند.برای به دست آوردن دمنوش این گیاه كافی است چند قطعه چوب دارچین را در دو لیوان آب بجوشانید و سپس آن را در فلاسك یا حرارت غیرمستقیم دو سه ساعت دم كنید.وقتی رنگ آن آلبالویی شد دم كشیده است.


از فیبر های موجود در میوه ها چه می دانید؟


شاید تا به حال از فواید میوه ها و فیبر های موجود در آن شنیده باشید ولی به راستی میوه ها و فیبرهای موجود در آن چه نقشی در سلامتی بدن ما دارند.
به گزارش خبرنگاربهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از سانیس نیوز؛ فیبر کربوهیدرات مشتق شده از گیاهان است که می تواند باعث هضم غذای انسان ها شود.
بررسی ها نشان می دهد؛ فیبرها کالری کمی دارند و تا حدودی در بدن دست نخورده باقی می مانند.
2 نوع فیبر وجود دارد: محلول ( حل شده در آب) و غیر قابل حل( در آب حل نمی شود)  که هر دو نقش مهمی را در سلامت،  ایفا می کنند و به طور طبیعی در سبزیجات، آجیل ها ، دانه ها و غلات و حبوبات وجود دارند.
فیبر به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کند و با افزایش حجم مدفوع اجازه می دهد که به آسانی از روده بزرگ خارج شود.همچنین کسانی که از مدفوع شل رنج می برند باید بدانند که فیبرها در درمان سندروم روده موثرند.فیبرها باکتری های سالم در روده را تغذیه می کنند و به سلامت بیشتر روده بزرگ کمک می کنند.
مطالعات نشان می دهد؛ کسانی که میزان بالاتری از مصرف فیبرها را دارند به طور قابل توجهی عمر طولانی تری دارند.
زنان باید حدود 25 گرم و مردان حدود 38 گرم فیبر مصرف کنند.  در حال حاضر با اضافه کردن فیبر به بیسکوییت ها و بستنی ها و غلات شیرین همچنان این محصولات مزایای فیبرهای طبیعی موجود در میوه ها و سبزیجات را ندارند.
اگر از بیماری های روده و یا کلسترول بالا رنج می برید با اضافه کردن فیبرها و یا مکمل های فیبری در رژیم غذایی خود از این بیماری ها خلاص شوید.