خطر ابتلا به بيماري هاي عروق كرونر قلب با مصرف گوشت هاي پرچرب


 
در تعدادی از مواد غذایی موجود در گروه گوشت ها، کلسترول بد( LDL ) در سطح بالایی قرار دارد که شامل گوشت هاي پرچربي گاو و گوسفند، فرآورده های گوشتی مثل سوسیس، هات داگ، کالباس می باشد.
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت،‌ درمان وآموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: در سومین ردیف راهنمای غذایی، گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها قرار دارد و این گروه برای رشد، خون سازی و سلامت دستگاه عصبی لازم است.

سعيده معاني افزود: گوشت های قرمز (گوسفند و گوساله)، گوشت سفید ( مرغ، ماهی و پرندگان)، امعاء و احشاء ( جگر، دل، قلوه، زبان و مغز)، تخم مرغ، حبوبات (نخود، لوبیا، عدس، باقلا، لپه و ماش) و مغزها (گردو، بادام، فندق، پسته و انواع تخمه) از جمله مواد غذايي هستند كه در اين گروه قرار دارند.
وي تصريح كرد: مواد مغذی مهم درگروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها شامل پروتئین، آهن، روی و منیزیم و بعضی از انواع ویتامین های گروه ب و ویتامین E است.
به گفته معاني، برای افراد بزرگسال و سالم مصرف روزانه 2 تا 3 واحد از گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها توصیه می شود. 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر