برای پيشگيري از مسموميت در سفر؛
به منظور پيشگيري از مسموميت هاي غذايي در طول سفر، بايد به جای نوشابه های گازدار، همراه با غذا دوغ کم نمک و بدون گاز بخورید.
سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: نوشابه های گازدار حاوی مقدار زیادی قند هستند و یک قوطی 300 میلی لیتری نوشابه در حدود 28 گرم ( تقریبا دوقاشق غذاخوری پر) شکردارد و مقدار زیادی کالری وارد بدن می کند که نتیجه اش اضافه وزن وچاقی است .
دكتر زهرا عبداللهي تصريح كرد: نوشابه های بدون قند هم حاوی مقادیر زیادی فسفات هستند که از جذب کلسیم غذا که برای استحکام استخوان ها ضروری است، جلوگیری می کند و نتیجه اش در دراز مدت پوکی استخوان خواهد بود.
اين متخصص تغذيه بيان كرد: در رستوران هاي بين راهي، حتما همراه با غذا از ماست (کم چرب وپاستوریزه )، لیمو ترش و یا آبلیمو استفاده شود زيرا دستگاه گوارش اسیدی می شود و در نتیجه، از رشد و تکثیر میکروب ها در دستگاه گوارش و در نتیجه مسمومیت غذایی جلوگیری می شود.
وي افزود: مصرف انواع دسرهای خامه ای درطول سفر توصیه نمی شود چون ممکن است با شیر وخامه پاستوریزه نشده تهیه شده باشد و یا این که به علت کهنگی، فاسد شده باشد همچنين اگر مایل به مصرف بستنی هستید، حتما از نوع پاستوریزه شده وکم چرب آن استفاده کنید.
دكتر عبداللهي تاكيد كرد: افراد از خرید و مصرف نوشیدنی های محلی مثل آب زرشک ، آب آلبالو و هم چنین لواشک، تمبرهندی، آلوچه، درصورتی که بسته بندی نشده و کد بهداشتی و پروانه ساخت از وزارت بهداشت ندارند، خودداری کنند زيرا انواع آلودگی های انگلی با خوردن این نوع موادغذایی غیربهداشتی ممکن است به بدن منتقل می شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر