مصرف گوشت قرمز خطر ابتلاء به سرطان روده را افزایش می دهد



 نتایج تحقیقات جدید دانشمندان حاكی از آن است كه مصرف زیاد گوشت قرمز می تواند به خاطر داشتن مقادیر فراوان آهن خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش دهد.

1391/05/22 - 14:21
به گزارش 'دیلی میل'، این كشف جدید می تواند راه را برای ارایه درمانهای جدید برای پاكسازی آهن در روده افرادی كه حامل ‍ژن معیوب APC هموار می سازد.
موش های تحت ر‍ژیم غذایی كم آهن حتی با وجود داشتن این ‍ژن معیوب به سرطان روده مبتلا نشدند.
اما در صورتی كه این ژن سالم باشد حتی میزان زیاد آهن نیز موجب ابتلا به سرطان روده نمی شود.
با این حال موش های دارای ژن معیوب كه میزان زیادی آهن مصرف كرده بودند، دو تا سه برابر بیشتر احتمال دارد به سرطان روده مبتلا شوند.
'اوون سانسوم' معاون موسسه تحقیقات سرطان انگلیس در 'گلاسكو' و مجری این تحقیقات گفت: گام مهمی را به سوی شناخت چگونگی بروز سرطان روده برداشته ایم.
از 10 مورد سرطان روده هشت مورد دچار نقص در این ژن هستند اما تاكنون نمی دانستیم چه چیزی موجب بروز سرطان روده می شود.
مشخص است كه آهن نقش مهمی را در كنترل رشد سرطان روده در افراد دارای ‍ژن معیوب APC ایفا می كند.
این تحقیقات نشان می دهد حتی میزان بالای آهن در رژیم غذایی به خودی خود موجب سرطان نمی شود بلكه این وجود ژن APC است كه در بروز این سرطان نقش مهم را بازی می كند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر