چقدر و چگونه برنج بخوريم تا دیابت نگيريم؟

99-16.jpg
در حال حاضر میلیون‌ها نفر در سرتاسر جهان از بیماری دیابت نوع ۲ رنج می‌برند و عده زیادی نیز هستند که از ابتلای خود به این بیماری مطلع نیستند. برای همین محققان مطالعات زیادی در این زمینه انجام می‌دهند.

در همين راستا اخیراً پژوهشگران آمریکایی نشان داده‌اند که مصرف زیاد برنج سفید خطر بیماری دیابت نوع ۲ را بالا می‌برد.
به گزارش ايسنا به نقل از سايت تبيان، پژوهشگران آمریکایی نتایج دو پژوهش انجام شده در چین و ژاپن و همچنین دو پژوهش انجام شده در آمریکا و استرالیا را بررسی كردند.
آن‌ها در اين بررسي‌ها به این نتیجه رسیدند افرادی که برنج سفید بیشتری مصرف می‌کنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری دیابت نوع ۲ قرار می‌گیرند.

پژوهشگران معتقدند مصرف کم این ماده‌ی غذایی یعنی یک یا دو مرتبه در هفته مفید است اما مصرف زیاد و مداوم برنج که در کشورهای آسیایی رواج دارد خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را بالا می‌برد.
برنج شاخص گلیسمی بالایی دارد و بعد از مصرف آن میزان گلوکز خون افزایش می‌یابد، از سوي ديگر فیبرها و منیزیم از ابتلا به دیابت پیشگیری می‌کنند، اما متأسفانه برنج سفید حاوی میزان کمی از این دو ماده‌ی مغذی است.
بنابراين توصیه می‌کنیم زمانی که برنج را برای ناهار و شام میل می‌کنید حواستان به شاخص گلیسمی آن نیز باشد. منظورمان این نیست که به طور کلی برنج را از برنامه‌ی غذایی‌تان حذف کنید زیرا برنج حاوی ویتامین B است اما توصیه ما این است که هر روز و به میزان زیاد از این ماده‌ی غذایی میل نکنید.
هم‌چنين به برنج‌تان زیره اضافه کنید و سبزی خوردن، سالاد و سبزی‌جات مفید دیگر را فراموش نکنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر