ظروف غذا را در آب رودخانه نشوئید


مسافران از مسواك زدن دندانها با آب غير آشاميدني بپرهيزند و همچنین ظروف غذا را در آب رودخانه نشویند چراكه آلودگي را بيشتر مي‌كند.
به گزارش وب دا، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد خطاب به مسافران ضمن اشاره به رعایت نکات بهداشتی در سفر اظهار داشت:  جوشاندن، بهترين راه براي از بين بردن باكتري هاست.
مهدیه سادات حاجی میرزاده همچنین توصیه کرد:  آب را جوشانده و بگذاريد تا 1 دقيقه به شدت قل بخورد و سپس بگذاريد تا اين آب در دماي اتاق سرد شود اين روش باكتريها و انگلهايي را كه باعث اسهال مي شوند را از بين مي برد.
وی ادامه داد: در ارتفاعات بالاتر (بيشتر از 2000 متر )، آب در دماي كمتري به جوش مي آيد و بنابراين احتمال كشته شدن ميكروبها كمتر می شود در اين حالت آب را حداقل 3 تا 5 دقيقه در حال جوش نگه داريد.
این کارشناس یادآور شد:  افزودن مقدار جزئي نمك به هر ليتر آب يا چندين بار ريختن آن از ظرف تميزي به ظرف ديگر ،باعث مي شود مزه آن بهتر شود.
وی توصیه تاکید کرد:  از اضافه كردن يخ به آب به خصوص در جاهايي كه از سلامت آب مطمئن نيستيد، بپرهيزيد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر